כ נסטיה בת ים (מושלמות) - דף 2 - סקס אדיר

נסטיה בת ים (מושלמות)

11
חותם על כל מילה. דגמתי אותה קצת יותר מוקדם היום. פשוט חלום Heart

(רק מוסיף בנוגע למציצה: אמנם עדינה וכו', אבל עם טכניקה מושלמת)

אני רודף אחריה כבר יותר משבועיים. בתחילה דרשה 800. לאט לאט ירדה ל-600. היה שווה לחכות

מפרסמת גם כאן:

נסטיה בת ים (מושלמות)

13
[QUOTE=אקסקליבר]
פששש איזו גמישה....רק 600? מציאה רצינית.

תשאל אותה כמה היא מקבלת באוקראינה ולכמה שעות.
[/QUOTE]
עם ה600 ש"ח אתה עדיין רוצה את המס' שלה, אז זה אומר משהו, לגבי חרמנות עם ישראל
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

נסטיה בת ים (מושלמות)

15
נסטיה = כלילת השלמות
בראשית דברי אני חייב להוקיר תודה עמוקה וכנה, מתוך חובת הכרת הטוב, לחברי הנכבד דור, אין זה מובן בעיני בכלל שבן אדם רק מפרסם דיווח, וכבר אני האדם מן הצד, יבוא ויציק לו עם בקשת טלפון של הגברת, אבל דור אתה בעיני פשוט אדם מושלם, אדם נפלא וארך רוח, ממש דקה לאחר שליחת ההודעה כבר הגיע אלי המס' טלפון של הגברת, עם הכוונה מדוייקת להפליא, ועם אורך רוח
וסבלנות שאיני מוצא בכל אחד, דור אחי היקר אני חייב לך אחי, ושתדע נשמה שלי שאני תמיד תמיד משלם את חובותיי.
כאמור אני קיבלתי את המס' מדור "בזמן פציעות" ממש, קבעתי עם אחת מהמפרסמות אצלנו באתר לשעה 21.30, ומכיוון שעוד היה לי קצת זמן, נכנסתי לפורום לעיון קצר, לראות אולי יש משהו לדוג לפני שאני מנסה את מזלי, ורועה בשדות זרים, ומקווה להצלחה גדולה או נפילה כואבת, והנה צדה עיניי בדיווח הנפלא שניפק פה חברנו היקר דור, ועיניי נפקחו לרווחה, ואני אומר לעצמי הרי זה מה שאני מחפש, יש לך את זה מול העיניים, ולא הייתה לי בעיה לבטל את הבחורה שהזמנתי, רק הבעיה היחידה שלי הייתה, איך אני משיג את המס' בהתראה כל כך קצרה, שהרי בדרך כלל ששולחים לבן אדם הודעה פרטית, לוקח לפחות יום וחצי עד שאתה מקבל תשובה, כי אנשים כאן עובדים או נשואים ולא תמיד נמצאים בפורום, והמענה להודעות בחזרה הוא לא תמיד הכי מהיר
שיש, אמרתי אני ישלח לדור הודעה, נראה מה יהיה, ואכן כפי המתואר למעלה, הצלחתי לתאם
עם נסטיה שעה מראש לפני הפגישה, ולמזלי הטוב גם הייתי האחרון שלה, ובשעה 22.00 עמדתי ליד דלתה של נסטיה.
הבחורה מקבלת על שם הברון הידוע במספרים הזוגיים, וחולקת דירה עם עוד בחורה עובדת, וכאשר נכנסים, אז דבר ראשון זה להיות בשקט עד שאתה נכנס לדירה, מבחינת דיסקרטיות, זה פשוט נורא ואיום, ממש צמוד לפיצה שנמצאת שם סמוך לכניסה של הבניין, וכל אחד שיודע שיש דירה כזאת בבניין, ואתה אחד שהוא לא מהנוף של בת ים ועולה למעלה, אין כאן הרבה ניחושים לאן פניך מועדות, וזה עוד דבר שצריך לקחת בחשבון, אני הגעתי בשעות הלילה, אז זה קצת פחות בעייתי.
אני רוצה להקדים ולומר, שהדיווח של דור על נסטיה, היה אחד היפים שקראתי, ומתאר בפרטי פרטים על מהות הפגישה בניהם, אני רוצה להוסיף ולומר מה אני ראיתי מתוך זווית ראייתי, ומה היו תחושותיי, שיצאתי מפתח דלתה של נסטיה ( דור שלא תפגע לי אחי ).
תוק תוק בדלת, והנה פותחת לי את הדלת עלמה להערכתי בת 22 23 לא יותר, פנים יפיפיות מושלמות בעיני, הייתה לבושה עם מכנס קצר צמוד, ועם חולצה תואמת צמודה לגוף שמבליטה את החזה המפואר, שכל המסתכל עליו לא יישאר אדיש, הפרטים העיקריים כבר סוכמו מראש, אז האתנן הועבר אל הגברת, והלכה להוציא מגבת נקייה וריחנית מהארון וכיוונה אותי לעבר המקלחת, בעודי מוריד את בגדי והנה נסטיה נעמדה מולי, פותחת את החגורה מורידה לי את החולצה, ואמרה לי כנס אני כבר באה, עוד לא דיברתי מילה, הכל קרה לי נורא מהר, אני לא רגיל שבחורה יוזמת בצורה כזאת, ושתי דקות אחר כך היא איתי בתוך המקלחת, יש לציין שהמקלחת עם מים חמים רותחים
