כ קטרינה - קטיה חזרה - דף 10 - סקס אדיר

קטרינה - קטיה חזרה

91
[QUOTE=החפוז המכני]גועל נפש. לא מבין למה היא זוכה למסע יחצ שכזה, בייחוד לאחר הפעם הקודמת שכללה דיווחים על חדירה ללא קונדום (או שבעצם אני כן מבין).[/QUOTE]
חפוזי אתה שוב מתחיל? איזה יח"צ , מי נתן לה פה יח"צ מעודף? אני בסך דיברתי על הנושא של בלי קונדום ולא על השירות
שלה, שאני בעצמי לא הייתי כל כך שלם איתו, ולגבי הנושא של הקונדום, אז סתם שתהיה מודע, אבל רק בשביל העיקרון
כאן ובשביל הבדיקה, אני כבר חודש ימים מנסה לשכנע אותה, שתזדיין איתי בלי קונדום, ואפילו אמרתי לה שאני מוכן להוסיף
כסף ולתת לה 500 לפגישה, והגברת עמדה בתוקף כזה גדול, שלא הייתה מוכנה לזה בשום פנים ואופן, אז לגבי הזיון
בלי קונדום, לפי דעתי זה סיפור מצוץ מהאצבע כאן של אנשים ותו לא, לגבי השירות היא נהיית אחת הזוועות הכי גדולות
בתחום הזנות, ועוד מעניין שאנשים מבקשים ממני את המס' שלה בפרטי, למרות כל הדיווחים השלילים עליה.
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

קטרינה - קטיה חזרה

92
ביקרתי אצלה היום בפעם השניה בחודשיים האחרונים, וזו הייתה אחת הנפילות הכי גדולות שהיו לי. כל מה שנכתב מעל הוא נכון, שירות גרוע ורמת הגיינה של זונת רחוב.
לא להתקרב.
ואכן אין לה בעיה להזדיין ללא קונדום.

קטרינה - קטיה חזרה

93
[QUOTE=Chixhunter]ביקרתי אצלה היום בפעם השניה בחודשיים האחרונים, וזו הייתה אחת הנפילות הכי גדולות שהיו לי. כל מה שנכתב מעל הוא נכון, שירות גרוע ורמת הגיינה של זונת רחוב.
לא להתקרב.
ואכן אין לה בעיה להזדיין ללא קונדום.
[/QUOTE]
אתה בטוח לגבי הקונדום, כי חודש ימים יושב לה על הראש בקשר לזה והיא לא מסכימה,קצת מוזר לי הדיווח שלך,
לגבי השירות אני מסכים, היא עברה את הגבול של הטעם הטוב
אהוב כל אדם באשר הוא

קטרינה - קטיה חזרה

95
[QUOTE=חולה חזה עומד]
[QUOTE=החפוז המכני]גועל נפש. לא מבין למה היא זוכה למסע יחצ שכזה, בייחוד לאחר הפעם הקודמת שכללה דיווחים על חדירה ללא קונדום (או שבעצם אני כן מבין).[/QUOTE]
חפוזי אתה שוב מתחיל? איזה יח"צ , מי נתן לה פה יח"צ מעודף? אני בסך דיברתי על הנושא של בלי קונדום ולא על השירות
שלה, שאני בעצמי לא הייתי כל כך שלם איתו, ולגבי הנושא של הקונדום, אז סתם שתהיה מודע, אבל רק בשביל העיקרון
כאן ובשביל הבדיקה, אני כבר חודש ימים מנסה לשכנע אותה, שתזדיין איתי בלי קונדום, ואפילו אמרתי לה שאני מוכן להוסיף
כסף ולתת לה 500 לפגישה, והגברת עמדה בתוקף כזה גדול, שלא הייתה מוכנה לזה בשום פנים ואופן, אז לגבי הזיון
בלי קונדום, לפי דעתי זה סיפור מצוץ מהאצבע כאן של אנשים ותו לא[/QUOTE]
רמת אמינות: מצלמה נסתרת של יהודה ברקן תמונה קשורה
רמת אמינות: 'אמא אני רק הולכת לישון אצל חברה'
רמת אמינות: הצהרת הון של פוטין
רמת אמינות: קראתי את התקנון ואני מאשר

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

קטרינה - קטיה חזרה

96
[QUOTE=קישקשתא]

[QUOTE=חולה חזה עומד]
בלי קונדום, לפי דעתי זה סיפור מצוץ מהאצבע כאן של אנשים ותו לא[/QUOTE]
רמת אמינות: מצלמה נסתרת של יהודה ברקן תמונה קשורה
רמת אמינות: 'אמא אני רק הולכת לישון אצל חברה'
רמת אמינות: הצהרת הון של פוטין
רמת אמינות: קראתי את התקנון ואני מאשר

[/QUOTE]
זה נקרא יח"צ בעיניך? שאני מגיע לחקר האמת זה נקרא יח"צ
קישקשתא תעשה טובה גבר, אם החלטת לגמור אותי כאן בפורום בעצתו האדיבה של חפוזי
אז אתה מצליח בענק, שאפו גדול מאודמוחא כפייה מוחא כפייה
אני לא מבין למה אתה לא משעה אותי מהפורום אם אני אחד כזה, יש לך את הכוח זה אני יודע
אז קדימה, תתחיל לפעול שיסלקו אותי מכאן כמה שיותר מהר
אהוב כל אדם באשר הוא

קטרינה - קטיה חזרה

97
בוקר טוב
אתמול ביקרתי את אנסטסיה פרטית מבת ים
היא מפרסמת בלבן 713...-053
הבחורה מסתבר מרומניה שולחת תמונות מלפני 10 שנים
אני מעריך שהיא בת 45-50
תיירת שעובדת כאן בתור מדריכה בחדר כושר
גוף רזה חזה גדול שנראה טבעי אבל מסתבר שכנראה עשתה ניתוח
כי כל הזמן כואב לה
מציצה חשופה למרות סיכמנו על גמירה על הפנים בפועל הרחיקה את הראש לקראת הגמירה
אבל הצטברות של כמה ימים קיבלה שפריץ לפנים
כאן החלה הנפילה
יוצאת מהחדר לבדוק משהוא
חוזרת מתחילה לסמס בטלפון כבר ירד לי ממנה
ניסתה להעמיד לי שוב אבל כבר לא היה לי חשק
לסיכום
מראה בנוני מינוס
חזה גדול אבל מותר לגעת רק בעדינות
מציצה סבירה
עלות 350 ש"ח לשעה
מיקום לא דיסקרטי - בת ים ברחוב על שם הברון וצריך לעבור בכניסה לחנות ירקות
מבחינתי נפילה
שש בש

קטרינה - קטיה חזרה

100
אנסטסיה וקטיה המדוברת זו אותה אחת.
בחורה בגיל 45-50 שלוקחת 300-350 שח עבור ביקור של 30 דק'. אישית אני חושב שהיא לא שווה גרוש! שכרנית פטלוגית, אתם סוגרים איתה לשעה, ואחרי 30 דק היא נזכרת שיש לה סידור דחוף. הייתי אצלה פעמיים, בכל פעם הבת שלה חולה והיא דחוף צריכה לבקר אותה.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”