אנה חדשה
62[QUOTE=Manich_man]אז לאחר קריאת הדיווח המאוד מעניין של החבר ronron1 .
מטעמי סקרנות בלבד החלטתי לנסות להיפגש איתה , לא הייתי משלם לה 800 לשעה אלא מנסה להוריד אותה ל-400 לחצי שעה , מה גם שלא דיברתי איתה על מחיר .
הפעם היא כן ענתה להודעה ויחסית מהר . נתנה לי כתובת והכל. כאן מסתיים החלק הטוב .
שעה לפני ''מועד הפגישה'' , שולח לגברת הודעה תזכורת האם נפגשים ?
היא צופה בהודעה ולא עונה , ואז משיבה לא ! שואל מאיזו סיבה ? אומרת לי החלטתי לשנות את התוכניות שלי .
ששאלתי למה היא לא הודיעה לי ? אמרה לי מה אתה רוצה ? באותו הרגע נחסמה בכל מכשיר שממנו שוחחנו .
אנשים הרימו לה את ''האף והאגו'' יותר מידי ...
מזלי שהייתי באיזור כך וכך ולא נסעתי במיוחד או משהו .
למי שלא גר באיזור המרכז שלא ינסה לחשוב להגיע אלייה .
אני גם ב-400 לשעה לא אצור איתה קשר ,קודם זה מילה , אבל כפי שאנו יודעים זונה מכבדת אך ורק את זמנה וכספה ולא אכפת לה לזלזל בזמנו של הלקוח . (תהיו בטוחים שברוסיה היא לא היתה מנהגת כך)[/QUOTE]
מטעמי סקרנות בלבד החלטתי לנסות להיפגש איתה , לא הייתי משלם לה 800 לשעה אלא מנסה להוריד אותה ל-400 לחצי שעה , מה גם שלא דיברתי איתה על מחיר .
היא צופה בהודעה ולא עונה , ואז משיבה לא ! שואל מאיזו סיבה ? אומרת לי החלטתי לשנות את התוכניות שלי .
ששאלתי למה היא לא הודיעה לי ? אמרה לי מה אתה רוצה ? באותו הרגע נחסמה בכל מכשיר שממנו שוחחנו .
אני גם ב-400 לשעה לא אצור איתה קשר ,קודם זה מילה , אבל כפי שאנו יודעים זונה מכבדת אך ורק את זמנה וכספה ולא אכפת לה לזלזל בזמנו של הלקוח . (תהיו בטוחים שברוסיה היא לא היתה מנהגת כך)[/QUOTE]
גבר כל הכבוד לך על המחשבה האמיצה אבל כך בדיוק צריך להתנהג.
וסתם שתדע אבל 400 לחצי שעה זה 800 לשעה אז אם לא הבנת לא הורדת אותה בכלום בגדול אם היית נכנס איתה היית משלם 800 לשעה סתם נקודה למחשבה, אחי הגברת באה לעשות כסף על חשבון הישראלים והיא לא בוחלת בשום אמצעי לעשות את
זה, ואין לה ולא יהיה לה שום סנטימנטים לאף לקוח
אהוב כל אדם באשר הוא
לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים
אנה חדשה
65אני מאד נהניתי מהביקור אצלה
600 לשעה
היא יפיפייה בתמונות. במציאות מעט פחות אבל עדיין יפה מאד. מבקרת בכל העולם כל פעם בעיר אחרת ותמונות שלה (לבושה ובעירום) ניתן לראות למעלה מ 10 אתרי אינטרנט שונים שמפרסמים שרותי מין.
הביקור שלי אצלה תאם את חוות הדעת החיוביות כאן. אין טעם שאפרט יותר.
באה לכ 3 חודשים
אנה חדשה
66[QUOTE=חולה חזה עומד]
[QUOTE=Manich_man]אז לאחר קריאת הדיווח המאוד מעניין של החבר ronron1 .
[QUOTE=Manich_man]אז לאחר קריאת הדיווח המאוד מעניין של החבר ronron1 .
גבר כל הכבוד לך על המחשבה האמיצה אבל כך בדיוק צריך להתנהג.
וסתם שתדע אבל 400 לחצי שעה זה 800 לשעה אז אם לא הבנת לא הורדת אותה בכלום בגדול אם היית נכנס איתה היית משלם 800 לשעה סתם נקודה למחשבה, אחי הגברת באה לעשות כסף על חשבון הישראלים והיא לא בוחלת בשום אמצעי לעשות את
זה, ואין לה ולא יהיה לה שום סנטימנטים לאף לקוח
[/QUOTE]
כן חבר יקר , אבל כך וכך המטרה היתה לא לשלם 500 לחצי שעה זה בטוח , הסקרנות כאן "שיחקה תפקיד" .
יתכן ואם היתה מתנהלת בצורה יותר אחראית , הייתי שוקל להישאר שעה אם זה ב-600 , ב-800 לא בא על הפרק בכלל .
ואכן , באה במטרה לעשוק את הגבר הישראלי , היא אינה עושה דאבל כי עם "טראפל" בוקינג עם לקוחות וכך זה לא עובד ...
אנה חדשה
68[QUOTE=Pitrozilia]קבעתי איתה. ווידאתי שעתיים לפני השעה שאכן נפגשים. בשעה הנקובה פשוט הפסיקה לענות להודעות שלי (והיא ראתה אותן)
לשיקולכם.
[/QUOTE]
ידידי הדיווח שלך תואם פחות או יותר לדיווחים של החברים כאן, ברוך הבא למסיבת חבר העמים ידידי, הבחורה הזאת
דפוקת ברזים על ימין ועל שמאל, כבר כמה אנשים דיווחו שדפקה להם ברז, ועדיין אנשים נוהרים אליה, כמו עכברים שטסים
אל חוריהם, אז אין כאן שיקול בכלל נראה לי, כל הדיווחים כאן פחות או יותר ינועו סביב דגמתי נהנתי, דגמתי לא שווה את
המחיר, קבעתי דפקה לי ברז.
אהוב כל אדם באשר הוא
אנה חדשה
69אני לא יודע על מה אתם מדברים, אני קבעתי איתה והיא לא הבריזה לי...הייתה חווית gfe נהדרת, הבחורה יודעת לעבוד, הכל היה עשר, פשוט פצצת מין, גוף אלוהי, בית כנסת מתוק מדבש ושדיים מעלפות, רק מלראות במראה שמעל המיטה את הזקן שלי מתערבב בין רגליה גמרתי...יפיופה שאפילו בימי בחרותי בישיבה שהייתי פולט שכבת זרע רק ממחשבות רעות לא דמיינתי גוף כזה...נתנה לי כח עד לשבת שבא מותר לי להיות עם אישתי, שהרי עונת תלמידי חכמים מערב שבת לערב שבת. במיוחד השבת שלאחר השבועיים טהרה.
שאייבשטע יסלח לי על שבעלתי נוכרייה ועל החילול שבת, מה לעשות כל הגדול מחבירו יצרו גדול ממנו.
א גיטע שאבעייס
ציצים ותורה ציצים עדיף. כך פסק מרן.
וראיה לדבר מאלעזר בן דורדיא שאין זונה שבעולם שלא בעל ולאחר מיתתו יצאה בת קול והכריזה עליו "רבי" אלעזר מזומן לחיי העולם הבא.
וראיה לדבר מאלעזר בן דורדיא שאין זונה שבעולם שלא בעל ולאחר מיתתו יצאה בת קול והכריזה עליו "רבי" אלעזר מזומן לחיי העולם הבא.