[QUOTE=אקסקליבר]הייתי בשארקס רק השנה פעמיים ואתה כנראה ממש לא מבין ובאמת פראייר כתוב לך על המצח אם אתה מוכן לוינה או איפה שזה לא יהיה ולשלם דמי כניסה משולשים בשביל איכות במקרה הטוב זהה.
ב Oase אין פעם שלא תצטרך לריב עם בחורה בחדר על התשלום ויש לי דוגמה. דיברתי עם מישהי וסגרתי הכללל כדי שלא אדרש לשלם יותר מ 50 יורו. בחדר היה לה ריח מהרגליים וזה מוריד לי ממש אז הצלחתי לזיין חלקית ואמרתי לה לעשות לי ביד כדי לגמור...ביד! והיא רצתה תוספת כי לא עלה בדעתי שמישהי תעיז לבקש על זה. כמובן שרבנו ובסוף עשתה אבל דבר כזה בחיים לא קרה לי בשארקס...
תיזהרו מה"המלצות" של הארז הזה. הוא לא ממש מבין וסתם יכווין אתכם למקומות פח שמתאימים לישראלים הפראיירים.
לכו לשארקס...אין לי ספק שהמקום עדיין מפוצץ בבנות מדהימות והליצן הזה טס באמצע תקופת יובש וכבר סוגר את המקום (טוב שלא טסת בחג המולד גם...)
[/QUOTE]
אתה חצוף. אין לך שמץ של מושג בכלום, וגם הוויכוח המטופש אליו הגעת עם בחורה - מעיד כמה קטנוני אתה וחסר שכל. אני מעולם לא הגעתי למצב שאני צריך לריב עם מישהי .
בכל מקרה אנשים פה יבדקו לעצמם - אם אני צודק אותה אתה, אין לי שום צורך להוכיח משהו פה, ואם אתה מדבר ככה על הגולדן טיים בוינה אז באמת אין לך מושג מכלום... אתה תקוע באותו מקום... ולא מבין שהעולם השתנה...
אתה תמשיך ללכת לשארקס ואני אמשיך ללכת לאיפה שבא לי - ואתה יכול לקפוץ לי.
וגם אם אף אחד פה לא יקשיב לדברים שכתבתי ויקשיב רק לך - אין לי שום בעיה עם זה... אני את שלי כתבתי מניסיון רב, אתה את שלך רשמת מתקלות קטנוניות שקרו לך עם בחורות והאמת? ככל שאתה כותב יותר אני גם מבין למה הן קרו לך..