כ סירקין גבעתיים - לידור - דף 3 - סקס אדיר

סירקין גבעתיים - לידור

21
[QUOTE=alonlues]נשיקות במובן המילולי של המילה...נשיקות לוהטות עם כל הפה והנשמה
לגבי התיגמול התכוונתי שיהיה הרבה יותר כיף וגם מצד הגברת יהיה יותר חשק לענג
[/QUOTE]
סליחה על האי ותרנות שלי... לא הבנתי את הניסוח שלך:
האם מתנקשת צרפתיות ?

סירקין גבעתיים - לידור

22
[QUOTE=cocobongo]

הבחורה הפכה להיות אזהרה רצינית של הברזות.

פעם שניה שהיא עושה לי את אותו דבר.

פעם אחת היא קבעה איתי ואמרה לי לבוא בתוך חצי שעה. היא נמצאת באזור בעייתי מבחינת חניה אז נסעתי מצאתי דפקתי ממש ריצה לבית והייתי בול אחרי חצי שעה אצלה. מתקשר והיא עונה שנכנסה לטיפול עם מישהו אחר בדיוק. אמרתי לה שקבענו והיא אמרה לי שהיא מצטערת. מה זה עוזר שהיא מצטערת.

אח"כ זה קרה שוב. הרמתי לה טלפון והיא הייתי חייכנית כולה ואמרה שבדיוק מתפנה ושאגיע תוך 20 דקות. נסעתי שוב ענייני חניה. הייתי אפילו תוך 15 דקות שם. מתקשר ומתקשר ומתקשר במשך רבע שעה נוספת אין שום תשובה. הבנתי שהיא בעייתית ונסעתי.

מעצבן אותי שכל פעם השקעתי איזה שלושת רבעי שעה ופעמיים הבריזה לי. התקשרתי להגיד לה מה אני חושב והיא פתחה ג'ורה של ממש. אמרה שכל הזמן מבריזים לה אז היא מרגישה בנוח גם להבריז ללקוחות שלה.

הזויה.

ממליץ לכם למצוא מישהי אחרת. לא מגיע לה שנגיע אליה.

[/QUOTE]

לדעתי ומנסיוני,כשקורה כך אפילו פעם אחת-שלא לדבר על פעמיים כמו במקרה זה- צריך להחרים הבחורה !
ולא משנה אם היא טובה למי שמצליח להיפגש איתה.אם היא לא אמינה ולא ניתן לסמוך על קביעה ומילה שלה-
אין טעם/לא כדאי/עדיף/חובה לשכוח מהמספר טלפון שלה.נקודה.

סירקין גבעתיים - לידור

24
כנראה שהייתי לרוב מסכים עם בולבולון למעלה, אבל התקשרתי להתלונן אצלה והיא ממש הודתה שהיא לא מתרגשת מההברזות. אמרה לי בפירוש שכל הזמן מבריזים לה אז היא מרגישה מאוד בנוח להבריז מדי פעם לנו. אני חושב שזו בעיה רצינית ובגלל זה כתבתי שהיא הפכה להיות ממש אזהרה של הברזות. אם מישהי לא מכבדת את זה שנסעת אליה במרכז רמת גן, חיפשת חנייה וחיכית לה - יש לה בעיה רצינית.

סירקין גבעתיים - לידור

25
ככה זה יחס גורר יחס
ההברזות זו מכת מדינה מכל הכיוונים
ולכן גם הן עושות דאבל בוקינג לפעמים
והמשמעות שצריך להגיע עם קצת יותר זמן פנוי וזה מעצבן
אבל כאמור לא מבין מי שקובע ממש ולא מופיע
בגלל זה הכל מתחיל
כי זה שיטתי

סירקין גבעתיים - לידור

26
היית אצל לידור לפני כשבוע ואכן היא כוסית יפה מאוד. נראית באזור ה35.
הנקודה העיקרית שלה, זה החום שהיא מעניקה ללקוח. בתור פעם ראשונה היה כיף לקבל מבטים של חרמנות וחשק כאילו היא מאוהבת בך גם אם זה לא אמיתי..
נושא הזמן שלה צריך להילקח בחשבון שהיא אומרת חצי שעה וזה אכן הזמן.. לא ביקשתי תוספת זמן.
בהחלט שווה ביקור ובעיקר שהיא גם בחורה שכיף לדבר איתה...
תהנו

סירקין גבעתיים - לידור

29
הייתי ולא התלהבתי בלשון המעטה.
בחורה נחמדה לשיחה קלילה אבל הרי לא לשם כך הגענו הלום.
טעות ראשונה שלי,לקחתי מסלול מורחב,מיטת מסז'ים לא נוחה לביצועים.
טלפון של לקוח שלא הפסיק לטרטר אחרי כ 20 דקות ,הלחיץ אותה והפריע גם לי.
המפגש הסתיים מוקדם יחסית ולא נהנתי.
מבחינה חיצונית גוף יפה,חזה סיליקוני ופנים לא לטעמי.
לא אחזור,זה ברור, למרות שיש אולי מצב להנות ממפגש בסיסי ללא הרחבה וללא טירטורי טלפון.

האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”