כ כמה דברים ..פלוס דיווח מאשקלון - סקס אדיר

כמה דברים ..פלוס דיווח מאשקלון

1
1 שמעתי שלא יהיה אפשר לחפש אתרי סקס בגוגל? מה עושים?
2 מישהו היה אצל הבחורה מאשקלון בעתיקות פורצים? חוות דעת?
3 שבוע שעבר נפילה באשקלון עתיקות אוסישקין .. אומרת בטלפון בחורה צעירה מפנקת דירה פרטית כו כו.. בפועל מדובר בתיקתוקיה יש שם 3 בנות 2 צעירות ואחת מבוגרת.. נכנסתי אם אחת מבנה מלא חזה קטן ישבן מוצק וגדול.. אמרה 300 פעם אחת אני דרשתי פעמיים אמרה קודם תעשה פעם אחת ב 300 ואז נראה עשתה הרגשה טובה שילמתי כמה דקות גומר.. אומר עוד פעם לא החרוג 30 דקות.. לא הסכימה בשום אופן.. למרות החמדה לישבן החלטתי לוותר בשיינים ולצאת מנוצל.. אשמח לחוות דעת על הבחורה מהפורצים אשקלון שלא אפול.. החכם אמר וצדק בעד אישה זונה עד כיכר לחם.. גם שמנקננקים צריך להיזהר מאוד שהאיבר זקוף הרבה פעמים המוח לא עובד והנזקים עצומים..

3
[QUOTE=ABAB1]1 שמעתי שלא יהיה אפשר לחפש אתרי סקס בגוגל? מה עושים?
2 מישהו היה אצל הבחורה מאשקלון בעתיקות פורצים? חוות דעת?
3 שבוע שעבר נפילה באשקלון עתיקות אוסישקין .. אומרת בטלפון בחורה צעירה מפנקת דירה פרטית כו כו.. בפועל מדובר בתיקתוקיה יש שם 3 בנות 2 צעירות ואחת מבוגרת.. נכנסתי אם אחת מבנה מלא חזה קטן ישבן מוצק וגדול.. אמרה 300 פעם אחת אני דרשתי פעמיים אמרה קודם תעשה פעם אחת ב 300 ואז נראה עשתה הרגשה טובה שילמתי כמה דקות גומר.. אומר עוד פעם לא החרוג 30 דקות.. לא הסכימה בשום אופן.. למרות החמדה לישבן החלטתי לוותר בשיינים ולצאת מנוצל.. אשמח לחוות דעת על הבחורה מהפורצים אשקלון שלא אפול.. החכם אמר וצדק בעד אישה זונה עד כיכר לחם.. גם שמנקננקים צריך להיזהר מאוד שהאיבר זקוף הרבה פעמים המוח לא עובד והנזקים עצומים..
[/QUOTE]

אח שלי
צא מהסטלה, תכתוב שוב.
לא קרה שום דבר...
פין חס - מזיין ולא חס

4

פינחס הפעם תחוס.
אפילו אני הבנתי ברור, הבן אדם היה בעתיקות אוסישקין, אני לא מהאיזור, אבל מי שבאיזור מבין איפה היה, ואומר שנפל, ושלם 300 וצחקו עליו.
עד כאן מובן.

עכשיו הוא רוצה ללכת לעתיקות הפורצים ומפחד ליפול, ומבקש חוות דעת, אם כדאי ללכת,
רוצים או יודעים תגידו, כדאי או לא.

הכל ברוח טובה
ערב טוב

5
[QUOTE=yooz]נכון מאוד כנראה שאני מובן מאוד.. אין לי זמן לנסח כתבה כתבה עיתונאית..

פינחס הפעם תחוס.
אפילו אני הבנתי ברור, הבן אדם היה בעתיקות אוסישקין, אני לא מהאיזור, אבל מי שבאיזור מבין איפה היה, ואומר שנפל, ושלם 300 וצחקו עליו.
עד כאן מובן.

עכשיו הוא רוצה ללכת לעתיקות הפורצים ומפחד ליפול, ומבקש חוות דעת, אם כדאי ללכת,
רוצים או יודעים תגידו, כדאי או לא.

הכל ברוח טובה
ערב טוב
[/QUOTE]
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”