כ ויטה - בת-ים - סקס אדיר

ויטה - בת-ים

1
שלום לכולם,
לא מוותר על הדיווח(!) למרות שעברו כבר כמעט שבועיים...בגלל אילוצים לא התפניתי לכתוב דיווח ישר אחרי (ובמהשך גם שכחתי Embarrassed)
התחת שלה קנה אותי, שלחתי הודעה בווטסאפ - היא דרשה 400+100 על מקום. ביקשתי הכל ב-400 והיא הסכימה.
שלחה גם תמונות - אבל רק מאחורה, התחת עוד יותר גירה אותי ורציתי להכנס אליה בדוגי. נחזור לעניין של תמונות מאחורה בהמשך.
הגעתי למין בית פרטי שמחולק לכמה דירות (חדרים לפי שעה) - לא הכי איכותי בעולם, מקלחת נוראית.
פתחה את הדלת - גבוהה גבוהה (הייתה על עקבים וגבוהה ממני, אני מעריך שבסביבות ה-1.80 בלי עקבים) אבל דקיקה ורזה. זה סוג של פנטזיה בשבילי כי אני רגיל לזיין קומפקטיות.
יש לה פרצוף יפה מאוד לדעתי (סלאבי כזה) עם עצמות לחיים גבוהות וחיוך מקסים. היה לי ברור שהיא מקצוענית והולך להיות זיון טוב.

הכל היה טוב ויפה, עד שהיא הורידה את החלוק - לא משהו להזדעזע ממנו, אבל הבטן שלה לא שטוחה כמו שהתחת והרגליים ושאר הגוף מרמז. אני חושב שהיא רזתה הרבה ומהר, ולכן יש סימני דילדול בבטן (מה שברחוב היו קוראים לו "צלוליטיס").

היא מתנשקת, אבל כמו שזונה מנשקת אותך ולא אהובתך. מלא לשון ורוק על כל הפה והפרצוף (בולעת אותך כזה, לדעתי רוב האנשים מעדיפים ככה). מוצצת איך שתרצה (אני לא מעריץ מציצות אבל היא עשתה לי טוב לשם שינוי, אז זיינתי לה את הפה כשהיא על הגב עם הראש מחוץ למיטה) וכמובן מזדיינת בכלללל תנוחה שתרצה.

נכנסתי אליה עמוק וחזק כמו ששנים לא נכנסתי לאישה, ממש הרגשתי את צוואר הרחם - והיא נאנקה מכאב ומעונג. גמרה שלוש פעמים (מסיונרית, מהצד, וברכיבה מהממת שלה עליי - שהפכה לרכיבת reverse cow girl עוד יותר טובה אפילו בהמשך).

סה"כ - מי שיתגבר על ה"פרונט" והבטן (היא מאוד רזה, פשוט יש איזור של עור עודף ) - אתם תהנו בטירוף וגם היא :)

שימו לב לא לשלם יותר מ-400! לדעתי היא תסכים גם ל-350 אבל לא מתחתי את זה עוד...

בהצלחה כולם,
nash.

ויטה - בת-ים

4
תודה על הדיווח!
שאלה - הבית הפרטי נמצא ברחוב רמב"ם בבת ים? בית פרטי בין מבני 3-4 קומות?

ויש לי הרגשה (לא לוקח אחריות) שהיא מפרסמת גם בשם אליסה בלבן (מודעה 201904 טלפון מסתיים ב-8486)
[עוד לא ביקרתי אף אחת מהמודעות האלה. התכוונתי לבקר את ויטה]
זבל מי שמלכלך - את החוף, את הים ובכלל!

ויטה - בת-ים

5
ויטה חזרה אלינו, נמצאת בבת ים.
ניראית טוב מאוד לדעתי, רזה, חזה בינוני וגבוהה (1.8 בערך)
GFE מצויין, משתדלת מאוד לרצות.
מציצה ללא, רימינג (תלוי בכימיה אני חושב), תנוחות כיד הדימיון חיוך גדול
אחת המוצלחות שהיו פה בזמן האחרון לדעתי.
אני לא יודע איפה היא מפרסמת (אם בכלל), אתן את מספר בפרטי (גם אם אין לכם מיליון הודעות, אבל סבלנות אני לא כל יום באתר)

ויטה - בת-ים

7
[QUOTE=rot]ויטה חזרה אלינו, נמצאת בבת ים.
ניראית טוב מאוד לדעתי, רזה, חזה בינוני וגבוהה (1.8 בערך)
GFE מצויין, משתדלת מאוד לרצות.
מציצה ללא, רימינג (תלוי בכימיה אני חושב), תנוחות כיד הדימיון חיוך גדול
אחת המוצלחות שהיו פה בזמן האחרון לדעתי.
אני לא יודע איפה היא מפרסמת (אם בכלל), אתן את מספר בפרטי (גם אם אין לכם מיליון הודעות, אבל סבלנות אני לא כל יום באתר)

[/QUOTE]
שלחתי פרטי
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”