כ אזהרה - מילנה פרטית תמונות אמיתיות - סקס אדיר

אזהרה - מילנה פרטית תמונות אמיתיות

1
בחרתי להזהיר את חברי הפורום, אני בדרך כלל לא נופל אבל כאן כשלתי. הייתי אצלה לפני כמה ימים. הבחורה באזור גיל ה40. עברת מתיחת פנים לדעתי. חזה נראה טוב בלבוש- ללא לבוש שקיות לא מרוקנות אבל לא יפות. מאוד אפטית לאורך כל השסן. מציצה עם קונדום, מעמיקה אבל מראה שלא נהנית מהעניין. מגלגלת עיניים וסובלת מכל רגע. רק מחכה לתקתק אותך. בנוסף בדוגי יש ריח רע מאוד ( וחריף). לסיכום אפשר וכדאי לשלוח אותה הבייתה. המקצוע הוא לא בשבילה. גם צוחקת צחוק מרושע ויוצאת ביציאות מגעילות בשפת אמה לאורך כל הקסם. לסיכום אולי 1 מתוך 10. הדבר החיובי היחיד שהיה שם זה שהיה שזופה עם רגליים יפות. כל השאר אפשר לוותר יש הרבה יותר טובות במחירים הרבה יותר שפויים. לסיכום בזבוז זמן וכסף- עצלנית!

2
גבר דבר ראשון אני כולי הערכה אליך שבאת ושיתפת אותנו בדיווח המפורט על עוד בחורה שבחרה במקצוע הלא נכון, אתה נפלת
ואני כולי תקווה שאחרים לא יפלו כמוך אצלה, בשביל זה נועד הפורום הזה, לתת במה לדיווחים ולהכווין את האנשים היכן
יותר כדאי להם לפתוח את רוכסנם, ולעניין הדיווח עצמו, חיפשתי וחרשתי ולא מצאתי שום פירסום עליה בכדי להביא לכאן
קישור של הבחורה מה שלצערי אתה לא עשית, איפה היא כן מפרסמת בבקשה, תוכל לעלות קישור או סיומת 4 ספרות אחרונות
אם זה באתר הלבן?
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

3
יש את מוניקה הנוכלת (כבר יש עליה כמה דיווחים שליליים כאן) שמתקראת כעת (בין היתר) "Milena פרטית בתל אביב" (המס' הספציפי במודעה זו מסתיים ב-1812 אבל היא מפרסמת בעוד מספרים תחת שמות אחרים)
ויש את "בלונדינית חדשה בעיר" (המס' הספציפי במודעה זו מסתיים ב-3836 וגם היא מפרסמת בעוד מספרים תחת שמות אחרים) שנקראה בזמנו בלבן בשם מילנה וגם עליה יש דיווחים שליליים
כך או כך, חיפוש יסודי היה מונע נפילה

5
לגבי האחרונה תמונות אמיתיות, אולי עברו קצת פוטושופ על אזור החזה...

כשביקרתי אותה לפני מספר חודשים וגם דיווחתי דאז.. המתנתי לה חצי שעה.. לא התנצלה, קיבלה בחדר מרתף קטנטן. מאחר שעברו כמה חודשים אולי כבר עברה למקום נורמלי יותר.

בינונית מינוס.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”