כ דיאנה חדשה בת ים - סקס אדיר

דיאנה חדשה בת ים

2
ביקרתי אצל דיאנה מבת ים (https://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=20199).
קשה לי לראות קשר ברור בינה לבין התמונות. בתמונות מצטייר רושם של בחורה אחרת.
להלן התמונה שהכי מייצגת אותה :

בתמונה מצטייר רושם של בחורה עדינה, גבוהה מאוד, רזה במיוחד. לא זה המצב למרות שהמצוי לא פחות טוב.
מגיעה מאודסה שבאוקראינה, סביבות גיל 26 הערכה שלי. דוברת רוסית ואנגלית.
קיבלה אותי במעין חלוק שחור וחיוך מזמין. נראתה אש !!
אין ספק - הבחורה כוסית - 100% לוק סלאבי טיפוסי, בהירה לחלוטין, פנים עגולות, אף סולד, שיער בלונד עד אחרי הכתפיים, שפתיים עבות. חזה בינוני פלוס, ישבן די גדול ומוצק.
הבחורה ממש נראית כמו זונה מהז'ורנל - והיא משדרת זנות מוחלטת לאורך כל המפגש. די משוכנע שהיא עבדה לאורך זמן במכון באוקראינה / חו"ל לפני שהגיעה אלינו.
איך שהתחלנו התנפלה עלי בנשיקות, עברה לי על כל הגוף עם הלשון בהתלהבות יתרה, שידרה זנותיות כמו כוכבת פורנו מקצועית.
עברנו למציצה - כאן הפתעה לרעה. מציצה חלשה ביותר, שיניים מורגשת.
ליקוקי ביצים בסדר, היתה באטרף, לא רגועה, נמהרת מדי.
חדירה וגינאלית ורקטאלית ללא התנגדות. נא להזהר - הבחורה לא נזהרת ולא מקפידה לבקש לשים קונדום. אני הייתי בהתלהבות, חדרתי ואחר כך הפסקתי.
לאחר 30 דקות של המפגש דחקה בי לגמור ("אני מתה שתגמור לי בפה"), המשכתי עוד רבע שעה ואחר כך הזרקתי לה לפה.
צורכת חלבונים ללא שום בעיה.

לסיכום, בהחלט מתאימה לקבלני שיפוצים, זונה מארץ הזונות, עם לוק של זונה קלאסית, לא רגועה - מלאת אנרגיות, נראה שאוהבת סקס פרוע ביותר. בנויה לתקתק ולא נותנת את מלוא הזמן. לא נזהרת בחדירה - הזהרו אתם !.

לא אחזור.

דיאנה חדשה בת ים

3
אחי אחלה דיווח, ממש מפרט כל פרט על העלמה, רק שאלה קטנה איפה היא מקבלת את אורחיה?
ואני מבין שגם לגבי אנאלי אין לבחורה שום בעיה?
וסתם בתור סקרנות ועל זה אתה לא חייב לענות, מתי היית אצלה? ולמה חכית שאני אפתח את השרשור ולא פתחת לבד?
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

דיאנה חדשה בת ים

4
אחי אם היא לא שמה קונדום בחדירה זה סופר מנורה אדומה.. והדבר היותר חמור ממה שהבנתי ממך אתה חדרת לה ללא קונדום..
אני במקומך הייתי רץ להיבדק..
בדוק יש לה משהו והיא רוצה להדביק את הלקוחות
איזה זונה נורמלית תזדיין ללא קונדום?
ובנוסף היא מתקתקת לדבריך..

דיאנה חדשה בת ים

6
תופעת התמונות המזויפות בקטגוריית "תמונות אמיתיות"
מוכרת מאוד עד כדי שלא אגזים אם אומר שרוב התמונות שם מזויפות!!
באמת הגיע הזמן שבעלי האתר או אנחנו נשים לזה סוף!
אם לא תעמוד על שלך שלך לא יעמוד

דיאנה חדשה בת ים

10
מדיווח מפורט שהגיע לידי מאחד שהיה אצלה, וכתב לי בפרטי, היא הייתה עושה אנאלי בעבר אבל היום כבר לא, אבל מי חושב
בכלל לכיוון שלה כאשר חבר כותב לך במפורש, שהוא חדר אליה בלי גומי? הבחורה מקבלת בלי גומי, מי יסתכן עם מחלות
ואפילו בשביל התחת היפה שלה? לא ולא, דבר כזה לא יקום ולא יהיה במחוזותינו, ואם חברי התאגיד קוראים את הדיווחים פה,
אז שילחו אותה במטוס הקרוב חזרה הבייתה, שלא תדביק לכם חצי מדינה.
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”