כ אלינה ומרינה, תאומות בתא - דף 2 - סקס אדיר

אלינה ומרינה, תאומות בתא

11
אני הייתי אתמול, באמת תאומות מארחות בתל אביב.
שתיהן רזות כמו שתוארו עם סיליקון
שירות:הם מאוד מכניות , כל השירות מזוייף,הם מכוונות לאן שהן רוצות לא זורמות לכן אצלי השירות מאוד חשוב מקבלות אצלי נכשל.
לא אחזור.

אלינה ומרינה, תאומות בתא

13
זה לא הביקור הראשון שלהן פה. אני הייתי בביקור הקודם וזה מתחלק ל-2:
אם בא לך להגשים פנטזיה ואשכרה להיות עם תאומות זהות, לך על זה.
אם חוץ מלסמן וי בא לך ליהנות, לא מומלצות. נתחיל בזה שהן שולחו תמונה מפתה שהקשר שלה למציאות זה רק שבשני המקרים מדובר בתאומות. אני הלכתי על מסלול קצר (500 או 600 כבר לא זוכר). הן באמת רזות בקטע מפחיד ולא נראות טוב. יש בהתחלה קטע לסבי של נשיקות וירידות ואתה פתאום חושב על זה שמישהי יורדת לאחותה וזה הזוי ומדליק ביחד. הן מכוונות אותך ולא מאפשרות כמעט כלום. לי לא נתנו כמעט לגעת בחזה שלהן (שהוא סיליקוני וקשה ויש מצב שהן בדיוק היו אחרי הניתוח). הסקס די מכני ולא מלהיב במיוחד והרגשתי די מתוקתק.
בקיצור אין סיכוי שאחזור, אבל סימנתי וי. מקווה שעזרתי.

אלינה ומרינה, תאומות בתא

19
[QUOTE=30+]זה לא הביקור הראשון שלהן פה. אני הייתי בביקור הקודם וזה מתחלק ל-2:

אם בא לך להגשים פנטזיה ואשכרה להיות עם תאומות זהות, לך על זה.

אם חוץ מלסמן וי בא לך ליהנות, לא מומלצות. נתחיל בזה שהן שולחו תמונה מפתה שהקשר שלה למציאות זה רק שבשני המקרים מדובר בתאומות. אני הלכתי על מסלול קצר (500 או 600 כבר לא זוכר). הן באמת רזות בקטע מפחיד ולא נראות טוב. יש בהתחלה קטע לסבי של נשיקות וירידות ואתה פתאום חושב על זה שמישהי יורדת לאחותה וזה הזוי ומדליק ביחד. הן מכוונות אותך ולא מאפשרות כמעט כלום. לי לא נתנו כמעט לגעת בחזה שלהן (שהוא סיליקוני וקשה ויש מצב שהן בדיוק היו אחרי הניתוח). הסקס די מכני ולא מלהיב במיוחד והרגשתי די מתוקתק.

בקיצור אין סיכוי שאחזור, אבל סימנתי וי. מקווה שעזרתי.[/QUOTE]
עזרת מאוד אחי וטוב מאוד שיש אנשים כמוך בפורום הזה, להציל אנשים מביזבוזי כסף מיותרים על הגשמת פנטזיות
מיותרות וחסרות ערך בעיני
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”