כ הערב יום רביעי בשעה 21:00 מפגש מטריף, מוזמנים:) - דף 57 - סקס אדיר

הערב יום רביעי בשעה 21:00 מפגש מטריף, מוזמנים:)

561
פשוט תגיע ותדבר עם הבחורות מה הבעיה?. חולה סקס האמת אחלה בחור הוא לא לוקח לך ישר כסף כשאתה מגיע כמו בית זונות
היה מפגש כשהגעתי והיתה את אנה עוד איזה פצועה ועוד אחת שחתכה כי לא יכלה להסתכל על 12 זרגיגים שפונים לכיוונה,ואיזה 12 גברים. לכן לא נכנסתי ונשארתי לשבת שם איתם הבן אדם לא דרש ממני כסף או משהו וגם הציע כיבוד וזה.לכן תגיע ותדבר איתם ואולי יהיה מעט אנשים ותזרום או שתחכה עד שיגמר האירוע ותקח אותה במחיר.
החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים

562
[QUOTE=בבוקר.זין.בערב.כוס]פשוט תגיע ותדבר עם הבחורות מה הבעיה?. חולה סקס האמת אחלה בחור הוא לא לוקח לך ישר כסף כשאתה מגיע כמו בית זונות
היה מפגש כשהגעתי והיתה את אנה עוד איזה פצועה ועוד אחת שחתכה כי לא יכלה להסתכל על 12 זרגיגים שפונים לכיוונה,ואיזה 12 גברים. לכן לא נכנסתי ונשארתי לשבת שם איתם הבן אדם לא דרש ממני כסף או משהו וגם הציע כיבוד וזה.לכן תגיע ותדבר איתם ואולי יהיה מעט אנשים ותזרום או שתחכה עד שיגמר האירוע ותקח אותה במחיר.
[/QUOTE]
גבר אתה רציני אחי? מי יתן לך להגיע בלי לשלם כסף אלא רק לדבר עם הבנות? באיזה עולם אתה חי? ומה יגיד חולה על סקס
אנשים מגיעים בשביל לדבר עם הבנות שהוא אירגן? זה נשמע לך הגיוני? מה מחר חולה על סקס יכתוב על חפוזי בא ראה הלך
ולא זיין או משהו כזה, גבר בן אדם צריך לשמור על כבודו? זה דבר בסיסי בחיים האלה, אני בחיים לא יגיע למקום כזה
בלי לשלם, כי שמא אחד מהם ידבר אחרי אחרי הגב, לפעמים כבוד של בן יותר חשוב מכסף.
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

563
[QUOTE=AlainDelone]ברור שלפי צורת הפנייה שלך שאתה לא ראוי לתשובה.[/QUOTE]
גבר כתבת משהו בוא תנסה להסביר צורת פניה של מי? ומה לא ראוי בה? סוף סוף כולנו פה נלמד מהחכם בכל האדם
אהוב כל אדם באשר הוא

564
חולה חזה עומד על מה אתה עושה דרמה לא הבנתי? שיגיע חפוז לתחילת מפגש וידבר איתו ויראה גם את הסחורה. מה הבעיה עם מה שאמרתי? חולה סקס נתן לי להשאר לא זיינתי ישבתי ודיברתי איתו ועם הסרסור השני לא מבין למה קשה לך לקבל את זה שיש אנשים נורמלים במדינה שלנו ולא הכל בנוי על כסף.

565
[QUOTE=בבוקר.זין.בערב.כוס]חולה חזה עומד על מה אתה עושה דרמה לא הבנתי? שיגיע חפוז לתחילת מפגש וידבר איתו ויראה גם את הסחורה. מה הבעיה עם מה שאמרתי? חולה סקס נתן לי להשאר לא זיינתי ישבתי ודיברתי איתו ועם הסרסור השני לא מבין למה קשה לך לקבל את זה שיש אנשים נורמלים במדינה שלנו ולא הכל בנוי על כסף.[/QUOTE]
אני לא עושה שום דרמה גבר אבל אם באמת חולה על סקס היה רוצה לפחות בזה שנבוא ונשאל את הבנות היה כותב את זה
פה או בהודעה הפרטית, אבל שבן אדם לא מגיב לבקשות לא שלי ולא של חפוזי, זה אומר דורשני ידידי, ופה נכנס הכבוד של
הבן אדם לתמונה, בן אדם לא יגיע למפגש שכל המטרה שלו היא לשאול את הבנות, בן אדם לא יעשה צחוק מעצמו, זה לא
קשור פה לבן אדם נורמלי, בן אדם נורמלי מגיב למה שקורא פה ולא מתעלם, זה בעיני בן אדם נורמלי.
אהוב כל אדם באשר הוא

566
אז תשאל אותו בווטסאפ? נתתי לך פתרון לבוא להגיד שלא מתאים לך ןאתה מתבייש ואם יש אפשרות לקחת אחת מהן בסוף המפגש ולשלם לו לפי הדרישה לא מבין איפה בדיוק אתה עושה צחוק מעצמך? הוא לא מגיב כי כנרה הוא לא רוצה שכולם יעשו את מה שאתה עושה לוקח בחורות אחת אחת ומעדיף אורגיות לכן תגש אליו בפרטי ותשאל כמו שאמרתי

567
[QUOTE=בבוקר.זין.בערב.כוס]אז תשאל אותו בווטסאפ? נתתי לך פתרון לבוא להגיד שלא מתאים לך ןאתה מתבייש ואם יש אפשרות לקחת אחת מהן בסוף המפגש ולשלם לו לפי הדרישה לא מבין איפה בדיוק אתה עושה צחוק מעצמך? הוא לא מגיב כי כנרה הוא לא רוצה שכולם יעשו את מה שאתה עושה לוקח בחורות אחת אחת ומעדיף אורגיות לכן תגש אליו בפרטי ותשאל כמו שאמרתי [/QUOTE]
הבן אדם לא מגיב בכלל בפרטי, מכאן בדיוק מתחילה הבעיה, עכשיו הבנת איפה הברוך.
אהוב כל אדם באשר הוא

568
[QUOTE=חולה חזה עומד]
[QUOTE=AlainDelone]ברור שלפי צורת הפנייה שלך שאתה לא ראוי לתשובה.[/QUOTE]
גבר כתבת משהו בוא תנסה להסביר צורת פניה של מי? ומה לא ראוי בה? סוף סוף כולנו פה נלמד מהחכם בכל האדם
[/QUOTE]

כמובן שהתכוונתי לחפוזי שחושב שאם נתנו לו עוד כוכב בקשיש אז חייבים לו משהו. ולא אליך.
ירצו יענו לא ירצו לא יענו.
הפריע לי דבר מאוד פשוט - גנג בנג לא מתאים לו, אז שיעבור הלאה ולא יקרצץ. היה משהו דומה על מישהו ירושלמי שביקש שותף לפנטזיה והוא נדנד לו על לבד.
חעס הוא חבר יקר בפורום ולא סרסור חס וחלילה ולכן בטוח שלא יענה על שאלות כאלו.
דרך אגב בפרטי זה יעלה הרבה יותר מ 700₪.
סתם שיחררתי קיטור ולא אגיב יותר.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”