כ נסטיה בת ים (מושלמות) - דף 8 - סקס אדיר

נסטיה בת ים (מושלמות)

71
[QUOTE=GOODGOD]שמע אחי הוא לא עובד אצל אף אחד פה והצפה על הבחורה לא תתרום שום דבר לאף אחד [/QUOTE]
יש כאן אנשים עם תסביכים מוזרים. ביטל גם את הטענה שלי בלי קשר למציאות. ומציף את האשכול בהודעות ספאם "שלחתי בפרטי" כאילו שהם לא ישימו לב להודעה פרטית. לא ברור העניין

נסטיה בת ים (מושלמות)

72
זאת נסטיה מתמונו אמיתיות או לא

במחשבה הגיונית זה לא יכול להיות היא לא הגיוני שבחורה תקבל באופן פרטי במקביל לעבודה בתאגיד

ב. אין אף אחד שהיה אצל הגברת מהתאגיד שיכול לשפוך אור על העניין הרי זה חייב להיות שזה באותה הכתובת

נסטיה בת ים (מושלמות)

73
[QUOTE=massaginator]
[QUOTE=GOODGOD]שמע אחי הוא לא עובד אצל אף אחד פה והצפה על הבחורה לא תתרום שום דבר לאף אחד [/QUOTE]
יש כאן אנשים עם תסביכים מוזרים. ביטל גם את הטענה שלי בלי קשר למציאות. ומציף את האשכול בהודעות ספאם "שלחתי בפרטי" כאילו שהם לא ישימו לב להודעה פרטית. לא ברור העניין
[/QUOTE] .
הבחור מצהיר על עצמו שהוא חולה... אז מה הפלא?
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

נסטיה בת ים (מושלמות)

75
[QUOTE=massaginator]
[/QUOTE]
גבר אתה רואה הודעות שלי בבקשה ממך אל תקרא אותם, כל עוד ההנהלה לא אומרת כלום על זה, אז לא נראה לי
שלך יהיה זכות דיבור בעניין, ותתפלא גבר יש הרבה אנשים שלא שמים לה להודעות הפרטיות שלהם, וקיבלתי עשרות
הודעות כאלו, שכתבו לי במפורש, שאם לא הייתי כותב בפוסט ששלחתי לו, הבן אדם לא היה יודע, אז אנחנו קול בעניין הזה?
אני מאוד מקווה, מקסימום תדפדף, וראית אחי איך מקבלים כוכב על הודעות ספאם, לא גדול? אני לא מדווח כאן בכלל, רק מציק
לאנשים, ותתפלא גם על זה מקבלים כוכבים.
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

נסטיה בת ים (מושלמות)

76
[QUOTE=pinnochio]
[QUOTE=massaginator]
[/QUOTE] .
הבחור מצהיר על עצמו שהוא חולה... אז מה הפלא?
[/QUOTE]
שלום דוקטור לענייני הפורום נעים מאוד שמי חולה חזה עומד, שתערב שהייתך כאן אצלנו בפורום
אהוב כל אדם באשר הוא

נסטיה בת ים (מושלמות)

