כ מאשה הידועה 1 על 1 ומריאנה החדשה - סקס אדיר

מאשה הידועה 1 על 1 ומריאנה החדשה

1
אז ככה חברים, מדובר במאשה מהמפגשים של חולה על סקס, אני לא נפגשתי איתה ולכן אין לי מושג
איך היא נראית, ומה אופי השירות שלה, לטענתה היא בת 22, לפי התמונות ששולחת היא נראית טוב
מאוד, מי שהיה במפגשים של חולה על סקס מכיר אותה טוב מאוד, ומכיר את ביצועיה, לאחר
התכתבות עימה, היא אישרה לי לשתף אתכם חברים, כמובן מי שרוצה במס' טלפון שלה, ולהצטרף
אליה למופע אחד על אחד, אני אישית למרות שמאוד מאוד אהבתי את המראה, מה שהרתיע אותי זה
המחיר, הבחורה לא ממוקמת, היא דורשת 700 ש"ח לשעה, ולא יורדת שקל ממנו, וכמובן על זה
צריך להוסיף לפחות 200 ש"ח למלונית, והנה הגענו ל900 ש"ח, ואני יש לי עוד נסיעה אליה, אז זה
עוד דלק, בקיצר אני מגיע ל1000 ש"ח, אמרתי יפה תודה רבה ונפרדנו לשלום.

נ.ב במהלך ההתכתבות עימה היא הציעה לי את חברה שלה, שהיא הגיעה רק אתמול, ולכן
אין לי מושג איפה היא מפרסמת, השם שלה הוא מריאנה, היא טוענת שהיא בת 27, לפי התמונות
ששולחת היא נראית כך, הפרטים שלה מאוד טובים, יש גמירה בפה, יש gfe מלא, כולל נשיקות,
נראית מאוד מומלצת, למרות שלא עברה תחת ידי, המחיר שלה דרך אגב, 500 ש"ח היא ללא מיקום, אז על המחיר הזה צריך להוסיף מיקום.
מקווה שעזרתי חברים, שיהיה לכולם יום פורה ומוצלח.
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

3
[QUOTE=mimich]איפה מאשה והבנות האלה בכלל מפרסמות?[/QUOTE]
אין פירסום שלהם לכן לא הבאתי קישור ידידי אז פשוט יש טלפון ותקבל את הכל דרך הוואצפ
והבחורה השניה אתמול הגיעה לארץ אז בכלל אין לי מושג איפה הפירסום שלה.
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

8
לגבי מריאנה עכשיו נזכרתי היא הייתה פה שנה שעברה גם דרשה 500 ללא מיקום שירות סביר בהחלט ממש לא עפתי מהשירות ושלא נדבר על gfe שלא היה כלל והתמונות שהיא שולחת עברו איך לא פוטושופ
במציאות הבחורה באיזור גיל 32 בערך והיא מלאה על גבול השמנה
בהחלט לא שווה 500 ושלא נדבר גם בנוסף תשלום על מיקום מה שמייקר עוד יותר ..

10
אח שלי היא הייתה פה שנה שעברה ואני ממש ממש לא ממליץ עליה
הבחורה נראית יותר מבוגרת מהתמונות שהיא שולחת והיא על גבול השמנה.
טעות איומה שהייתי איתה .באותה תקופה הייתי בתקופת יובש והייתי חייב לפרוק עדיף היה להביא ביד על איזה סרט טוב מאשר להיות איתה
בהחלט לא ממליץ בכלל.
ועוד היא ללא מיקום
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”