אני לא ממש כותב דיווחים למרות שאני פה הרבה זמן, גם אני רואה שיש הרבה שמשקיעים ולא הכי מגיבים להם אבל שיהיה, בגלל שהייתה לי חיווה טובה [למרות שאני כבר די הרבה זמן בזה] אני רושם.
והסיבה שאני רושם כי זאת בקלות הבחורה הכי יפה שראיתי בעסק הזה, במיוחד בלהתחשב בעובדה שאין לה שום ניתוחים בפנים [כן בשדיים, שהם בגודל קצת מעל בינוני וממש נעימות, למרות ללחוץ חזק עליהם קצת מכאיב לה], היא ממש זורמת וכיפית, מצחיקה גם.
קוראים לה מילנה מפנטזיה [אני חושב שאפשר לרשום את השם של האתר בלי כתובת לא?]
לגבי המחיר, אז קודם כל, אני חייב להביא את כל הקרדיט בעולם לחבר פה בשם LevZahav בגלל שהוא המליץ על פנטזיה [קוראים להם גם תל אביב טופ מודלס, אותו עסק], הוא המליץ על מישהי אחרת שלפי דעתי לא נראית טוב בכלל אבל הוא כן אמר שבאתר הזה יש תמונות אמיתיות ואין דבר שיותר חשוב לי מזה... זה משהו ברמה של עיקרון בשבילי שלא יעבדו עליי עם התמונות אפילו עם הבחורה [שלא בתמונה] מגיעה אליי והיא נראית יחסית סבבה, העובדה שאמרו לי שהתמונה אמיתית גם באתר וגם בטלפון מרגיזה אותי ברמה שאי אפשר להסביר. [לא רק בלווי הביתה, אני מדבר גם על כללי שאתה הולך למישהי, תמונות אמיתיות חשוב לי]
אוקי אז אני מזמין מהם פעם ראשונה ואני חייב להגיד שהיה לי מאוד קשה להאמין שהבחורה מהתמונות באמת עובדת אצלהם אבל מתברר שכן, אין... מראה 10/10, פאק אט, היא שייכת להוליווד, היא נראית כמו שחקנים מקצועית, פנים של 100 מתוך 100 לפי דעתי ואולי אני מגזים כי היא בדיוק הטעם שלי גם ביופי אבל זה פשוט ככה לפחות לפי דעתי. [וכמובן, התמונה נכונה, אז אני מניח שכל התמונות נכונות כי גם לפי LevZahav תמונה של מישהי אחרת שם אמיתית]
שהזמנתי אני מוכן להישבע ששמעתי 700 שקל שזה יעלה, וזה מה שהכנתי, אבל שהיא הגיעה, הם צריכות להתקשר לאשר שהכסף אצלהם [ככה זה רגיל בלי קשר לבעיה שאני מספר עליה עכשיו] ואמרו לה כנראה בטלפון שהיא אמורה לקבל 750, עכשיו מיד ידעתי שזה הגיוני בגלל שLevZahav רשם בפוסט שלו שזה המחיר המצוהר אבל ניסיתי לראות אם אני יוצא מזה אז אמרתי להם בטלפון שהוצאתי רק 700 שקל בהכנה להזמנה ככה שאין לי עוד בזמן שהם טוענים שאמרו 750 בהתחלה, אז היה רגע של שקט בטלפון ואמרו לי "טוב, אז 700 הפעם אבל תדע שפעם הבאה 750" וזהו, יצאתי מזה. דרך אגב, רוב המקומות [כל אלו שאני הזמנתי דרכם] לוקחות 700, אם מישהו מנסה 800 או 750 אתה אומר לא והם כנראה יגידו לך בסדר או שאתה עובר הלאה. 700 זה גם ככה יקר חברים, בואו לא נתחיל להסכים לעלות מחירים בגלל שאם נסכים, כולם יעלו ונידפק, אז לשים לב.
מבחינת סקס דווקא זה היה 8 מ10, היה ממש סבבה שהיא רכבה עליי והיה די סבבה בתנוחה רגילה שאני מעליה אבל כי היה לה אי נוחות עם הזין שלי, הוא ממש גדול [אני יודע איך זה נשמע שאני רושם את זה ואני לא מנסה להחמיא לעצמי פשוט רושם שתדעו למה] אז דוגי-סטייל היא הפסיקה אחרי שהתחלנו את זה כי כאב לה, אז אזהרה על זה.
בגדול אני מזיין חזק והיא לא התלוננה בכלל בתנוחות האחרות שזה טוב.
היא מצצה עם קונדום בהתחלה אבל לקראת הסוף רציתי שהיא תגמור לי עם היד/פה וזרקתי את הקונדום אחרי הסקס והיא זרמה עם זה ומצצה בלי קונדום.
היא לא עשתה רימינג למרות בקשה אבל הייתה קרובה לאיזור, והיא לא סבבה עם אצבע באיזור שלה, למרות שאמרה את זה בעדינות.
היה לנו downtime ודיברנו, היא ממש סבבה, מדברת אנגלית על 80%, בגדול היה מאוד כיף כל המפגש והרבה מזה זה האישיות שלה. היא גם אמרה לי שאם היא לא נהנת או יש לה הרגשה לא טובה ממישהו אז היא תבטל איתו ותלך, לא יודע אם זה נכון בכלל אבל אם כן, זה מראה על רמה של לא פשוט לזיין כל אחד אם לא מתאים לה.
היא אמרה שהיא פה לבערך עוד חודש רק, בת 23 [למרות שבאתר כתוב 21], מאוד רזה אבל לא סופר-רזה, פשוט מישהי בכושר טוב בלי להיות שרירים בכלל עם עור רך [למרות שקצת נראה ששכחה להוריד שיערות ברגליים, ממש בקטנה], ותחת מושלם, לא גדול או משהו אבל בולט.
אם יש שאלות שאלו חופשי בנושא הזה.

אין לי מושג אם מותר לשים תמונות פה, אני מניח שלא כי אני לא ראיתי שמשתמשים ביותר מידי אבל הינה זה, מחקתי את הפרטים של האתר מהתמונות.