כ אנה חדשה - דף 6 - סקס אדיר

אנה חדשה

53
היי

לא הבנתי על מה כל ההתלהבות ?

ביקרתי את "הגברת" אתמול . ביקשה 800 לשעה ו-500 לחצי שעה . לא התווכחתי או התמקחתי כי רציתי לבדוק אולי יש לה יהלום ולכן המחיר סביר . פגשתי בחורה בעלת מראה סלאבי רגיל . לא מסובבת ראשים . גוף יפה ,אך אפילו פה בארץ יש רוסיות ואוקראיניות באותה רמה במחירים נמוכים בהרבה . מבחינת שירות לא עושה דברים חריגים ( אין ריימינג או רוורס ) . כן במחיר כזה אני מצפה לאקסטרה . מבחינים שהבחורה כבר עם האף למעלה עקב הביקוש . עשיתי אחורה פנה והלכתי לאחת היזיזות .

לדעתי לא משתלם . לא שווה את המחיר . האבסורד שעוד שבוע יכולה להגיע מישהי חדשה ושווה לא פחות ממנה במחיר תאגיד . בקיצור שווה לחכות .

הפוך כל חסרון ליתרון

אנה חדשה

54
[QUOTE=Black]היי

לא הבנתי על מה כל ההתלהבות ?

ביקרתי את "הגברת" אתמול . ביקשה 800 לשעה ו-500 לחצי שעה . לא התווכחתי או התמקחתי כי רציתי לבדוק אולי יש לה יהלום ולכן המחיר סביר . פגשתי בחורה בעלת מראה סלאבי רגיל . לא מסובבת ראשים . גוף יפה ,אך אפילו פה בארץ יש רוסיות ואוקראיניות באותה רמה במחירים נמוכים בהרבה . מבחינת שירות לא עושה דברים חריגים ( אין ריימינג או רוורס ) . כן במחיר כזה אני מצפה לאקסטרה . מבחינים שהבחורה כבר עם האף למעלה עקב הביקוש . עשיתי אחורה פנה והלכתי לאחת היזיזות .

לדעתי לא משתלם . לא שווה את המחיר . האבסורד שעוד שבוע יכולה להגיע מישהי חדשה ושווה לא פחות ממנה במחיר תאגיד . בקיצור שווה לחכות .

[/QUOTE]
אני מסכים לכל מילה אחי, ואני יחזק את דבריך בזה שמאז הדיווח עליה התיבה הפרטית שלי קורסת, כמובן שלכולם
אני עונה, אבל היי חברה לא טיפסתם על עץ יותר מידי גבוה?
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

אנה חדשה

56
בואנה אתם...
התחלתי את הדיווח בזו שעתי זה החוויה שלי וזה הדיווח שלי
מה נהיה מזה?
תיבת דואר מפוצצת ממבקשי טלפונים, לכולם עניתי
תלונות על שיווק
עליית מחירים
בחורה שחוקה...
אתם לא יודעים לשלוט בעצמכם?
מזיין והולך

אנה חדשה

57
[QUOTE=alphafx13]
עליית מחירים
בחורה שחוקה...
[/QUOTE]

בשבת רשמתי שאלו יהיו "התוצאות" .
מאוד מזכיר את סיפור לוסי/מארגו שהיתה כאן בחודשי הסתיו...

זה הפורום .
אבל היא זונה ואם לא נזיין אותה נזיין אחרות ולא קרה כלום זו לא מלחמה .
שפניתי אליה בשבת מכמה מספרים וראיתי "איך היא מגיבה" מהר ויתרתי .
אסור שיקרו דברים כאלו יותר

אנה חדשה

58
[QUOTE=Manich_man]
[QUOTE=alphafx13]
עליית מחירים
בחורה שחוקה...
[/QUOTE]

בשבת רשמתי שאלו יהיו "התוצאות" .
מאוד מזכיר את סיפור לוסי/מארגו שהיתה כאן בחודשי הסתיו...

