כ בלפור פינת מסדה וזונת רחוב מילג - דף 6 - סקס אדיר

בלפור פינת מסדה וזונת רחוב מילג

51
[QUOTE=סטלן חרמן]לגבי מקום הזה של דאלס . כרגע אני לא במצב לפרט , סיכום - גועל נפש . לא מעמין שנפלתי ככה ומה חשבתי לעצמי למצוא יהלום ב 200 שח במקום מגעיל שכזה . הזכיר לי דירות שהיו לפני 10-15 שנה . פקידה שקשה להבינה ועברית שלה , בנות אחרות ואולי עוד מישהו בדירה , חוסר דיסקרטיות , ליכלוך נוראי , מקלחת נוראית , מגבות לא נקיות , מיטה רטובה , מגבון על הכרית , חוסר דיסקרטיות , ביציאה איזה מאן מאניאק חוסם שביל יציאה מנסה לשאול אותי איך הבנות ואני בן אדם ממש לא תוקפני , תוקף אותו מילולי ושניה גם היתי מתהפך עליו גם לפיזי אם לא היה זז מהדרך שלי . דאלס בת 20 ביתה אולי לפני עשור , למרות שנראת לא רע ובלונדינית היא לא . לא נקיה , לא מתקלחת בין לקוחות , קולות וזיופים נוראיים , מציצה עם ולא ביקשתי בלי במקום הזה . קיץ קץ , מי שמכבד את עצמו לא לנסות אפילו , עוגמת נפש ממש , היתי משלם עוד 200 רק כדי למחוק את החוויה הזאת . [/QUOTE]
ממש גועל ומפח נפשDead
תודה צדיק , הצלת המון נפשות כאן...
Dirty Deeds Done Dirt Cheap

52
אני יחצן?????
אתה באמת סטלן ואני חושב באמת שהבחורה עילוי וזאת דעתי המקום באמת מזכיר מקומות
לפני 15 שנה אבל לא לזה אני מגיע יכול להיות שהגעת אחרי שהבחורה עבדה בלי סוף ולכן הלחץ
אבל להגיד שאני יחצן הגזמת חבר לא יפה ולא מכובד

53
[QUOTE=משתמש מחיפה]אני יחצן?????

אתה באמת סטלן ואני חושב באמת שהבחורה עילוי וזאת דעתי המקום באמת מזכיר מקומות

לפני 15 שנה אבל לא לזה אני מגיע יכול להיות שהגעת אחרי שהבחורה עבדה בלי סוף ולכן הלחץ

אבל להגיד שאני יחצן הגזמת חבר לא יפה ולא מכובד [/QUOTE]
אני ממש לא יודע יחצן או לא וגם לא מעניין אותי אבל סטנדרטים שלך נמוכים , ממש בריצפה . תהנה במקום הזה שיהיה בכיף לך .
מי שמכבד את עצמו , חשובה לו הרגשה נינוחה , ניקיון ודיבקרטיות שלא ייתקרב למקום הממגעיל הזה
------------------------------

זונות באות והולכות , ואני בודד נשאר

58
חברים אני לא מבין איך אפשר לעשות סקס בלי קונדום ממש הזויי שיש אנשים שמוכנים לזה
אם מישהי הייתה מציעה לי דבר כזה הייתי בורח ממנה אפילו אם הייתי משלם מעניין אם עוד מישהו נתקל בזה חוץ מאבי יוסף?????
וגם אולי כדאי להזהיר את חברי הפורום על בחורות כאלה אגב לי מעולם אף אחת לא הציעה סקס בלי קונדום
בשום דירה ותאמינו לי שהייתי במלא דירות

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”