77
"בשבילה גיבורים עפים"
טוב אז חזרתי לדווח על הבוקר שהיה לי. האמת שניסיתי במהלך השבוע לקבוע ולא היה מענה. בעזרתו האדיבה של חולה חזה עומד הצלחתי לקבוע איתה בהודעות היום ל-9:00 בבוקר (הציעה גם לבוא ב-7 וב-8 שזה נדיר אצל הבנות, אבל כנראה בגלל שהיא רצתה לעשות לעצמה יום בים ולסיים לעבוד ב-10:00).
האמת שכשהיא פתחה לי לא נפלתי מהרגליים וציפיתי למישהי יותר מדהימה לפי התיאורים. זה לא שהיא לא יפה, אבל לפי התיאורים פה באתי עם ציפיות גבוהות. אבל כנראה שכשאתה יוצא ממנה אתה פשוט שוכח מהכל ומחייך להנאתך.
הלכתי על מסלול קצר ב-400, כשבפועל הייתי יותר מ-40 דקות אז שווה בהחלט.
נכנסתי להתקלח וכשיצאתי היא חיכתה לי על המיטה ערומה. הכל כבר די נאמר, גוף בתולי של בת 23, הכל מתוח, חזה קטן עד בינוני אבל חמוד ומגיב לליקוקים.
מתנשקת עם הלשון, אבל לא בולעת אותך. בכלל היא מאוד עדינה ולא מתאימה לקבלני הריסות, אבל זה דווקא מה שכל כך כיף איתה.
ירדתי לה והיא גונחת ומתפתלת ומתרגשת למטה. לאחר מכן היא ירדה לי בלי חליפה והיה מעולה. אחת המציצות הטובות שהיו לי. עדינה, רטובה, בלי שיניים ומדוייקת.
חליפה הולבשה וקדימה לעבודה. התחלנו כשאני מאחוריה בשכיבה על הצד, יד אחת חופנת את השד ויד שניה עושה לה ביד והיא זרמה בכיף. לאחר מכן ביקשה דוגי כשהיא שוכבת על הבטן ואני מעליה ואחר כך המשכנו למיסיונרית. בכלל היא משתפת פעולה עם כל תנוחה וכל רצון כמעט (לא ניסיתי משהו חריג, אבל באמת שהיא מאוד שירותית).
באיזה שלב ביקשתי שנעבור לשולחן במטבח וזיינתי אותה עליו ולאחר מכן בדוגי כשהיא נשענת עליו.
חזרנו למיטה וירדה החליפה. בהתחלה חזרה למציצה ולאחר מכן עשתה לי ביד לבקשתי כשאני במקביל עושה לה, מתנשק איתה ובסוף עושה לעצמי ומתחכך בה.
הגיעה לה הגמירה המיוחלת ועברו להן כבר 40 דקות.
באמת שהיה כיף, חוץ מהעובדה שאני טיפה רחוק מבת ים וטיפה קשה לי להגיע.
אז למי שלא קשה לכו ותהנו, היא ממתק אמיתי.
סופ"ש נעים, חברים.

נסטיה בת ים (מושלמות)

78
[QUOTE=30+]היום היא הלכה לים. סיימה לעבוד ב-10:00. כנראה בגלל זה לא זמינה. הספקתי להיות איתה לפני כן. אדווח יותר מאוחר.[/QUOTE]
אחי קצת מוזר לי העניין הזה, הטלפון במודעה סגור לחלוטין מהבוקר, הטלפון שננתי לך ושיש לי אותו פעיל, ואני התכתבתי איתה
היום שלוש פעמים, אז אחד זמין ואחד לא, אני פשוט מנסה להגיע לחקר האמת על מנת שלא להטעות את ציבור הקוראים כאן,
איך שזה נראה לי זאת לא אותה נסטיה בוודאות, ואני ניסיתי להוריד אותה ל500 לאחר שאותי היא כבר מכירה והיא לא
הסכימה בכלל, ואפילו התעצבנה עלי, אז אין כאן שני מחירים, והמודעה באתר זאת לא היא.
אהוב כל אדם באשר הוא

נסטיה בת ים (מושלמות)

79
אנחנו מחכים בקוצר רוח לחקר האמת....
אולי שקע ותקע יעזור לנו פה..
ציצים ותורה ציצים עדיף. כך פסק מרן.

וראיה לדבר מאלעזר בן דורדיא שאין זונה שבעולם שלא בעל ולאחר מיתתו יצאה בת קול והכריזה עליו "רבי" אלעזר מזומן לחיי העולם הבא.

נסטיה בת ים (מושלמות)

80
[QUOTE=חולה חזה עומד]

[QUOTE=massaginator]
מציף את האשכול בהודעות ספאם "שלחתי בפרטי" כאילו שהם לא ישימו לב להודעה פרטית. לא ברור העניין
[/QUOTE]
יש הרבה אנשים שלא שמים לה להודעות הפרטיות שלהם, וקיבלתי עשרות
הודעות כאלו, שכתבו לי במפורש, שאם לא הייתי כותב בפוסט ששלחתי לו, הבן אדם לא היה יודע, אז אנחנו קול בעניין הזה?
[/QUOTE]
רמת אמינות: רוצה לעלות אלי לסרט?
רמת אמינות: ענבל אור
רמת אמינות: מכניס לשניה ומוציא
רמת אמינות: אורן זריף
רמת אמינות: סצינת מכות בסרט הודי
רמת אמינות: מיום ראשון דיאטה
רמת אמינות: פרסומת אחת וחזרנו
רמת אמינות: איני הנהג בוויז

תמונה קשורה
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”