כ קלאודיה שהרימה אותי מעל העננים - דף 8 - סקס אדיר

קלאודיה שהרימה אותי מעל העננים

71
תודה לכל המדווחים והמגיבים.
פטרוזיליה היקר, סביר להניח שהיא פשוט התעייפה אחרי שבוע וחצי שטוחנים אותה,
אין מה לעשות, הכל בחיים זה כימיה וטיימינג.
אני חושב שהיא עדיין עסקה שווה אבל אין לי מושג כמה כבר עבר עליה מהפעם האחרונה שביקרתי.
Good pussy = good day

72
לילה = אח כמה את יפה

התלבטתי קשות האם להעלות דיווח לפורום, זאת מסיבה אחת פשוטה, היא עוזבת את ישראל עוד יומיים בדיוק, אבל אחרי חוויה מרעישה שעברתי הלילה, אמרתי גם אם הדיווח הזה רלוונטי ליומיים, הוא שווה קריאה והשקעה.
בראשית דברי, אני רוצה להודות מקרב ליבי לחבר יוסי הבוחן, שבלעדיו לא הייתי בכלל יודע שהיא בארץ, והוא פשוט שלח לי הודעה פרטית עם כותרת "פירגון", ושם הוא אמר לי שלילה בארץ שאם אני רוצה ללכת אליה אז יש לי הזדמנות, וששמעתי את השם "לילה" נפקחו שתי עיני לרווחה, ואמרתי לעצמי אני לא יודע עוד כמה זמן היא בארץ, מה שלא יהיה אני הולך אליה עוד היום, הבעיה היחידה שלי הייתה, משחק גמר ליגת האלופות שעליו לא הייתי מוכן לוותר, התכתבתי עם הפקיד שלה בוואצפ, וביקשתי ממנו חד פעמי, אם לילה תוכל לחכות לי עד לשעה 1 בלילה בגלל המשחק, הוא חזר אלי כעבור שעתיים ואמר לי בסדר היא תחכה לך.
כהרגלי שאני מגיע אליה אני נוהג להביא עימי קצת שוקולדים שהיא אוהבת, וטסתי לבת ים ובשעה שנקבעה הייתי כבר אצלה בדירה, היא מקבלת בבלפור, מבחינת חניה במקום בשעות היום קטסטרופה אחת גדולה, אני הגעתי כאמור בשעות הלילה אז העמדתי את רכבי על המדרכה, מקבלת הכוונה מהפקיד והופה עולה למעלה, ונסיכת היופי שלי עומדת שם, כאשר ראתה אותי הסמיקה כולה, היה לה זיכרון טוב מאוד כנראה מהמפגשים הקודמים שלנו, פשוט כול הגוף שלה רקד משמחה, עוד לא הספקתי להוציא מילה היא זרקה את הטלפון שהיה לה ביד על השולחן, וקפצה עלי והתחילה לנשק ולחבק כאילו אהוב ליבה הגיע ממרחקים, התנשקנו והתחבקנו במשך 5 דקות בלי להחליף מילה אחת, פשוט מדהים, המחיר הוא 600 ש"ח לשעה, והיא כהרגלה לא מעוניינת לקבל ממני ביד כסף, עשתה איזה שהוא הרגל עצמה, אז שמתי את הכסף על השולחן, ואפילו לא טרחה לספור אותו, וניגשתי להוריד את בגדי, למעשה החיסרון היחיד שהיה בכל המפגש היום, היה חוסר במגבות נקיות,
היא הסבירה שהמכונה שלה לא עובדת ושאין לה מגבת בשבילי, בסוף מצאתי שם מגבת איך שהוא והתנגבתי, מקלחת עם מים חמים שורפים, מבחר סבונים ריחניים, אבל כל זה לא עניין אותי, כי ידעתי מה מחכה לי בחדר העבודה הרישמי.
כבר דיווחתי עליה בעבר אז אני לא ילאה את ציבור הקוראים שוב, מי שרוצה לקרוא דיווח מפורט שלי עליה, אז יש בפוסט כאן למעלה, אבל בכל זאת אני רק יאמר בכמה מילים, הייתי אצלה שעה וחצי, נשיקות צרפתיות עמוקות עם לשון ממש כמו חברה, עוד לא ראיתי בחורה עובדת, ואפילו לא נסטיה שדיווחתי עליה כאן, שמתמסרת כך בנשיקות כמו לילה, מציצה חשופה עמוקה עם שאיבת ביצים, וכיבוסם במכונת שאיבת הפלדה, רימינג חודרני במיוחד, זיון בכל תנוחה אפשרית,
גמירה ראשונה לתוך פיה המתוק, וגמירה שניה בזיון בדוגי, יש לה פשוט תחת מושלם לדוגי.
התיאור שלה למי לא זוכר, שיער בלונד צבוע חלק גולש עד הטוסיק, חזה בינוני טיבעי עומד כמו שאני אוהב, כפות רגליים מאוד מטופחות למי שיש לו פטיש לזה, תחת בינוני מושלם, רזה אבל לא בצורה מוגזמת, בלי שום טיפת שומן מיותרת, כוס עם שפתים בשרניות ויפות ולמעלה עומד לו דגדגן מהיפים שראיתי, ולא צריך זכוכית מגדלת על מנת למצוא אותו, הבחורה גומרת בטירוף, איתי היא גמרה 3 פעמים, די בקלות.
אם לשלם השוואה לאחר שפקדתי את מעונם של שתי מלכות היופי בעיני לילה והדיווח הקודם שלי
על נסטיה, אז אני יכול לומר בוודאות שהגוף של לילה הרבה יותר סקסי בעיני מהגוף של נסטיה,
ושלא נדבר על עניין הכימיה שעם לילה אין לי ולא תהיה לי כזאת כימיה עם אף בחורה, גם
במקרה של נסטיה, לילה עולה עליה בזה, רק חבל שהיא בורחת די מהר.
לסיכום:
דיסקרטיות טובה מאוד = בניין פנימי ולא על הרחוב
גוף 10+ = פגז פשוט לטעמי
שירות 10+
ניהול זמן = חצי שעה מעל הזמן המותר בהחלט כבוד
gfe = 10
עוד שני דברים חשובים:
לאור מה שקרה בעבר שבוריס החליף אותה עם מישהי אחרת, אז היא מקבלת בדירה מחולקת עם עוד בחורה, כשפותחים את הדלת הראשית, היא נמצאת בדלת השמאלית ולא זאת שממול הנכנס.
היא לא דוברת אנגלית כמעט בכלל, אלא רק רוסית, לכן אני מאמין שיהיה איזה שהוא חוסר תקשרות, אני לא דובר רוסית ובכל זאת הצלחתי להתגבר על המכשול הזה, אולי בעזרת הכימיה המטורפת שהייתה לנו, אבל יכול להיות מאוד שלאחד אחר זה כן יפריע.
טלפון שלמי שרוצה יוכל לפנות אלי בפרטי, ובשמחה אתן לו את המס'.

אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

74
[QUOTE=אקסקליבר]דיווח יפה.

אז עוד תאגיד לוקח 600 לשעה. לא רק פרטיות...בדרך הבטוחה ל 800. בהצחחה לכולם.
[/QUOTE]
אני שמח שבתחילת דבריך אמרת דיווח יפה ואחר כך עניין המחירים, יש כבוד גבר.
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

76
שבוע טוב לכל החברים ,תודה רבה לחבר "חולה חזה עומד" על הפרגון בנייד של העלמה .
בקרתי אצלה היום בבוקר ,בחורה יפה וסקסית בטירוף אוהבת סקס ,יודעת סקס , ורוצה סקס .
2 אקטים מלאים תנוחות כיד הדמיון ,תודה לבורא עולם .
מצחיק מצאתי עצמי מתנגב עם ציפה של כרית "המכונה לא עובדת " ואין מגבות .

79
ביקרתי את ליליה היום תודה רבה באמת חולה חזה עומד על הטלפון תמיד אתה נותן תודה באמת כוסית על חזרה מבאר שבע עבדה שם כמה ימים עוזבת עוד יומים בקיצור אחלה זיון עושה הכל גמורה בפה זיונים בכל התנוחות רק חבל שאין מגבות בקיצור הכי טובה היום לדעתי ושוב פעם תודה רבה לחבר חולה חזה עומד על הטלפון תלכו לזיין עוד יומים עוזבת

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”