כ אנה חדשה - דף 9 - סקס אדיר

אנה חדשה

81
[QUOTE=חמש תלתן] אני אפילו לא הצלחתי להגיע לקבוע איתה שעה. כשרק הגיעה ולפני שהעלתה מחירים יצרתי קשר וקיבלתי פרטים. ביקשתי לבוא וקיבלתי אישור. שלחתי הצעה לשעה והיא לא הגיבה יותר. הסיפור חזר על עצמו למחרת. הבנתי שאין ערך למילים שלה ושאין טעם לדבר איתה.
זונה.
[/QUOTE]

לייבש אותה וכמה שיותר מהר !!
תנו לה להגיע למצב שהיא שולחת לכם הודעה חוזרת ומבקשת להיפגש מפאת מחסור בלקוחות...

אנה חדשה

83
וקיבלתי הוכחה חותכת לכך שיש כאן פראיירים מטומטמים כלבים:
משלא הגעתי, היא אפילו לא טרחה לשלוח לי הודעה.
הרי היא קבעה עם עוד כמה. אחד מאיתנו "זכה" להיפגש, כל השאר חטפו סינון מזונה ואולי ידווחו על זה פה. לא אני. אני לא באמת הלכתי לפגוש אותה. היא חושבת שהיא מלאך.
היא זונה.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

אנה חדשה

84
[QUOTE=החפוז המכני] וקיבלתי הוכחה חותכת לכך שיש כאן פראיירים מטומטמים כלבים:
משלא הגעתי, היא אפילו לא טרחה לשלוח לי הודעה.
הרי היא קבעה עם עוד כמה. אחד מאיתנו "זכה" להיפגש, כל השאר חטפו סינון מזונה ואולי ידווחו על זה פה. לא אני. אני לא באמת הלכתי לפגוש אותה. היא חושבת שהיא מלאך.
היא זונה.[/QUOTE]

אם יש פוסט אחד שמעצבן אותי זה הפוסט הזה .

היא דואגת טוב מאוד לעצמה שאם אחד יבטל והשני יחליט לא להשאר איתה , יהיה לה את האופציה של ''השלישי'' שמחכה , אה , ואולי גם הרביעי שיחכה שעה למטה...

בחורה שלא מכבדת את הזמן לפני הפגישה , לא תכבד אותו גם בפגישה עצמה !!

אנה חדשה

85
רק אל תשכחו שדיסקרטיות אין במקום
ציצים ותורה ציצים עדיף. כך פסק מרן.

וראיה לדבר מאלעזר בן דורדיא שאין זונה שבעולם שלא בעל ולאחר מיתתו יצאה בת קול והכריזה עליו "רבי" אלעזר מזומן לחיי העולם הבא.

אנה חדשה

86
החיה בסרט התחילה לפרסם פה באתר ועלתה ל1000
מי המטומטם שילך??
צריך להתקשר ולצחוק על המחיר רק ככה
המחירים ירגעו טירוף מה שנהיה פה!!!
זה הלינק למודעה שלה
https://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=20128
אם לא תעמוד על שלך שלך לא יעמוד

אנה חדשה

87
החפוז המכני צודק! הרי אצלנו הישראלים כולם חכמים ואם אמרנו פה שנקבע כולם פגישה עם הגברת ונדפוק לה ברז כדי שתלמד לקח ותירגע עם המחירים( אגב צריך לעשות את זה לכל בחורה עובדת שמגזימה) תמיד יהיה חכם או שניים שיקבעו איתה וינצלו את המצב ויעלו... לא חושבים שעה קדימה....
יש לי דודא לתותה.

אנה חדשה

88
[QUOTE=zayan058]
החיה בסרט התחילה לפרסם פה באתר ועלתה ל1000
מי המטומטם שילך??
צריך להתקשר ולצחוק על המחיר רק ככה
המחירים ירגעו טירוף מה שנהיה פה!!!
זה הלינק למודעה שלה
https://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=20128

[/QUOTE]

שים לב שהמס' שונה מהמס' בלבן. מעניין אם יש תעריף שונה למתקשרים דרך המס' הקודם.
מעניין גם אם יש קשר למלחמה של הלבן בסשה/איגור שהפציצו מודעות על ימין ועל שמאל (כנגד המחיקה הספונטנית של הלבן) וגם ניסו לכמה ימים את הטריק של הטלפון המוטמע בתמונה (כדי להקשות על הלבן לברור את המודעות הללו) ובסוף, כך נראה, הרימו דגל לבן וכעת משלמים על מודעות VIP נעוצות

אנה חדשה

89
טוב אז לאחר שראיתי את המודעה הנ''ל .
ומפאת העובדה שהייתי באיזור ניסתי לקבוע איתה מטלפון מבצעי נוסף , (מספר שהיא אינה מכירה בשאר היא חסומה) .
אמרה לי תבוא וזה מעכשיו לעכשיו , באתי בידיעה שסיכוי קלוש שאני נשאר איתה (ביקשה 600 ) מהמספר שלה .
לתדהמתי הפעם הפגישה צלחה והיא לא הבריזה ,מקבלת בבן יהודה 31 קומה אי זוגית דירה עם מספר זוגי כאשר מחברים אותו ביחד (2 ספרות).
פתחה את הדלת ''מלכת היופי'' , ממש לא מבין מה אנשים כאן ניפחו דברים (התמונה הראשונה במודעה משקפת את המציאות) , אבל היא לא כזו יפה !
עיניים ירוקות בהירות רזה קיבלה אותי עם החלוק הירוק לבן .
יש בדירה מרפסת קטנה , התחלנו לדבר סיפרה לי שהיא עובדת במוסקבה במשהו שקשור ליין .
רבע שעה אנחנו מדברים אבל משהו נראה לי חשוד , עליתי איתה לקומה במפלס , שם יש מראה גדולה , מקלחת ועוד מרפסת .
היא אמרה לי רק תן לי את הכסף ונתחיל .
אמרתי לה מצטער ,שחכתי את הארנק ברכב (לא באתי איתו) אבל באתי עם הכסף.
אמרה לי שזה חוסר אחריות ושהיא תחכה .
יצאתי מהבניין ושלחתי לה הודעה , לא מתאים לי להשאר איתך .
שלחה סמיילי זועם ורשמה : You Take My Time , A Lot Off Time , האמת הדיבורים איתה ארכו כ-20 דקות והיא היתה בטוחה שהשאר .
אמרתי לה ומה עם הזמן שלי ? שלחתי לה צילומיי מסך מטלפונים אחרים .
אמרה לי שיש לה חברות והיא תעביר לכולן את המספר שלי ואף אחת לא תקבל אותי , התעצבנה מאוד ואמרה שהיא הפסידה לקוח בגללי .

בגדול , אני לא משלם כסף לבחורה על דיבורים , יתכן והייתי נשאר איתה אבל היא לא כזו כוסית כפי שחשבתי .

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”