כ דיווחים עקב אישור לפורום - סקס אדיר

דיווחים עקב אישור לפורום

1
טוב אז נתחיל מזה שאני חיפאי אסלי בן 25 מראה סטנדרטי לא חתיך עולם אבל לא מכוער לא שמן מידי ולא ריבועים (חשוב לדיווחים רקע עלי חח)
ראשונה שהייתי אצלה איי פעם הייתה אוריאנה(מהאתר הצהוב) בעבר הרחוק חחח קבענו(מזכיר פעם ראשונה שלי אין לי מושג איך זה הולך!) כולי מתרגש מגיע לכתובת שהיא אמרה כולי מקולח ריחני מבסוט... מחכה מתחת לבלוק שלה חצי שעה בערך עד שהיא אומרת לי אתה שם? אמרתי כן והתחלתי לעלות מדרגות.. מסתבר שזה לא הכתובת וצריל ללכת איזה חצי קילומטר בשמש... גמרה אותי הלכה כל המקלחת! אחרי שהגעתי לבית שלה (בית פרטי עם גינה ושער) פתחה לי מכוסה במגבת הכסף החליף ידיין בזמנו זה היה 300 לא יודע כמה דורשת היום. קצת דיבורים מאיפה אתה מה עושה בחיים יש חברה ויאללה לעניינים מורידה מגבת חושפת זין בינוני מינוס יושן גוף יפה שחום ונעים למגע משכיבה אותי על ספה מוצצת עם קונדום מציצה סבבה לגמרי לא וואו אבל לא חלשה שלא מרגישים...אחרי כמה דקות אני כולי בביישנות מבקש לרדת לה.. עוברים ל69, חייב לציין לא נראה חי שהיא מתקלחת/שוטפת בין לקוח ללקוח.. באמת עד היום אני בתקווה שלא זיינה מישהו בתחת לפני שנתנה לי למצוץ.. ריח לא טוב מהזין הפסקתי אחרי חצי דקה... המשיכה לרדת לי עד שגמרתי לא רציתי לחדור... אמרה חבל רציתי שתזיין אותי וכאלה דברים. לא לטעמי
לסיכום
נראת ממש טוב! נשית וסקסית
זין בינוני לדעתי.. לא הספקתי לבדוק אותו כשהוא עומד בגלל הריח
הגיינה לוקה בחסר לצערי... אופי טוב יש לה וגוף נדיר מבוזבזת לדעתי!
לא חזרתי.

הבאה בתור שהלכתי הייתה אוריאן האקטיבית מהקריות
8 וחצי בבוקר יום ראשון יוצא מהבית של החברה חרמן אש מחפש מישהי עם זין הין הרגליים מתקשר לכמה בנות אף אחת לא עונה.. מרים צלצול נואש למודעה שנראת עם תמונות כלכך מזוייפות שצועקות מתלבש עם זקן בין הרגליים... עונה לי בקול חמוד ודיבור רגוע מסבירה על מחיר ושהיא רק אקטיבית אמרה שיש לה סידורים בקרוב אז עדיף בצהריים.. התעקשתי להגיע מוקדם וזרמה למזלי... אני מגיע למקום שכוונה מודיע לה שהגעתי(כבר פעם שניה שלי אני מקצוען יודע שזה בטח לא הכתובת הנכונה ומחכה להכוונה נוספת באוטו) מכווינה לבניין ליד עולה בלחץ מצפה שיפתח לי גבר עם פאה אבל לא.. וואלה פתחה עם חוטיני בלי חזייה.. המלאכית הזאת! גוף נדיר פרצוף טיפה גברי לטעמי אבל באמת וואו... מסתכל בין הרגליים וקולט מתחת לקעקוע סקסי וואחד כלי שהחוטיני לא מצליח להכיל... מסםר לה שראיתי אותה ברשת ושאם הייתי יודע שזאת היא הייתי בא כבר מזמן שהיא נדירה התלהבה שהתלהבתי הכניסה ישר למיטה בלי לדבר על כסף דחפה אותי למיטה עם בגדים עלתה עלי התחילה לנשק אותי כאילו אני בעלה האהוב שחזר מחודשיים מילואים.. זרמתי למרות ההלם התחילה להוריד בגדים ובשנייה.. באמת בשנייה דחםה את כל הזין שכבר ממזמן עומד לתוך הפה שלה(יש לי כלי מכובד בין הרגליים חברים זה הישג שעוד לא קרה לי) מציצה כלכך חמה רטובה ונדירה שלא ידעתי מה לעשות מצד אחד אני נהנה מכל רדע מצד שני לא רוצה לגמור תוך כמה דקות קצרות ולא להנות מהדבר הזה שמתענג לי על הזין שם למטה.. עוצר אותה אומר לה עכשיו תורי! הרגשתי ממש פתוח איתה... מורידה תחתון שוכבת על הגב במיטה תופסת לי את הראש ו... איפה אני חיי חח אפילו רבע זין לא נכנס לפה... כלי מהסרטים עומד כמו טיל... מנסה היא דוחפת לי את הראש אין עונה ואין משיב פשוט ענק מלקק בעונג עד שהיא מפסיקה אותי אומרת מאמי אני עומדת לגמור ואני לא גומרת עם לקוחות בבוקר רק בליחה כי אחרי גמירה אני חא מתפקדת.. הצעתי לשלם לה אין לא הסכימה אמרה שזה גומר לה את היום.. החלפנו תפקידים ירדה לי עוד כמה דקות שאלתי איפה אפשר לגמור(הכל בלי קונדום) אמרה על השין ציצי או תחת התבאסתי שאי אפשר בפה או על הפנים אבל זרמתי נשכבה על הגב אני מעליה מצצה עוד קצת עד שכמעט גמרתי קלטה איכשהו... הוציאה עשתה עוד חצי דקה עם היד וקיבלה שפריצים מהסרטים לתוך הציצי ועד הסנטר הייתה קצת בהלם אבל לא התבאסה או כעסה אמרה וואי וואי היית חרמן ליטפה אותי כמה שניות ונלכה למקלחת.. כשיצאה כבר הייתי לבוש נתתי לה כסף למרות שכל מהלך המפגש לא הזכירה את הכסף חיבוק נשיקה עם לשון והביתה.. מדהימה פשוט אין מילים
גוף וזין לא מהעולם הזה פרצוף טיפה גברי
הגיינה נדירה אין שיערה אחת על הגוף וריח כאילו הרגע יצאה מהמקלחת(אולי כי הייתי הראששון אבל ניתן לה את הקרדיט)
מיקום דיי דיסקרטי בניין עם קוד בכניסה נראה דיי שקט
מומלצת מאוד לפסיביים נראתה ממש להוטה לחדור אלי אבל אני לא פסיבי...

