כ סיוע בנתניה - סקס אדיר

סיוע בנתניה

1
שלום חברים,
המבחר גדול בבת ים-ת"א ויש שיח דל (אך קיים) על חיפה וירושלים...
מישהו יודע להמליץ על מישהי באזור נתניה?
(יש לי רצון עז לביקור ומחסור בזמן לנסיעות)

סיוע בנתניה

4
זכור לי שיש כמה דברים מעניינים בהרצליה.....היו כמה המלצות בפורום בעבר....שא ברכה ותהיה לי בריא וחזק
ציצים ותורה ציצים עדיף. כך פסק מרן.

וראיה לדבר מאלעזר בן דורדיא שאין זונה שבעולם שלא בעל ולאחר מיתתו יצאה בת קול והכריזה עליו "רבי" אלעזר מזומן לחיי העולם הבא.

סיוע בנתניה

6
יש את מיה, מפרסמת כמחפשת תמיכה $$ באתר הכתום.
ביקרתי אותה בערך קצת פחות משנה, התמונות אמיתיות, רוסיה ישראלית בת 24, גוף פגז אבל יקרה 650 לשעה זיון ויון ו 300 למסאז' 40 דק'...
בפעמיים שהייתי איתה היה מדהים, בחורה נקייה, GFE מלא, מציצה בלי, גנחה יפה, היא די צרה למטה ולא התנגדה לעבודות שיפוצים והריסות. הייתה מקבלת בבניין דירות רגיל, די בטוח שעם הזמן השכנים קלטו למרות שדי שקט שם.
לפי השמועות הפסיקה עם זיונים, עושה מסאז'ים בעירום עם הרפיה, סקס רק עם לקוחות ותיקים וקובעים שהיה לה איתם חיבור אישי. (לפי אותה השמועה השירות הדרדר, לא כמו בהתחלה)
מומלץ למי שרוצה ישראלית צעירה כוסית שתשפשף לו קצת את הגב ותעמיד את התורן.

סיוע בנתניה

7
[QUOTE=turbocharger] יש את  מיה, מפרסמת כמחפשת תמיכה $$ באתר הכתום. ביקרתי אותה בערך קצת פחות משנה, התמונות אמיתיות, רוסיה ישראלית בת 24, גוף פגז אבל יקרה 650 לשעה זיון ויון ו 300 למסאז' 40 דק'...בפעמיים שהייתי איתה היה מדהים, בחורה נקייה, GFE מלא, מציצה בלי, גנחה יפה, היא די צרה למטה ולא התנגדה לעבודות שיפוצים והריסות. הייתה מקבלת בבניין דירות רגיל, די בטוח שעם הזמן השכנים קלטו למרות שדי שקט שם. לפי השמועות הפסיקה עם זיונים, עושה מסאז'ים בעירום עם הרפיה, סקס רק עם לקוחות ותיקים וקובעים שהיה לה איתם חיבור אישי. (לפי אותה השמועה השירות הדרדר, לא כמו בהתחלה)מומלץ למי שרוצה ישראלית צעירה כוסית שתשפשף לו קצת את הגב ותעמיד את התורן. [/QUOTE]

אני יודע למי כוונתך טלפון מסתיים ב: 0679 .
מבקשת 800 לשעה , בתמונות ניראת חמודה .
הבריזה לי והפסיקה לענות .

סיוע בנתניה

10

לכול החברים שהציפו לי את התיבה בבקשה למספר של נתנייתית.
סבלנות יגיע גם אליכם. מבטיח. לא רוצה להציף את הגברת.
אכול ושגול כי מחר הוא ייפול !
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”