כ פרנקפורט לנצח - דף 3 - סקס אדיר

פרנקפורט לנצח

21
הייתי בשארקס רק השנה פעמיים ואתה כנראה ממש לא מבין ובאמת פראייר כתוב לך על המצח אם אתה מוכן לוינה או איפה שזה לא יהיה ולשלם דמי כניסה משולשים בשביל איכות במקרה הטוב זהה.

ב Oase אין פעם שלא תצטרך לריב עם בחורה בחדר על התשלום ויש לי דוגמה. דיברתי עם מישהי וסגרתי הכללל כדי שלא אדרש לשלם יותר מ 50 יורו. בחדר היה לה ריח מהרגליים וזה מוריד לי ממש אז הצלחתי לזיין חלקית ואמרתי לה לעשות לי ביד כדי לגמור...ביד! והיא רצתה תוספת כי לא עלה בדעתי שמישהי תעיז לבקש על זה. כמובן שרבנו ובסוף עשתה אבל דבר כזה בחיים לא קרה לי בשארקס...

תיזהרו מה"המלצות" של הארז הזה. הוא לא ממש מבין וסתם יכווין אתכם למקומות פח שמתאימים לישראלים הפראיירים.

לכו לשארקס...אין לי ספק שהמקום עדיין מפוצץ בבנות מדהימות והליצן הזה טס באמצע תקופת יובש וכבר סוגר את המקום (טוב שלא טסת בחג המולד גם...)

פרנקפורט לנצח

22
[QUOTE=אקסקליבר]הייתי בשארקס רק השנה פעמיים ואתה כנראה ממש לא מבין ובאמת פראייר כתוב לך על המצח אם אתה מוכן לוינה או איפה שזה לא יהיה ולשלם דמי כניסה משולשים בשביל איכות במקרה הטוב זהה.

ב Oase אין פעם שלא תצטרך לריב עם בחורה בחדר על התשלום ויש לי דוגמה. דיברתי עם מישהי וסגרתי הכללל כדי שלא אדרש לשלם יותר מ 50 יורו. בחדר היה לה ריח מהרגליים וזה מוריד לי ממש אז הצלחתי לזיין חלקית ואמרתי לה לעשות לי ביד כדי לגמור...ביד! והיא רצתה תוספת כי לא עלה בדעתי שמישהי תעיז לבקש על זה. כמובן שרבנו ובסוף עשתה אבל דבר כזה בחיים לא קרה לי בשארקס...

תיזהרו מה"המלצות" של הארז הזה. הוא לא ממש מבין וסתם יכווין אתכם למקומות פח שמתאימים לישראלים הפראיירים.

לכו לשארקס...אין לי ספק שהמקום עדיין מפוצץ בבנות מדהימות והליצן הזה טס באמצע תקופת יובש וכבר סוגר את המקום (טוב שלא טסת בחג המולד גם...)
[/QUOTE]

אתה חצוף. אין לך שמץ של מושג בכלום, וגם הוויכוח המטופש אליו הגעת עם בחורה - מעיד כמה קטנוני אתה וחסר שכל. אני מעולם לא הגעתי למצב שאני צריך לריב עם מישהי .
בכל מקרה אנשים פה יבדקו לעצמם - אם אני צודק אותה אתה, אין לי שום צורך להוכיח משהו פה, ואם אתה מדבר ככה על הגולדן טיים בוינה אז באמת אין לך מושג מכלום... אתה תקוע באותו מקום... ולא מבין שהעולם השתנה...

אתה תמשיך ללכת לשארקס ואני אמשיך ללכת לאיפה שבא לי - ואתה יכול לקפוץ לי.
וגם אם אף אחד פה לא יקשיב לדברים שכתבתי ויקשיב רק לך - אין לי שום בעיה עם זה... אני את שלי כתבתי מניסיון רב, אתה את שלך רשמת מתקלות קטנוניות שקרו לך עם בחורות והאמת? ככל שאתה כותב יותר אני גם מבין למה הן קרו לך..

פרנקפורט לנצח

23
כדי להבין עם מי יש לכם עסק תיכנסו גם בפורום הזה וגם בבינלאומי למה שכתוב על ה Oase ותיראו כמה הבנות שם בעייתיות וזה ידוע לכולם...מדובר פה בחרטטן שטס בזמן הכי גרוע בעולם והחליט שהמקום שאני הולך אליו כבר שנים פתאום נהרס כאשר אני ועוד כמה פה לא מבינים על מה הוא מדבר. הגולדן טיים בוינה דורש דמי כניסה לפראיירים ונותן אותה רמה של השארקס או הגולדן טיים ליד דיסלדורף אז זה מתאים לפראיירים כמוך...לי פחות.

פרנקפורט לנצח

24
[QUOTE=אקסקליבר]כדי להבין עם מי יש לכם עסק תיכנסו גם בפורום הזה וגם בבינלאומי למה שכתוב על ה Oase ותיראו כמה הבנות שם בעייתיות וזה ידוע לכולם...מדובר פה בחרטטן שטס בזמן הכי גרוע בעולם והחליט שהמקום שאני הולך אליו כבר שנים פתאום נהרס כאשר אני ועוד כמה פה לא מבינים על מה הוא מדבר. הגולדן טיים בוינה דורש דמי כניסה לפראיירים ונותן אותה רמה של השארקס או הגולדן טיים ליד דיסלדורף אז זה מתאים לפראיירים כמוך...לי פחות.