שלישית ואחרונה להיום כי כבר ממש חפרתי היא לא אחרת מאשר סלינה..
כבר תקופה שאני חופר לה באטרף שתבוא לבקר בצפון והופ יום אחד החליטה לענות לי וכתבה אני שבוע הבא בחיפה תחכה לי. קניתי חחח
מגיע הרגע אני מתקשר קובעים בקריות מחיר ביקשתי כולל גמירה אמרה תוספת 100.. הגעתי אלייה אחרי הכוונה פתחה את הדלת עם הלבשה תחתונה סקסית בטירוף... קצת יותר גדולה ממה שציפיתי בגוף ופנים פחות מושכות מהתמונות הרבות שלא כלכך קשה למצוא שלה... אבל עדיין מכשיר ברמה.. אין ספק בכלל... לקחה את הגוף שלנ לרמה אחרת.. גם חזה גם תחת וגם הקעקועים.. רמה גבוה!
שילמתי פלוס תוספת גמירה התלהבה הלכה לחדר ליד לשים את הכסף אני ביינתים מתפשט.. לא יודע מה קרה בחדר ליד אבל היא חזרה עם פרצוף תחת... או שבגלל איך שאני בלי בגדים או בגלל שנזכרה באבא שלה בחדר ליד פשוט השתנה היחס... הורידה בגדים נשכבה על הגב אמרה לי תירד לי קצת ואז אני לך... היה מוזר אבל אמרתי יאללה אני חרמן מת וגם ככה רציתי לרדת לה.. מתחיל לרדת כולי בהתרגשות... מסתכל למעלה קולט אותה בטלפון... וואט דה פאק סלינה אחרי כל ההמלצות את אשכרה בטלפון כשלקוח מנסה להעמיד לך את הזין כולו בהתלהבות? התבאסתי אמרתי לה שזה לא לעניין אמרה שזה דחוף ואפילו לא הפסיקה.. כל האווירה ירדה לזבל.. אמרתי לה בואי תרדי לי את במקום.. התחילה לרדת אחרי ששמה קונדום.. באמת מוצצת כמו יחדה בת 16 שמתלהבת לפנק את חבר שלה.. אחלה ירידה.. אחרי כמה דקות הפסיקה אמרה בוא תזיין אותי קצת... אמרתי לה בכיף נשכבה על הבטן אפילו לא דוגי אמרה שאין לה כוח אחרי כמה דקות עמדתי לגמור אמרתי לה אני עומד לגמור.. התחילה לצחוק עלי אמרה מה אתה מודיע לי הרגת אותי תגמור... מסתבר שהיא שכחה ששילמתי על גמירה שלה.. מרוב האווירה תחת שהייתה והאכזבה פשוט גמרתי התלבשתי והלכתי...
גוף נדיר
זין סביר+
יחס פח(אולי תפסתי ביון לא טוב אולי אני לא מספיק שרירי וחטוב בשבילה) אני אליה לא יחזור

בפרקין הבאים בר,מאיה ואנגולינה
מקווה שלא חפרתי מידי חח שבוע טוב ופורה מלא בדיווחים וסקס מוצלח!
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”