היא די גדולה, שיכלה להכיל את שנינו בקלות, היינו במקלחת לפחות 8 דקות אם לא יותר
מתנשקים מסבנים אחד את השני, והשמוליק התעורר מתרדמת עמוקה לקול תרועה רמה.
אם לבוא ולתאר את גופה של ילדה בת 22 , אז התיאור שנתן כאן דור הוא המדויק ביותר, פשוטו כמשמעו "בת השכן ממול", בחורה עדינה ממש, רזה במידה הנכונה ללא שום טיפת שומן מיותרת בגוף, חזה מפואר בינוני טבעי עומד להפליא, וכוס מגולח חלק עם שפתיים עדינות וורודות, ותחת אלוהי ממש, שלצערי ממש הכניסה אליו אסורה בהחלט, לכל סוגי הגדלים למיניהם.
זה התחיל בנשיקות עדינות עם לשון קטנה, ולאחר שהתחממנו עברו לנשיקות חמות עם לשון כמו חברה למיטה, מציצה ללא חציצה כמו שאמרו כאן חברי, התחילה די חלשה אבל עם הרבה טכניקה, אבל עם קצת הכוונה שלי, הפכה לאחת המציצות הכי טובות שקיבלתי מימי חיי, שאיבת ביצים מהמשובחות שקיבלתי, עם טיפול אינטנסיבי של כל ביצה בתוך פיה בנפרד, ומשחקת איתם כאילו היו גולות שוקולד נהדרות, והמחזה הזה שהבחורה שואבת לך את כולו עד הסוף בתוך פיה, והחזה שלה עומד מולך, גרמה לי לפיק ברכיים איום ונורא, עד שעצרתי את עצמי מלגמור, וכרגיל אצל בחורות שחולות זרע, גם נסטיה שלנו אומרת תגמור לי בפה, ואני אומר לה אני לא אוהב, אלא רק בזיון, אז לכל אוהבי הגמירות בפה, קיבלתם תשובה גם על זה.
יורדים אחד לשני, תנוחת 6*9 המפורסמת, אח .... רק מלראות את התחת היפה הזה מולך, מול הפרצוף גורם לך לסחרחורת נוראית, פשוט אכלתי את כל מה שהיה לי מול העיניים, החל מהדגדגן והכוס האלוהי שניגלה מולי, וכלה בחור האחורי שחפרתי עמוק לתוכו.
אני רוצה לציין כאן דבר שאולי חברי דור היקר שכח לציין, אבל הבחורה גומרת נורא מהר, איתי היא גמרה 5 פעמים, ע"י כיווץ ברכיים עמוק לתוך ראשי, והייתי בין ברכיה אולי דקה שלמה עד שגמרה, ולכן אי אפשר יותר מידי לרדת לה כי היא מאוד רגישה שם, אז צריך קצת עדינות עם הנושא הזה.
והדבר הכי חשוב שבשבילו עשיתי את כל הדרך עד אליה הוא החזה היפה הזה שלא רואים כל יום, פשוט ישבתי והתענגתי עליו, אולי איזה רבע שעה וללא שום תלונה מצידה, אלא שפוט הנאה צרופה ומושלמת.
לגבי הזיון אז אין צורך להרחיב, זיון בכל תנוחה אפשרית, היא קצת רחבה למטה, אז למי שיש לו קצת קטן פחות ירגיש את החיכוך, אבל עדיין מרגישים יפה מאוד.
חברים ופה אני רוצה להזהיר, הבחורה אינה מיועדת לקבלני הריסות למיניהם בכלל בכלל, יש לה עור מאוד עדין וחלק כמשי, ופשוט כיף לגעת בגופה, אבל ברגע שקצת לחצתי פה ושם, ואז הגיע האיי איי, ואז הבנתי שצריך לנהוג פה במשנה זהירות איתה, כי רק ככה אתה יכול להגיע לשיא השלמות במפגש.
אבל כאשר מגיעים לזיון, כאן תוכל להרביץ זיון אפילו הייתי אומר אגרסיבי, ואפילו עודדה אותי לזיון חזק, אז הנושא הוא לשיקולו של הקורא.
מה אני יגיד ומה אני אומר, יצאתי ממפגש של שעה ועשר דקות, מבוסם הנאה צרופה ושלמה, פשוט שכחתי מהעולם למשך זה מה, ולא רציתי לעזוב את גופה היפה אפילו לא לשנייה קלה.
לסיכום:
אחת היפות שפגשתי מעודי.
גוף 10
gfe מלא 10
דיסקרטיות 4 = עוד הפעם צריך משנה זהירות שם.
ניצול זמן = 10+
שירות = 10+++
לשאלת הסיבוב פרסה בפעם השנייה, לעבר הברון הידוע, אשר שם קבעה את משכנה כלילת
השלמות, אז אני פוחד שהאוטו שלי לא מספיק מהיר בשביל לחזור כל כך מהר, אני אצטרך כאן
f35 שיעזור לי במטרתי הנעלה.
נ.ב רבינו הגדול הצדיק והנורא, רבינו רוני שליט"א, אני יודע שאתה קורא את דיווחי ולכן המשפט הזה מיועד אליך איש יקר, אע"פ שאתה כרגע בהפסקה, אבל לי נראה שהבחורה הזאת זקוקה בדחיפות ובצורה חד פעמית לברכת רב גדול, שיאציל מברכותיו עליה, ויורה את דרכה, שתלך בטוב ובנעימים
וצדיקים הולכים ורואים במעשם של אחרים ולומדים מהם.

