טוב, אז FKK ומועדונים לא בשבילי כי מאוד חשובה לי הדיסקרטיות ובמינכן זו רוב הסצנה (ולמי שיש מידע אחר זה הזמן לשתף).
שמתי פעמיי ל MOOSFELD לדירה נקטנה שנקראת פרדייז ונמצאת ממש כמה מטרים לפני שמגיעים למוסטפה מתחנת החשמלית מהצד השני של הכביש.
צילצול באינטרקום, הדלת נהפתחת בלי שאלות, עולים קומה (אין מעלית) ומגיעים לדירה.
מקבלת את פנייבנשיקה צרפתית וחיבוק אסייתית צעירה וחייכנית שמובילה אותי לאחד החדרים. שם היא מסבירה באנגלית שבורה שהמחיר לשירות מלא הוא מ 100 יורו לחצי שעה ועד 150 לשעה. בחרתי שעה, קיבלתי כוס סודה לבקשתי (מה לעשות, הגעתי לגיל ששותים סודה).
היא חוזרת לחדר עטופה במגבת ושולחת אותי למקלחת זריזה (המקלחת מחוץ לחדר). כשאני חוזר מתחילים בחיבוקים ונשיקות, עוברים למיטה וכאן מתחיל השוס.
המחורה פשוט אומנית. ליקוק ונשיקות של כל הגוף החל מהרגליים דרך הביצים ומסביב לזין עד לחזה ולצואר תוך ליטוף כל הגוף בעזרת הגוף שלה. אומרת שהולכת לשים קונדום ואני מבקש מציצה חשופה. היא מבקשת עוד 50 ואני אומר שיש עליי רק 20 והיא כמובן מסכימה.
מציצה אלוהית שבחיים לא חוויתי כזו תוך שהיא מאוננת על אצבעות הרגל שלי. אני הופך אותה על הגב והיא כבר רטובה לגמרי. מאפשרת ירידה, החדרת אצבעות והכל כשהיא גונחת ונרטבת לחלוטין. עוברים לזיון בדוגי כשהיא מכווצת את השרירים שלה עד כדי סכנת נמק לאיבר.
אחרי הגמירה נשארים מחובקים תוך ליטופים הדדיים. הבחורה מהונג קונג, קוראים לה תמי והיא בת 25.
שווה כל יורו ששילמתי.
פרדייז - מינכן
3170.
150 לשעה ועוד 20 למציצה החשופה. בתכלס, גם בלי החשופה הייתי משאיר לה טיפ כי באמת נתנה שירות מכל הלב.
150 לשעה ועוד 20 למציצה החשופה. בתכלס, גם בלי החשופה הייתי משאיר לה טיפ כי באמת נתנה שירות מכל הלב.