כ מאשה הידועה 1 על 1 ומריאנה החדשה - דף 3 - סקס אדיר

מאשה הידועה 1 על 1 ומריאנה החדשה

21
[QUOTE=חולה חזה עומד]
[QUOTE=נבי1982]לא הבנתי למה צריך "פתרון בפרטי" אם היא אישרה לך להעביר את הטלפון?
אשמח להבהרה בנושא.
תודה מראש.
[/QUOTE]
גבר כל מי שאני העברתי לו את הטלפון של הגברת הסברתי בדיוק מה צריך לעשות כדי לא להתקל בקשיים כגון
אלו, החבר היקר לא קיבל את הטלפון ממני אלא דרך שיתוף של חבר אחר, ולכן הוא נתקל בבעיה, ואני בסך הכל
מנסה להוציא אותו מהבעיה שהוא נקלע אליה, יש מבין אחי?
[/QUOTE]
אז ככה חברים יקרים, בן אדם לא מלאך, ולפעמים גם עושים טעויות כאלו ואחרות, רק האומץ והתעוזה היא להודות בהם, אז הנה אני מרכין ראש ומודה בטעותי, אכן החבר הנכבד mimich
קיבל הטלפון של הגברת ממני, לאחר שקיבלתי את אישורה להעביר אותו כאן לחברים, אכן חברים כאן בפורום התקשרו אליה, והגברת מי שלא מכירה פשוט מסננת או לא עונה, ואני מתקשר אליה, אומר לה מה זה, למה את עושה דברים כאלו? והיא אומרת מי שאני לא מכירה אני לא עונה לו, ואני אומר לה אבל אני שלחתי אותם? והתשובה היא: לא ידעתי, ואז סיכמנו שאני אומר למי שמקבל את המס' ששלומי נתן את המס' ואז היא תענה, וחזרתי לכל אלו שחילקתי את המס' והוספתי את התיקון כדי שלא תסנן אותם, ומכיוון שהתיבה שלי מוצפת ואני באמת משתדל באמת ובתמים, לא לאכזב אף אחד, ואין אצלי איפה ואיפה, וכולם שווים אצלי, וכולם מקבלים את מה שאני מחלק, ופשוט כנראה את החבר הנכבד כנראה שכחתי, וזאת הייתה התוצאה, אז הנה אני מאוד מתנצל התקרית הלא נעימה הזאת, סלח לי אח יקר, לא במזיד ולא בזדון היא נעשתה, ואני מקווה שנחזור כולנו ונדע דברים טובים, וימים יפים יותר.
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”