אהוב כל אדם באשר הוא

נסטיה בת ים (מושלמות)

16
[QUOTE=mimich]אתם לא מבינים שאם הבנות יקבלו פה מה שהן מקבלות באוקראינה אז הן פשוט לא תהיה פה , הן צריכות להרוויח הרבה יותר באוקראינה כדי שישתלם להן לבוא אבל רצוי שפחות מ600 .[/QUOTE]
חבר יקר ונכבד, בואו בבקשה ולא נפתח דיון כל פעם שקופץ פה מחיר מופרז, כבר נוכחנו לדעת שכל הדיונים הללו
לא מועילים אלא להיפך סתם הורסים את הפוסט הנפלא עם דברים שלא קשורים אליו, מי שבאמת מעוניין יש פורום
קשקשת תפתחו דיון שם, בבקשה אל תהרסו את הפוסט הזה עם דברים שלא קשורים אליו, לצערי זאת מציאות שנכפתה
עלינו, לפחות בואו נהנה ממנה, למי שבאפשרותו כן לשלם, פשוט צריך לבחור במחיר הזה את הטובות בשוק, ולכך נועד
הפורום הנפלא הזה.
יום טוב לכולם והתקווה להבנה מכולם.
אהוב כל אדם באשר הוא

נסטיה בת ים (מושלמות)

18
הסיבה שביקשתי את הטלפון היא כי אני אציע לה 500 ...אם תסכים אדגום ואם לא אז אמשיך הלאה!!!

אני בן אדם עם שליטה עצמית ולא אהיה חלק מההזייה של מה שקורה פה עם המחירים.

היא אכן צריכה סיבה לבוא לפה כלומר להרוויח יותר מאוקראינה וזה אומר שגם 400 היה מספק אותה אם לא כל אחד בלי שליטה עצמית היה משלם לה 600.

נסטיה בת ים (מושלמות)

20
[QUOTE=אקסקליבר]הסיבה שביקשתי את הטלפון היא כי אני אציע לה 500 ...אם תסכים אדגום ואם לא אז אמשיך הלאה!!!

אני בן אדם עם שליטה עצמית ולא אהיה חלק מההזייה של מה שקורה פה עם המחירים.

היא אכן צריכה סיבה לבוא לפה כלומר להרוויח יותר מאוקראינה וזה אומר שגם 400 היה מספק אותה אם לא כל אחד בלי שליטה עצמית היה משלם לה 600.
[/QUOTE]

קודם כל ההבדל בין 500 ל 600 לא כזה גדול...
אני גם נגד המחירים ההזויים האלה אבל חושב שזכותה של כל בחורה לדרוש מה שבא לה.
היא פונה לקהל לקוחות יותר מבוסס. יש אנשים בפורום הזה בשבילם 600 שקל זה 60 שקל בשביל בנאדם ממוצע ולהם הבחורה הזאת פונה.
בנאדם ממוצע צריך לעבוד 2 ימי עבודה בשביל שעה אחת איתה, ולו זה לא משתלם לא משנה איך היא נראית או מה עושה במיטה. אז כנראה שהיא פונה לאוכלוסייה החזקה יותר.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”