כ סופיה ודיאנה התרשמות - סקס אדיר

סופיה ודיאנה התרשמות

1
לאחר תקופת יובש ארוכה החלטתי , יותר נכון נשברתי.
תיאום קצר עם דיאנה מתמונות אמיתיות ואני בדירה. מקבלת בשדרות רוטשילד. התמונות עברו פוטושופ רציני.
מדובר על בחורה גדולה , קצת עבה חזה בינוני.
עושה הכל עם גומי לחשופה דורשת תוספת.
למרות הרעב אמרתי תודה ועזבתי.
משם המשכתי לסופיה גם היא מתמונות אמיתיות. אני חושב שמדובר באותו תאגיד..
גינגית גבוהה חזה גדול אך נפול לדעתי.
מצהירה שעושה הכל עם קונדום. לא דוברת שום שפה חוץ מרוסית.
הבנתי שזו נפילה ופרססתי.
חזרתי לחוקית והתפרקתי...

לא שם לא קיים !

סופיה ודיאנה התרשמות

7
https://m.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=19786
מופיעה כבר מזה זמן בתמונות אמיתיות ללא דיווחים ונראית כבעלת נכסים מכובדים, החלטתי לבדוק....
ונפלתי. מקבלת במעבר הידוע, תיאום קל, חניה כרגיל בזבל. התמונות די מיצגות. בחורה מלאה כ1.65, חזה שופע וטבעי פנים סבירות עם עודפי מייקאפ ואודם, שטיחון אדמוני בכניסה לבית הכנסת. לא מתנשקת, ניגשה ישר לעניינים ובמרץ וחריצות של פועלת שבאה לדפוק עבודה, חבל שאף אחד לא הסביר לה שזה לא לסדר מדפים בסופר. טיטיפאק נמרץ, מהגרועים שחוויתי אל אף שיש לה את הכילים. מציצה מקונדמת, בשלב הזא כבר לא היה לי אפילו את החשק להציע בלי, קצת רכבה, העברתי אותה למיסיונרית, לקראת הסיום התחילה להשמיע קצת קולות ואפילו לדחוף את הישבן שלי לעידוד, לא ברור אם אמיתי או מזויף אבל איכשהו סיימתי. מקלחת שלי והיא היציעה מסאז, חשבתי, נו טוב, שיהיה ממילא כבר שילמתי על הזמן. קיבלתי מסאז סתמי בגב תוך כדי שהיא משוחחת עם חברה בטלפון. קמתי והלכתי להתנחם אצל ציפורה.

סופיה ודיאנה התרשמות

8
אהלן גבר דבר ראשון אני ממש מצטער על הנפילה הקשה שלך, ויחסית לנפילה הבאת פה דיווח אחד לאחד, מאוד יפה
ומאוד מתאר את המפגש ביניכם, אבל ידידי הנכבד בתור אחד חבר ותיק כאן בפורום, היית מונע מעצמך את הנפילה הסתמית הזאת,
וסתם להוציא כסף לשוא, כי חברים כאן דגמו אותה לא מזמן, והגדירו אותה לא מומלצת בעליל, ואם היית קורא לא היית בכלל
חושב לכיוון שלה, הנה הקישור לגבי הבחורה שלך:

https://www.sexforum.co.il/forum_posts.asp?TID=62787
בהצלחה גבר בפגישות הבאות שיהיו יותר מוצלחות.
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”