כ דיווח מוצלח מבאר שבע (קריסטינה) - סקס אדיר

דיווח מוצלח מבאר שבע (קריסטינה)

1
כמו שכולם יודעים המצב בבירת הדרום בכי רע כבר זמן רב, אנחנו מקבלים רק את השאריות של המרכז ובמחיר יותר גבוה. אבל מדי פעם יש הפתעות.

באתר יד2 מצאתי מספר המסתיים ב1575 שם הבחורה מתחלף והוא לא ממש חשוב מאחר והגעתי לפרידה חביבה שבנתה אותי לרחוב יצחק למדן, רחוב של בניני קומות המון חניה. עוד שיחה ושולחים אותי לדירה, פותחות זוג נשים, רוסיות, אחד בת ארבעים פלוס השניה קצת פחות, חייב להגיד שבשלב זה כמעת שהסתובבו ויצאתי מהדירה (כי כבר נמאס לי לחלוטין ממראה הדודה הרוסיה ששולט בבאר שבע) אך לבת ארבעים מינוס היה חיוך חמוד וגוף סבבה אז החלטתי לפחות לשמוע מה בתפריט (הפקידה הבטיחה עיסוי + ב300 ל45 דקות (שזה עיסקה לא רעב לבאר שבע).
המבוגרת יותר שאלה אם אני יודע אנגלית, כשהשבתי החיוב הבנתי אותי לשניה. נכנסו לחדר. החדר סטנדרטי למדי אך נקי ומסודר (כמו שאר הדירה), דבר ראשון הוציא קונים ושאלה בבישנות האם זה בסדר להשתמש הזה, השבתי " כמובן " ומשם התפתחה שיחה נחמדה על לקוחות פחות נחמדים.
בתחילה היא כיוונה אותי למיטת עיסוי שיש בחדר, אבל תוך כדי שיחה הגענו ללטף אחד את השני, אני את הישבן המוצר והחמוד שלה והיא את התלתלים שלי. דיברו 2-3 דקות כשהשניה מתפרצת לחדר ושואלת אם הכל בסדר והיכן הכסף. שילמתי בחיוך, להיות והתחום שלי שברו את הקרח האחרון שעוד היה בנינו. ועברנו לעשות קצת כיף.
מעולם לא יצא לי להיות עם דומה כזו, רק שמעתי על דברים כאלו מדי עם כאן בפורום. GFE מדהים, נשיקות צרפתיות אמיתיות, וסקס זורם וכיפי. אני לא אכנס לכל התיאורים הגרפיים, אבל אומר שהיה קצת מין אורלי ששנינו קיבלו והיה סקס שגרם לשנינו לסיים אותו מזיעים ורועדים. אני די בטוח שהכל כולל האורגזמה שלה היו מאתיים.

נפרדנו בסלון בעוד ליקוק שקדים הדדי שגרם לשניה לעמוד בפה פעור לדקה או שתיים. נראה לי שאם באותו הרגע הייתי גורר אותה בחזרה לחדר היה יכול להיות סיבוב נוסף בחצי מחיר אבל מיהרתי למקום אחר.

לצערי היא לא הגיע לארץ לזמן ארוך וחזרה לארצות הקור שבועיים אחרי המפגש.

2
יפה מאוד דבר ראשון וכל הכבוד על הדיווח, דבר שני עדיין לא הבנתי בשביל מה את מספר לנו את הסיפור הנחמד ומלא
התשוקה שקרה לך באותו לילה סוער, אם הבחורה לא בארץ, ואין שום אפשרות להשיג אותה? (אלא אם כן אנחנו כולנו שוכרים
מטוס רב עוצמה, ומתדפקים על דלתה של הגברת ברוסיה) אני חושב שאין לזה מקום בבמה המרכזית של הפורום, ויש להעבירו
לפורום קשקשת או משהו בסגנון.
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

4
[QUOTE=הלקוח]עברתי על המודעות בבאר שבע ולא מצאתי אחת שמסתיימת ב 1575[/QUOTE]
גבר קראת את הדיווח שלי מעליך כנראה שלא, הבחורה לא בארץ איך בדיוק תהיה מודעה? של מי בדיוק?
הוא סיפר סיפור שקרא לו והוא היה מבסוט, זה הכל צריך להעיף את הפוסט הזה מכאן.
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

5
קראתי את הדיווח. התרשמתי שמדובר בדירה פעילה שבה מתחלפות הבנות והבחורה שהוא היה איתה עזבה את הארץ. אולי יש שם עכשיו בחורות אחרות? אגב, לפני הרבה שנים אולי היתה דירה ברחוב יצחק למדן שבה פגשתי רוסיה מבוגרת שמנמונת עם חזה ענק שנתנה לי אחלה פינוק שבעולם. הדירה נסגרה כשהבחורה מצאה עבודה רגילה.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”