כ ג'ני חזרה ובגדול! - דף 6 - סקס אדיר

ג'ני חזרה ובגדול!

51
לפי התיאורים אכן זאת ג'ני שנמצאת פה כבר תקופה ארוכה .. הייתי אצלה לפניי שנים מספר .. כרגע אני רואה שהסירו את המודעה?? או שהעבירו אותה למודעה אחרת בשם ג'ני מרמת גן?? האם מישהו יכול לתת קצת מידע??
כשהזין עומד השכל בתחת !

ג'ני חזרה ובגדול!

53
הראש הגדול יודע שהכי חשוב בחיים זה משפחה אבל משהו בתוכי קורא לי לחפש ריגושים לחפש ולהרגיש את מה שאין.
הראש הגדול יודע שמה שחשוב זה אהבה אבל הראש הקטן רוצה השפרצה.
הראש הגדול הוא שקול ומחושב אבל חלומותי שלחו אותי שוב לזרועותיה של ג'ני.
פותחת את הדלת גבוה רזה וקלילה. מקבלת אותי עם צחוקים וחיוכים. לא מפסיקה לרקוד ולקפוץ.
מנסה להחליף איתה כמה מילים אבל הבחורה לא בעניין "אין לה ראש למילים ארוכות" תן לה רק צחוקים וריקודים.
זרמתי ואחרי מקלחת קצרה מצטרף לצחוקים ולריקודים.
מורידה את החולצה ועוברים למיטה מתחבקים ומתנשקים נשכבת על המיטה כאילו רוצה שיפנקו אותה
הכי כיף לפנק מישהי שרוצה. משתפת פעולה זזה נכון ומכוונת אותך מתמסרת להנאה פשוט כיף.
משכיבה אותי על הגב ומפנקת את חבריקו
הפעם מעמיקה עד הסוף לקצב המוסיקה המאוד קיצבית.
שמה קונדום ומכניסה את חבריקו היא רוצה את זה מהר וחזק אבל אני מאט את הקצב.
אני אוהב להאט כדי להרגיש יותר את החום והרטיבות.
מתהפכת ועושה לה מסג שהיא על הבטן. הזמן רץ מהר והגיע טלפון שעוד 5 דקות צריך לסיים. קצת ביאס אותי.
נכנס לה בדוגי חזק ומהר כמו שהיא אוהבת ומשפריץ לגומי.
בסך הכל היה רק בסדר. הפעם הרגשתי פחות חיבור עם ג'ני.
עדיין לא יודע אם זה ישפיע אם לחזור או לא זה יותר תלוי אם ג'ני תבוא לבקר אותי בחלומות ובפנטזיות או לא.
תעשה טוב תרגיש טוב

ג'ני חזרה ובגדול!

55
[QUOTE=topic1970]האם גני חזרה בגדול למולדתה או שהיא לא עונה בגלל שהחליפה מספר [/QUOTE]
גבר מעל הראש שלך, תגובה מעליך, הבחור כאן דיווח שהיה איתה לפני יומיים, אז מה חזרה למולדתה? אולי תנסה לחשוב
שהיא לא עונה בגלל שאצלך המס' לא נכון?
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”