זה הפורום .
אבל היא זונה ואם לא נזיין אותה נזיין אחרות ולא קרה כלום זו לא מלחמה .
שפניתי אליה בשבת מכמה מספרים וראיתי "איך היא מגיבה" מהר ויתרתי .
אסור שיקרו דברים כאלו יותר

[/QUOTE]
מוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייה
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

אנה חדשה

59
נרשמתי לפורום כדי לשתף את החוויה שלי איתה.
אני לא ממש מנוסה עם זונות האמת אבל כשראיתי את ההודעה לגביה ואת התמונות באתר הלבן החלטתי לא לפספס את ההזדמנות הזאת.
הייתי אצלה בתחילת השבוע, בתעריף הישן- 400 ש"ח לחצי שעה.
הגעתי בשעה שקבענו אבל היא סיננה אותי. 20 דקות התקשרתי אליה, שלחתי הודעות ולא ענתה. כבר התייאשתי
והלכתי אבל אחרי זה היא ענתה. הייתי לא רחוק משם אז חזרתי. אמרה שהיא מפוצצת במלא שיחות והיא התבלבלה או משהו כזה.
עלינו לדירה שלה בבן יהודה 31.
לא היו לי יותר מדי דרישות ממנה והעדפתי להיזהר אז היו בעיקר מציצות עם קונדום וקצת חדירות כשהיא מלמעלה.
גמרתי יחסית מהר ולא כל כך הסתדר סיבוב שני אז דיברנו לא מעט, בחורה מאוד אינטילגנטית. לא ממש זונה טיפוסית זולה.
יותר כמו נערת ליווי של האלפיון העליון. ממש נתנה תחושה שהיא פה לפנק אותי בניגוד לזונות חסרות חשק שרק רוצות לסיים כמה שיותר מהר ולעבור ללקוח הבא. בעיני היא נראית מדהים ותכל'ס לא הייתי פוסל עוד סיבוב איתה בהמשך אם היא תסכים לי על התעריף הישן של ה-400 ש"ח. היא אמרה שהיא מתכננת להישאר פה לפחות 3 חודשים. מאוד נהניתי לשוחח איתה. בחורה חמודה. על הכיפאק. אנאלי היא אמרה היא תסכים רק לבן זוג קבוע. גם אמרה משהו לגבי זה שלישראלים יש ממש פטיש למצוץ כוס והיא לא ממש נתקלה בזה במדינות אחרות. בחורה לא זולה, אבל על איכות משלמים. אני אפילו שלא יצא לי לממש את כל החצי שעה על לזיין ממש לא מרגיש ששרפתי פה כסף אלא שזאת הייתה ממש אחלה חוויה עם בחורה באמת מדהימה. היא גם נותנת תחושה שהיא מאוד לא שיפוטית ותקבל באהבה גברים ובולבולים מכל הסוגים והגדלים. רק חשוב לדעת אנגלית ברמה בסיסית לפחות כדי לתקשר איתה אחרת היא לא תסכים לקבל אתכם.

אנה חדשה

60
אז לאחר קריאת הדיווח המאוד מעניין של החבר ronron1 .

מטעמי סקרנות בלבד החלטתי לנסות להיפגש איתה , לא הייתי משלם לה 800 לשעה אלא מנסה להוריד אותה ל-400 לחצי שעה , מה גם שלא דיברתי איתה על מחיר .
הפעם היא כן ענתה להודעה ויחסית מהר . נתנה לי כתובת והכל. כאן מסתיים החלק הטוב .

שעה לפני ''מועד הפגישה'' , שולח לגברת הודעה תזכורת האם נפגשים ?
היא צופה בהודעה ולא עונה , ואז משיבה לא ! שואל מאיזו סיבה ? אומרת לי החלטתי לשנות את התוכניות שלי .
ששאלתי למה היא לא הודיעה לי ? אמרה לי מה אתה רוצה ? באותו הרגע נחסמה בכל מכשיר שממנו שוחחנו .

אנשים הרימו לה את ''האף והאגו'' יותר מידי ...

מזלי שהייתי באיזור כך וכך ולא נסעתי במיוחד או משהו .

למי שלא גר באיזור המרכז שלא ינסה לחשוב להגיע אלייה .

אני גם ב-400 לשעה לא אצור איתה קשר ,קודם זה מילה , אבל כפי שאנו יודעים זונה מכבדת אך ורק את זמנה וכספה ולא אכפת לה לזלזל בזמנו של הלקוח . (תהיו בטוחים שברוסיה היא לא היתה מנהגת כך)

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”