כ דנאל-חדשה במודעות ובתל אביב - סקס אדיר

דנאל-חדשה במודעות ובתל אביב

1
מהאתר הצהוב
דרשה 400 בסוף סגרנו על 300
ממוקמת בדרום תל אביב,גרה עם שותפה,גם קוקס שמפרסמת באתר הצהוב(בת 23 חדשה בתל אביב),כולן חדשות בתל אביב קריצה
מגיע לדירה, בנין חדש משופץ,דירה נקייה ונחמדה
נראית סוף הדרך,אולי הקוקס הכי כוסית שיצא לי לפגוש,נקייה אסטתית,מריחה טוב,גוף פצצה אתלטית,במקור מרוסיה או מדינה באזור
באמת כוסית על עם חזה הורמונאלי נחמד,עושה רושם טוב בהתחלה זורמת בדיבור ולא נותנת הרגשת תקתוק
מתחילים עניינים,נותנת למצוץ לה בלי קונדום אבל לא ממש עמד לה,אחריי איזה 7 דקות אני כבר מתחיל להרגיש אווירת תקתוק
למנסה להלביש לי קונדום כמה שיותר מהר ולגרום לי לגמור,נעמדת מול המראה ורוצה שאכניס לה אותו,מסכימה רק ככה,לא מסכימה לשכב על המיטה,למה ? אתם שואלים את עצמכם, כי ככה הכי קל לה לעשות פאלש ולשים אותו בין הרגליים בתקווה שלא תראה ולא תרגיש,בסוף לא הייתה לי ברירה וגמרתי ככה.
לא יודע אם הייתי ממליץ עליה,אולי אפשר לתפוס אותה ביום טוב,כמו שאמרתי באמת נראית מעולה אבל מי שהולך שיקח בחשבון שאחריי 10 דקות הוא בחוץ עם מינוס 300-400 שקל בארנק קריצה
מקווה שעזרתי

2
תודה על הדיווח, ממש שקלתי ללכת אליה לפני כמה ימים ובסוף חיכיתי. עכשיו אני רואה שעדיף שלא חח.

אפשר לשאול אותך רק שאלה שאני מקווה שלא אכפת לך לענות? אמרת שלא עמד לה, יכול להיות שהיא כמו סאלינה ופשוט היא במצבי רוח לפי המראה של הלקוח?

בכל מקרה, אתה יכול להגיד אם השותפה שלה גם שווה? אולי עדיף לנסות אותה במקום

4
[QUOTE=Undercover]תודה על הדיווח, ממש שקלתי ללכת אליה לפני כמה ימיים ובסוף חיכיתי. עכשיו אני רואה שעדיף שלא חח.

אפשר לשאול אותך רק שאלה שאני מקווה שלא אכפת לך לענות? אמרת שלא עמד לה, יכול להיות שהיא כמו סאלינה ופשוט היא במצבי רוח לפי המראה של הלקוח?

[/QUOTE]

כמו שאמרתי יכול להיות שאפשר לתפוס אותה ביום טוב,וזה גם לא תמיד קשור למראה,צריך גם תזמון נכון והרבה מזל לפעמים
השאלה אם זה סיכון שאתה מוכן לקחת.
לגביי חברה שלה שהייתי שם היא הייתה בחדר ממול ויצאה החוצה אבל לא יצא לי לראות אותה,בתמונות נראית סבבה
מרגיש לי שהיא גם תקתקנית כמו השותפה שלה אבל אי אפשר לגעת,אולי משהו אחר יכול לשפוך יותר אור

5
[QUOTE=epic]
[QUOTE=Undercover]תודה על הדיווח, ממש שקלתי ללכת אליה לפני כמה ימים ובסוף חיכיתי. עכשיו אני רואה שעדיף שלא חח.

[/QUOTE]

כמו שאמרתי יכול להיות שאפשר לתפוס אותה ביום טוב,וזה גם לא תמיד קשור למראה,צריך גם תזמון נכון והרבה מזל לפעמים
השאלה אם זה סיכון שאתה מוכן לקחת.
לגביי חברה שלה שהייתי שם היא הייתה בחדר ממול ויצאה החוצה אבל לא יצא לי לראות אותה,בתמונות נראית סבבה
מרגיש לי שהיא גם תקתקנית כמו השותפה שלה אבל אי אפשר לגעת,אולי משהו אחר יכול לשפוך יותר אור
[/QUOTE]

תודה על העדכון!

וכן, מקווה שמישהו אחר יבדוק את החברה וידווח, אני מעדיף לא לקחת את הסיכון שהיא אותו דבר כמו זאתי.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”