כ מבוגרת מארלינגר - סקס אדיר

מבוגרת מארלינגר

1
שלום חברימוס,

החלטתי לשתף אתכם ב מילפית המבוגרת הדי קבועה שלי.
רחוב ארלינגר, מצד ימין עם כיוון הנסיעה, יש מכון עם שתי חדרים קטנים ומקבילים אחד לשני כך שהכניסה אליו היא דלת פלד לת כמו בבית. המכון הזה הוא לפני המכון עם הדלתות הזזה השקופות. משעות הבוקר ועד שעה 16:00 יש שם בחורה אחת רוסיה מילפית מבוגרת ודי שקטה. חבילת הבסיס כיאה למקומות הללו הינה 100 ש״ח אך אם להוסיף עוד 50 ש״ח ניתן לקבל מהגברת מציצה לא מקונדמת, GFE נחמד מאוד, 69 עם ליקוקים הדדים ובסוף גמירה בפה. אציין שאצלי זה ככה אך אני לא מבטיח שכולם יקבלו תמורה כזאת מפני שלהערכתי הדבר תלוי המון בכימיה התחלתית עם הבחורה, בכל אופן שווה לנסות.

פרטים נוספים על הגברת:
חזה: שופע ויחסית עומד.
גוף חלק כולל מנוע וטורבו.
פנים: שיער שחור, עיניים ירוקות, שפתיים מנופחות, אישה יפה.
מבנה גוף: של מילפית :)

בברכה,

מרעום קדמי

מבוגרת מארלינגר

5
אים תמשיך עוד כמה מטרים משם מכון אחד לפני הדלתות השקופות והטלביזיה ארלינגר 10
ישנם 2 כרסאות[לפעמים יושבות 2] מבחוץ רקע אדום מול הפתח יושבת בחורה יחסית צעירה 28-32 גבוהה לפחות 180
פנים סקסיות עים טייץ וחולצה שחורים חזה ענק צעיר ולבן שמוצג לראווה מלאה לא שמנה שקשה להחטיא ורואים מהרחוב את הנוף היתה בשעות הערב המוקדמות באמצע השבוע
100 ש"ח..

ממעיט כעסו מפחית מזונו מרבה תנועתו.

מבוגרת מארלינגר

8
[QUOTE=אנטיפסטי]אים תמשיך עוד כמה מטרים משם מכון אחד לפני הדלתות השקופות והטלביזיה ארלינגר 10
ישנם 2 כרסאות[לפעמים יושבות 2] מבחוץ רקע אדום מול הפתח יושבת בחורה יחסית צעירה 28-32 גבוהה לפחות 180
פנים סקסיות עים טייץ וחולצה שחורים חזה ענק צעיר ולבן שמוצג לראווה מלאה לא שמנה שקשה להחטיא ורואים מהרחוב את הנוף היתה בשעות הערב המוקדמות באמצע השבוע
100 ש"ח..

[/QUOTE]

אם אתה מתכוון לאחרונה מצד ימין, הייתי בטוח (במבט מהרכב) שהיא קוקס, בגלל המימדים.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”