כ מאשה בת ים - דף 2 - סקס אדיר

מאשה בת ים

12
[QUOTE=חמש תלתן]אחלה דיווח, במיוחד כדיווח ראשון.

מעבר לפרטים, היא יפה בפנים? גוף יפה?

[/QUOTE]

הפנים סהכ נעימות וחינניות, לא מסחררת אבל יפה. כמו שחברה אמורה להיראות. הגוף גם יפה יחסית, פרופרציונלי בקושי יש לה את צורת "הגיטרה" עם האגן, חלקה לבנה מגולחת. יחסית רזה עם בטן שטוחה אבל היא לא מהדקיקות. רק החזה שנראה חצי ממה שהוא אמור להיות על גוף כזה.. אבל אני מצאתי אותו חמוד ואישית אוהב חזה קטן ובטולי

מאשה בת ים

13
[QUOTE=Avimorde2]
הפנים סהכ נעימות וחינניות, לא מסחררת אבל יפה. כמו שחברה אמורה להיראות.
[/QUOTE]
אבל היא לא חברה.
היא זונה.
תודה על הדיווח, קריאה מעמיקה מבהירה שמדובר באכזבה.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

מאשה בת ים

14
[QUOTE=החפוז המכני] [QUOTE=Avimorde2]

[/QUOTE]

אבל היא לא חברה.

היא זונה.

תודה על הדיווח, קריאה מעמיקה מבהירה שמדובר באכזבה.[/QUOTE]

אני לא יודע איך הבנת את זה מהדברים שלי, ואיך קבעת בשבילי ש התאכזבתי. פרטתיבכוונה כמה שיותר והשתדלתי להיות כנה, לא אשלה אף אחד ו אכתוב שפגשתי את אריאל בת הים הקטנה. כמו שלא הייתי רוצה לקרוא בדיווח שהבחורה שהבחורה זהב וללכת לגלות את השאר בעצמי. (חלק לא קטן מהדיווחים כאן) אזכיר שוב שנהנתי מאוד ואף השארתי לה טיפ. למי שהתיאור מתאים ויתנהג בהתאם אין שום סיבה שלא יצא מרוצה. כשנראה שלך היא לא. ובבקשה

מאשה בת ים

16
[QUOTE=החפוז המכני] [QUOTE=Avimorde2]

[/QUOTE]

אבל היא לא חברה.

היא זונה.

תודה על הדיווח, קריאה מעמיקה מבהירה שמדובר באכזבה.[/QUOTE]
חפוזי זאת אכזבה בעיניך? בן אדם שבא ופעם ראשונה כותב בצורה כל כך מהודקת וראויה, ואפילו השאיר לה טיפ? אז זאת
אכזבה בעיניך? דיווח כל כך טוב וממצה את המפגש, בצורה כל כך סקסית יפה, ותיאר את כל המפגש ביניהם על בריו,
ואפילו את החזה הקטן שלה הבחור אהב, אז איפה הנפילה, אולי יסביר לנו כבודו השופט, למה שפט כבודו את החבר לחומרה?
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

מאשה בת ים

17
[QUOTE=Avimorde2]

[QUOTE=חמש תלתן]אחלה דיווח, במיוחד כדיווח ראשון.

מעבר לפרטים, היא יפה בפנים? גוף יפה?

[/QUOTE]הפנים סהכ נעימות וחינניות, לא מסחררת אבל יפה. כמו שחברה אמורה להיראות. הגוף גם יפה יחסית, פרופרציונלי בקושי יש לה את צורת "הגיטרה" עם האגן, חלקה לבנה מגולחת. יחסית רזה עם בטן שטוחה אבל היא לא מהדקיקות. רק החזה שנראה חצי ממה שהוא אמור להיות על גוף כזה.. אבל אני מצאתי אותו חמוד ואישית אוהב חזה קטן ובטולי[/QUOTE]

תודה על התשובה העניינית והמפורטת.
יש לי הרגשה שהצטרף אלינו חבר לעניין שנזכה לקבל ממנו דיווחים כמו שצריך.

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”