כ דיווח ראשון סברינה חיפה - סקס אדיר

דיווח ראשון סברינה חיפה

1
טוב אז הרבה מאוד זמן שאני מסתכל בפורום ורוצה להתנסות עם טרנסית, פתחתי משתמש וחיכיתי שיאשרו
לאחר שאישרו לי את המשתמש אפשר לראות פה שפתחתי נושא בעניין שאני חדש
״וזין בבוקר וכוס בלילה״ המליץ לי על 2-3 באיזור חיפה, אני יודע שבאיזור חיפה העניין טיפה סגור לכן היה קשה למצוא
הוא המליץ לי על סברינה.
שלחתי לן בהודעה פרטית עוד שאלה אבל הוא לא ענה.
חברים לאחר כל כך הרבה זמן לא יכולתי להתאפק הרגשתי שאני הולך להתפוצץ הייתי חייב לנסות עם טרנסית.
שלחתי לה הודעה בעברית באיזור 5 שמתי לב שכבר 10 והיא לא עונה אמרתי אני אנסה לשלוח באנגלית וואלה ענתה.
שאלתי אותה כמה היא אמרה 600 לשעה שאלתי אם היא מוכנה לקחת 500 אני יהיה אצלה ב1 היא אמרה אוקיי
הגעתי אלייה ב1:15 בערך עליתי למעלה היא פתחה את הדלת עם חצי גוף והתגלתה בחורה גבוהה סקסית שחומה מאוד בחזייה ותחתונים(תחרה)
היא ביקשה קודם את הכסף נתתי לה לאחר מכן היא ביקשה שאני יוריד את הבגדים
עברנו למיטה היא הורידה את החזייה התחלתי ללקק לה את הפטמות בזמן הזה היא משחקת לי בזין ובביצים לאחר 5 דקות בערך היא הורידה לי את התחתונים וירדה לי

וחברים פשוט ואו לא מרגישים שן אחת היא מצצה לי איזה 5-10 דקות היא הכניסה את כל הזין לפה והיה נראה כאילו זה לא מפריע לה אמרתי לה אוקי מספיק.(זה חרמן אותי פשוט יותר מדי אז עצרתי) אחרי זה ירדתי לה והוא הרגיש ענק אחרי זה נשכבתי על המיטה ו היא באה לעשות לי רימיניג עצרתי אותה אמרתי לה עדיף שלא כי לא גילחתי, היא אמרה שזה לא מפריע לה וצללה ישר וזה היה מדהים באמת
הרמתי לה את הראש ואמרתי לה תשבי לי על הפנים והתחלתי לעשות לה רימינג ובהמשך היא התחילה לקפוץ לי על הפנים אני חושב שהיא נהנתה .
לאחר מכן עברנו לביזנס היא ירדה ובאה לשבת לי על הזין ועצרתי אותה אמרתי לה שאני לא עושה בלי קונדום היא אמרה אין בעיה שמה לי קונדום והיא התחילה לרכב עליי שהזין שלה פוגע לי בבטן כל פעם שהיא קופצת ולאחר זמן מה גמרתי היא הורידה לי את הקונדום והציעה לי להתקלח . התקלחתי לאחר מכן דיברנו שיחה נחמדה כ5 דקות ומשם יצאתי הביתה.

יתרונות:
1 היא במקום מאוד נוח בחיפה
2. מאוד נקייה מרגישה ומריחה טוב
3 כשעשיתי לה רימינג לא היה ריח של חרא
4. היא נראית ממש טוב( נראית באיזור ה30 פלוס מינוס)

חסרונות :
1. בעיית חנייה מפוצץ שמה( מי שמכיר את האיזור יודע שיש גם חנייה ליד הים)
2. היא לא עושה פחות משעה
3.אני חייל משוחרר מובטל כרגע לכן 500 זה מאוד יקר לי אך למי שאין בעיה שווה כל שקל

חוץ מזה הכל היה מעולה מי שמעוניין במספר שלה שישלח לי הודעה פרטית אני אשלח לו
ותודה ענקית ל״זין בבוקר וכוס בערב״ שעזר לי בשמחה
לילה טוב חברים
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”