בסוף שלח לי קישור של את
10barosh.co.il
,לא מבין אותם
עיסוי מצעירה שזורמת לפינוק מלא
15[QUOTE=מענג]
לי יש גברת חרדית 400 מיקום עליך היא לא מלכת היופי ומדברת ללא סוף חוויה צעירה מירים איסוף מקניות ביאליק רמת גן
ממצב אחי אפשר פרטים על הדתיה?אשמח תודה..
[/QUOTE]
לי יש גברת חרדית 400 מיקום עליך היא לא מלכת היופי ומדברת ללא סוף חוויה צעירה מירים איסוף מקניות ביאליק רמת גן
ממצב אחי אפשר פרטים על הדתיה?אשמח תודה..
[/QUOTE]
16לא חרטטן, נוכל מקצוען. ולחשוב על כל הפראיירים ששלחו לו ממיטב טלפוניהם של הפרטיות הסופר-סודיות שלהם רק כדי שהוא ישתין להם בפנים... איזה תותח.
תלמדו, בכל מקום יש נוכלים. גם במקום אינטימי כמו הפורום שלנו (שנתון לניטור תמידי על ידי ורדלי והפמינאציות).
17את הפוסט הזה העברתי לחבר לא הייתה כוונה שהוא יתפרסם בפורום כנושא
משום מה הוא עלה כנושא. שהוא עלה מספר חברים ביקשו וקיבלו טלפון בפרטי
קיבלתי דיווח מחבר שהיא התנפלה עליו מהיכן הטלפון וביקשה 600 וקצת התחרפנה
קל לכתוב תגובות ציניות השמצות מאחורי מסכה.
אולי כדאי לעצור ולשאול את המשמיצים אולי הגברת ביקשה לא להעביר את הטלפון שלה לאחרים כי היא חוששת ולא רוצה יותר.
בכל זאת מבית חרדי,
מי שרוצה יאמין ומי שלא יאמין זה לשיקולכם
משום מה הוא עלה כנושא. שהוא עלה מספר חברים ביקשו וקיבלו טלפון בפרטי
קיבלתי דיווח מחבר שהיא התנפלה עליו מהיכן הטלפון וביקשה 600 וקצת התחרפנה
קל לכתוב תגובות ציניות השמצות מאחורי מסכה.
אולי כדאי לעצור ולשאול את המשמיצים אולי הגברת ביקשה לא להעביר את הטלפון שלה לאחרים כי היא חוששת ולא רוצה יותר.
בכל זאת מבית חרדי,
מי שרוצה יאמין ומי שלא יאמין זה לשיקולכם
18שלחתי את הקישור למודעה, למי שאכן שיתף.
אין לי טעם להגיב למה שנכתב פה.
בהצלחה.
20קבלו קטע משעשע.
הטרמאח שפתח את הפוסט המקורי, זה שהיה חרד לבחורה שמצא ולא רצה להציף אותה ולכן (?) ביקש מחברים לשתף המספר שלה רק כנגד מספרים שיינתנו לו בפרטי, פנה אליי בפרטי וביקש טלפון של מישהי שדיווחתי עליה.
נקטתי בשיטתו שלו-הוא ודרשתי מספר כנגד המספר עליו דיווחתי. כמובן שלא שמעתי ממנו בחזרה (ניתן לראות מתי הוא התחבר ולכן אני יודע שהוא עבר על ההודעות שלי).
בקיצור - מוסר כפול. יש גם כאלה.