[/QUOTE]

בינתיים לפי מה שתיארת - היחיד שיצא פה פראייר, ולא פעם אחת, זה אתה...
אבל כמו שכתבתי - לא מזיז לי אם אתה חושב שאתה צודק. ואם עד היום לא קלטת שאותן בחורות עוברות ממועדון אחד למשהו... אז באמת המצב שלך קשה..
אז אתה בעצם רוצה לומר שאותה בחורה שפגשתי בשארקס ומשהו כמו חודש לפני זה עבדה באוהזה, הפכה בין לילה מחרא של בחורה לבחורה מדהימה מהשארקס?!

ואגב לידיעתך, המקום הכי טוב באיזור היה פעם הגולדן טיים בדיסלדורף -הוא היה שם את השארקס שלך בכיס הקטן - ותראה לאן הוא התדרדר... כמו כל המועדונים באיזור.

ואם ה 40 יורו הפרש בכניסה של הגולדן טיים בוינה יוצר לך בעיה... זה גם מסביר לי את התחשיבים שעשית עם הבחורות... והוויכוחים שהגעת איתן... אתה צודק - יש מצב שהמקום הספציפי הזה לא מתאים לך, יקר מדי בשבילך - תישאר במקומות הזולים - כך גם אין סיכוי שאפגוש אותך שם...

בהצלחה לך, לא מתכוון יותר להגיב לך... הכי גרוע זה לנסות להסביר לבנאדם שלא יודע כלום, כמה כלום הוא לא יודע..

פרנקפורט לנצח

25
זה מראה כמה הוא לא יודע כי רוב הבנות עוברות בין מועדונים ספציפיים והסחטניות של ה Oase יודעות שבשארקס המנהל יתן להם בראש זה למה התחלופה בין המועדונים האלה לא גדולה. הגולדנטיים בדיסלדורף אכן ירד אבל עדיין חוויה של פעם אחת.

לא הייתי מציע לכם לקבל המלצות ממי שטיפש מספיק לשלם לבחורה 50 יורו נוספים על זה שתעשה לו ביד ולא רק תזדיין איתו. אלו הפראיירים של ישראל שמשלמים פה 600 למיץ של הזבל של אוקראינה ואז טסים לגרמניה וגם שם משחיטים כל חלקה טובה. חושבים שזה שהם שמים עוד כסף בכניסה או משלמים לבחורה עוד זה הופך את המקום ליותר טוב...הרי זה בולשיט כי הארטמיס הרבה פחות טוב מהשארקס והמחיר שלו עלה רק מפראיירים כמוהו. שלא נדבר על גולדן טיים בוינה שאין לו מילימטר יתרון על השארקס אבל הפראייר פה מוכן לשלם עוד 200 שקל בכניסה.

מי שרוצה אני טס לשארקס ביוני ואשמח לחברה.

פרנקפורט לנצח

27
מצטער אבל גם לי הרגיש שoase נפילה בפעמיים האחרונות שביליתי שם. בפעם הראשונה היה טוב, אבל זה היה לפני כמה שנים.
השארקס מבחינת הכל הוא מדהים, אבל לטעמי עדיין בארטמיס יש יותר גיוון בסוג הבנות. אז היתי אומר תיקו בינהם.
אני לא חוזר לOASE בחיים.
מישהו היה בגולדן טיים ליד דיסלדורף לא מזמן ויכול לספר איך שם?

פרנקפורט לנצח

28
היי

חזרתי מהשארקס היום לפנות בוקר,
זו הפעם הראשונה שלי ב fkk.
הגעתי עם ציפיות גבוהות (לא מאוד, לאחר מה שקראתי בפורום) והתאכזבתי מהכמות (פחות מ 25 בו זמנית) ובעיקר מהמראה שלהן. היה קשה למצוא ולבסוף התפשרתי קצת.
וגם מזה שקשה למצוא מישהי שלא נראת פצועה ומבקשת פחות מ 100.
בסוף הפשרתי קצת והסתדרתי לגבי המחיר.

אני רוצה ללכת השבוע כנראה לאואס או למנהטן או שוב לשארקס, ובנוסף גם לחלונות האדומים.
או שאמצא עוד מקום שנחשב לטוב באזור פרנקפורט, אני אנסה לאתר את הפורום הבינלאומי ולקרוא.

אדווח כשאחזור.
יש באג בכתיבה פה דרך הסמארטפון וזה בלתי נסבל.

מוכן לקבוע ללכת לשם השבוע עם מישהו מנוסה ברמה מסויימתת (אני נחשב מנוסה ברמה מסויימת)
:)

אין חכם כבעל ניסיון

פרנקפורט לנצח

29
פעם הבאה, אם כבר לטוס תנסה את ה- FKK GLOBE, רמה גבוהה - יש מדריך שלי:
https://www.sexforum1.com/forum_posts.asp?TID=65094

חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”