כ פינוק בפתח תקווה - מאיה, החבילה הכי משתלמת כרגע!! - דף 3 - סקס אדיר

פינוק בפתח תקווה - מאיה, החבילה הכי משתלמת כרגע!!

22
קבעתי איתה , וכשהתקשרתי מלמטה היא הייתה בממתינה , וכשסופסוף ענתה אמרה שצריך לחכות 20 דקות , היה עוד מישהו שחיכה למטה . היה חם ולא היה לי כוח לחכות, הלכתי, לא בטוח שאחזור .

זונה מרצה בטד

https://www.ted.com/talks/juno_mac_the_laws_that_sex_workers_really_want?language=he#t-90696

26
סליחה אבל באמת סליחה ...
אולי הכותרת היא החבילה הכי משתלמת ...
אבל מציצה מקונדמת ב300 בפתח תקווה עם מסז כלשהו זו ממש אבל ממש לא המציצה הכי משתלמת בעיר
300 שקל ל40 דקות והכותב מעיד שהגברת אינה דוגמנית והמסז היה רק 15 דקות אז חברים יקרים זו ממש לא החבילה הכי משתלמת בעיר אלא אם כוונת הכותב היא בעיר פתח תקווה ...Tongue

28
א. ה"כותב" אכן התכוון לעיר פתח תקווה.
ב. בכל קנה מידה השוואתי מדובר על עסקה פצצה. בתור "מנוסה" תשתף אותנו בבקשה במישהי שנותנת לך תמורת 300 זוזים מציצה, עיסוי לא רע, הגם שקצר, ובסוף זיון - וכל זאת שהיא צעירה ונראית בסדר+. ממתין בקוצר רוח למבול הבחורות שתתן לנו שעונות על הקריטריונים הללו, כי אני בתור דוגם ותיק לא מכיר ולו אחת כזאת (ובטח ובטח שלא ראיתי דיווח על אחת כזו), אבל אני בטוח שאתה תפנק את כולנו כמו שצריך.

29
קוריוז...שאלתי אותה כמה יעלה לי לזיין מישהי מהעיר שלה (באיזור סיביר). לא הבנתי את התשובה בהתחלה אבל לאחר כמה פעמים שחזרה עליה הבנתי...היא ענתה "בירה". ולא בירה ישראלית...בירה ברוסיה...

עכשיו תבינו איזה סיבוב היא עושה פה ולא שיש לי בעיה איתה...מבחינתה 300 מינוס הוצאות זה חלום ובמצב העגום היום בארץ זו עסקה סבבה. אני רק מקווה שפראייר אחד או שניים קוראים ומבינים איזה עצוב שהם משלמים לבנות 600 בלי להניד עפעף.

כותב שורות אלה נמצא באוקראינה כאשר שכר דירה לחודש הוא 50 דולר...

תפנימו מי עומד מולכם שאתם שולפים 600 שקל ומה המשמעות והנזק שאתם עושים.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”