כ אתונה, המדריך לחרמן הקמצן, יוונייה בת 20 ב-10€ (-: - דף 4 - סקס אדיר

אתונה, המדריך לחרמן הקמצן, יוונייה בת 20 ב-10€ (-:

31
יש קצת מקומות רק לעיסוי אבל זה פחות נפוץ, הגבר היווני אוהב לזיין והרבה בלי חוכמות. הוא לא מפחד מאשתו או מלהקת קרקניות פמיניסטית. צחוק

אני קבלתי עיסוי בודי מבחורות בדירות סטודיו במסלול של החצי שעה. אם בחורה מוכנה לנשיקות, תשאל אם עושה עיסוי חלק עושות, ואז זה ללא תוספת.

[QUOTE=Shimono1985]מה לגבי עיסויים?[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

33
נראה לי שזה יהיה היעד הבא שלי בעוד איזה שנה
לגבי עניין השפה, איך אפשר להסתדר שם עם אנגלית?
אתה יודע קצת יוונית או שסתם כמה מילים?
אם יראו שאתה לא דובר יוונית אז יכולים לבקש 20 במקום 10, או שזה עניין של התמקחות?

35
מדבר רק כמה מילים.
אני נראה קצת כמו יווני. אומר שלום ממתין לה שהיא תדבר, ואז עובר לאנגלית. 10 יורו ללא התמקחות ל-10 עד 15 דקות.

[QUOTE=isz1]נראה לי שזה יהיה היעד הבא שלי בעוד איזה שנה
לגבי עניין השפה, איך אפשר להסתדר שם עם אנגלית?
אתה יודע קצת יוונית או שסתם כמה מילים?
אם יראו שאתה לא דובר יוונית אז יכולים לבקש 20 במקום 10, או שזה עניין של התמקחות?
[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

37
בוקר טוב לחברי הפורום
חזרתי לפני שבועיים מאתונה....כל המידע המפורט שסופק כאן ע"י חבר הפורום אכן נכון ומדוייק
דירות עם 10-20 יורו דירות עם 50-70 יורו.....ויש את נערות הליווי הפרטיות היקרות יותר
אני העדפתי אותן....רוסיות מתוקתקות ויפות ןהמחיר בהתאם
שעה לדוגמנית צעירה ויפה כזו בחדר במלון שלך 120-140 יורו.....ללא תוספות
אותה שעה אבל במלון שהיא מתאכסנת ואתה מגיע אליה 70-90 יורו....ללא תוספות
יש מלונות שרוב הבחורות מרוכזות באותו מלון הן גרות בזוגות וכשאתה מגיע אליה החברה שגרה איתה יורדת ללובי מחכה שחברתה תסיים ואז עולה למעלה
אני העדפתי את הפרטיות של בחדר שלי למרות המחיר היקר יותר....הבחורה מגיע אליך משוחררת יותר גם אני משוחרר יותר אני בטריטוריה שלי ולדעתי זה חשוב מאוד....כל אחד וההיגיון שלו
תהנו חברים.......

שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”