כ אנה חדשה - דף 10 - סקס אדיר

אנה חדשה

91
יפה Manich_man

לא צריך לעשות חשבון לאחת כזו . על פי התגובות ברור שהיא אינה מכבדת את הלקוחות .

האבסורד שהחצופה הזאת עוד מאיימת "אמרה שיש לה חברות...ואף אחת לא תקבל אותי" . הרבה בחורות עובדות מרשות לעצמן יותר מדי בזמן האחרון מבחינת מחירים או יחס שאינו מכבד כלפינו . הגיעה ממדינה זרה ומאיימת עלינו . לאן הגענו ?
תהיו גברים ( לא רק של תעודת זהות ) ותתנהגו כמו גברים והכל ישתנה .
הפוך כל חסרון ליתרון

אנה חדשה

94
לי הבריזה פעמיים לפני שנפגשנו.
לא הזיז לי כי ממילא הייתי ממש קרוב באזור לפגישות עבודה, אבל אם הייתי בא במיוחד בשבילה (בטח אם זה היה מרחוק) הייתי רותח.

אנה חדשה

95
Manicich_man ..... מלך!!! כל הכבוד... כמו שצריך...הגיע הזמן שיתאפסו על עצמן ויפסיקו להרים את האף במקום את הטוסיק...500 לשעה זה הרבה כסף ועם זה עוד התפשרנו אם זה משהו טוב ומיוחד אבל חלאס. הגזימו.
יש לי דודא לתותה.

אנה חדשה

98
התכתבי איתה ואז שאלתי 600?
אמרה לי 1000
השבתי לה שתחזור לרוסיה והוספתי מיטב קללות עסיסיות
אני חושב שאם עוד יעשו כמוני זה אולי יוריד לה ת'טוסיק למקום
שהוא שווה....
אם לא תעמוד על שלך שלך לא יעמוד

אנה חדשה

100
חברה בחורה שהרימה את האף שלה, ובזכות הפורום כאן ולא בזכות שום דבר אחר התפוצצה בלקוחות, והגברת
הזאת בשיא חוצפתה מעיזה לגבות 1000 ש"ח, שהיא לא שווה אפילו מחצית ממנו? ואנחנו חברי הפורום היקרים
עוד מעודדים אותה בזה, שכל דקה נכנס מישהו לכאן וכותב משהו, ומקפיץ את השרשור שלה למעלה שוב, ואז אנשים
שנכנסים לפורום השורה השלישית שמופיעה להם זו אנה, חברה לא להגיב כאן יותר, עד שהבחורה מורידה את המחיר,
ובכך הוא ירד לתחתית הרשימה, עד שהיא תעלם, ברגע שאתה מגיבים פה, אתם למעשה במודע או שלא במודע
נותנים לה עבודה, בזה שהשרשור שלה עולה כל פעם לראש הרשימה.
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”