כ סירקין גבעתיים - לידור - דף 2 - סקס אדיר

סירקין גבעתיים - לידור

12
הייתי אצל לידור אתמול ואני ממליץ עליה כאישה מקסימה וכמפנקת.
עוד משלב ההודעות והשיחות הבנתי שמדובר במישהי חביבה מאד, אוהבת צחוק ושיחה, וכאחת שיודעת לפנק.

הגעתי לדירה המדוברת בגבעתיים (היא מפרסמת ביד2 ומי שיחפש שם עיסוי בגבעתיים ימצא אותה תוך דקה), התפשטתי ועליתי על מיטת העיסוי.
העיסוי לא היה מקצועי ממש אבל טוב מהממוצע וממש לא ליטופים עם שמן. עיסוי נעים ועם טכניקות.

לאחר מכן גלשה לאיזור הישבן לכמה דקות ואז ביקשה להתהפך, פשטה את בגד הגוף, גילתה גוף מהמם (רזה, שזוף, ציצים מקסימים, הכל במקום) עלתה על מיטת העיסוי והצטרפה לבודי מענג, התחככות, נשיקות והשפרצה רבתי.
מהזרימה של העיסוי אני מעריך שמי שיהיה בן אדם, וישדר אוירה חיובית ונעימה, יתוגמל בהתאם.

שילמתי בכיף (לוקחת 250 ולא תתנגד לטיפ) והלכתי. אחרי בערך חמש דקות התחשק לי שוב...

מומלצת מאד.

סירקין גבעתיים - לידור

17
למה ככה, גיבור?
ראשית, היא לא סיננה אלא הייתה ביום חופש ולכן לא ענתה. דיברתי איתה, עסקים כרגיל.
שנית, אני נותן לה המון כבוד. פירגנתי לה בדיווח עצמו, נתתי לה ציונים לשבח ואף ציינתי שאחזור (מעבר ליתר הסופרלטיבים). אם זה לא לתת כבוד, אני לא יודע מה נחשב לתת כבוד בתעשייה הזו.
שלישית, היא אכן שרמוטה. לא בקטע המשפיל אלא בקטע של התנתקות מהקטע של מכבסת מילים. היא ספקית של שירותי מין בתשלום, זונה בלשון העם, ושרמוטה (שזה זונה בערבית). אין כאן מה להלבין או לכבס, זה משלח ידה.
ואנחנו, כולל אותי ואותך, צרכנים של שירותי מין. הן רוצות לתייג את זה בתור זנאים? שיהיה, וואטאבר. מצידי שתקרא לזה גם זונזונים, זה רק מילים. המהות ברורה - כולנו בתעשייה הזו, הן מצד ההיצע והן מצד הביקוש.

סירקין גבעתיים - לידור

19
[QUOTE=alonlues]

עלתה על מיטת העיסוי והצטרפה לבודי מענג, התחככות, נשיקות והשפרצה רבתי.
מהזרימה של העיסוי אני מעריך שמי שיהיה בן אדם, וישדר אוירה חיובית ונעימה, יתוגמל בהתאם.

[/QUOTE]

תבהיר בבקשה לגבי ה"נשיקות"....
וגם לגבי התיגמול....

תודה .
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”