כ מוניק - דף 2 - סקס אדיר

מוניק

12
ניקול האשה מבת ים במאה דרגות מעליה אין מה להשוות כלל מזדיינת על ויעידו אחרים
מוניק נותנת הוראות בימוי ומנסה לשלוט בקצב אך איתי היא יודעת שאני המפיק והבמאי
בכל מקרה אשה נחמדה ומתוקה שרוצה להיתפרנס ומעדיפה מציצה מזיון אבל היא לעולם לא תגיד לא
ומנסה לתת את כל כולה אך היא לא מקבלת בתחת אבל דפיקת פה וגרון עמוק אין כמוה
ואחרי מספר פעמים אתה מבין שהתקליט שחוק
טובה לפעם בשנה

מוניק

16
=carlosbrownhit]
המקום דיסקרטי או שברור שבאת לעשות מה שבאת לעשות?

תשים כובע גדול ולא תראה אף אחד ותלבש מעיל שחור
וואלה אתה הולך למלונית במרכז עיר הזונות מה באת לתקן את הנזילות בצנרת?
תבוא עם ארגז כלים כמו שאני עושה

מוניק

19
שלום חברים,
נפגשתי עם מוניק לראשונה
קצת קשה לקבוע איתה, לפעמים יש לה תקופות שהיא לא עובדת וגם לא כל כך מעוניינת להיפגש עם החדשים שהיא לא מכירה. בכל זאת, אחרי כמה נסיונות, קבענו.
מקבלת באותה המלונית שכתבו כאן למעלה
נראית לא רע לגיל שלה, אבל בגלל הלבוש לא נראית סקסית. קצת הפריעה לי שמעשנת הרבה (לא אוהב ריח של סיגריות מאשה)
אבל היא נחמדה, אשת שיחה, ובכלל חברותית
זמזומים במקלחת, מציצה בתנוחות שונות וזיון.
כל מה שתואר למעלה נכון. היא מנסה לנהל את העניינים בזיון, מוצצת בתנוחות שונות, אבל שולטת בעסק. בשביל פגישה ראשונה היה לי נחמד. זרמתי איתה.
אחרי גמירה ראשונה עשתה עיסוי. עיסוי טוב, אהבתי.
קצת דיבורים וסיבוב שני.
לסיכום: אשה לא צעירה וקשה לקרוא לה יפה, אבל כמובן לא מכוערת. גוף בסדר. לא מתלבשת בצורה סקסית ולכן נראית כאילו הגיעה לעבודה באיזה מפעל! אחרי שמפשיטים אותה היא נראית מושכת יותר.
לא יקרה (300), חברותית. והעיקר מקצוענית. רואים שהיא צברה נסיון רב בסקס ויודעת איך עובדים עם גבר, יודעת איך להעמיד את הזיין גם לגבר עייף גם בפעם השניה ועושה את זה בדרך נעימה. יש לה שלל שיטות ותנוחות.
אילו היה זמן, לדעתי ניתן לגמור איתה גם פעם שלישית וגם רביעית ולא בגלל שהיא פצצה סקסית. רק מהמומחיות שלה איפה לגעת וכיצד.

אולי אבוא שוב

מוניק

20
גם הייתי נפגש איתה, זיון מעולה לדעתי, הדבר היחידי שהפריע לי שאהבה לשתות יין, גם בבוקר, מאז שאולסקס נסגר לא פגשתי אותה, מסיבות "ביטחוניות" אני אף פעם לא שומר פתקים או טלפונים בנייד, אשמח לקבל את המספר שלה בפרטי.
חג שמח
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”