אלינה ומרינה, תאומות בתא
33[QUOTE=shpitz]נפגשתי איתן במהלך השבוע, אכן תאומות זהות אני לא הבדלתי בינהם זאת ממש הרגשה מוזרה , ילידות רוסיה חיות במוסקבה עושות רושם שיודעות מה גבר אוהב מציצה טובה גוף רזה באזור ה40 קילו הייתי אומר , כוס קטן וצר שני קעקועים על הגוף ( אחד על הרגל של הכלב שלהן והשני על היד רשום עליו משפט) לשתיהן אותו קעקועים באותו מקום בדיוק , סיליקון בשדיים עושה רושם שממש טרי אך סיליקון לא גדול מידת חזיה הייתי מעריך B. לא נותנות לגעת בשדיים, אני סגרתי איתן על 1000 שקל לשעה ואכן הייתי איתן שעה שתי גמירות. בכללי הזיון לא משהו למרות שהייתה כימייה טובה בינהן זאת חווויה שלא אשכח בחיים ורק בכלל זה הסכמתי לשלם סכום כזה, שמעתי יותר מידי לא במהלך השעה הזאת, לא לגעת בשדיים לא מתנשקת לא רוצה דוגי בטענה שיש לי גדול מידי ולכן אין סיכוי שאחזור שוב.
התמונות לא אמיתיות, במציאות עם שיער שחור עיניים כחולות ויותר רזות מבתמונות
[/QUOTE]
אחי זאת נפילה אמיתית די רצינית, ואני חושב שעם שירות כזה זה אפילו לא נקרא חוויה עם תאומות, זאת לא חוויה בכלל,
אסור להתקרב בכלל אליהם, הם לא שווה 500 לשעה לשתיהם במקרה הטוב אולי, אבל כל הכבוד על הדיווח ומצטער בשבילך
על הנפילה
אהוב כל אדם באשר הוא
לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים
אלינה ומרינה, תאומות בתא
36חזרתי ממפגש עם העלמות ואני אתאר
בצורה המדויקת ביותר למי שעדיין מתלבט.
קודם אומר את דעתי האישית ולאחר מכן התיאור המדויק.
אמרתי לעצמי שאני לא אסלח לעצמי אם השתיים האלה יעלמו, אני לא באתי במטרה לקבל שירות מלא, לפרק וכו.
באתי נטו על מנת להיות עם תאומות
מבחינת המראה הן פצצות על, לא יודע למי יש את הכח לעשות פרסה אחרי שראה אותן אבל צריך להיות סופרמן בכדי לסרב להן.
שפתי בוטוקוס רזות, פנים יפות גוף קטן ומושלם.
אל תקחו יותר מ600 לחצי שעה, אין צורך. כל המטרה כאן זה לסמן וי על אחת הפנטזיות האדירות שקיים בשוק היום.
מבקשות כסף מראש, משכיבות אותך על המיטה ומתחילות שתיהן להתנשק קודם, לאחר מכן יורדות לך ביחד ללא ביצים.
השפתיים שלהן והלשון מטריפות כשהן על הזין שלך. לאחר מכן ההתנשקתי עם שתיהן יחד, שזה מטורף לא פחות מזה.
יורד לאחת ומזיין את השנייה שהן עלי, מתחלפות ולאחר מכן מבקשות שתגמור.
כן זה תקתוק אבל כשאתה בא מוכן נפשית לזה ופחות שם דגש על זה אתה נהנה בטירוף. תרשו זאת לעצמכם מי שהולך. הן מיועדות רק לזה שלא תצאו עם צביטה בלב.
עומד ונותן לשתיהן למצוץ, מתנשק עם שתיהן וגומר לאחת מהן בפה.
כך זה הסתיים.
מומלץ רק לכאלה שבאים לסמן וי.
אל תקחו שעה, תגשימו פנטזייה להיות עם תאומות ולכו הביתה
ממליץ בחום.
נא לא לבקש ממני טלפונים באישי, ניתן למצוא את הפרסום שלהן כאן תחת מפגשים אצלי תל אביב.
להתראות בדיווח הבא
אלינה ומרינה, תאומות בתא
38חייב להגיד שחברי הפורום הזה קדושים ביותר
כל דיווח פה קולע לחלוטין.
הלכתי בעצמי כי זה סוג של וי שהייתי צריך לסמן לעצמי, למרות כל האזהרות.
תאומות זהות לחלוטין (למעט שאחת מהן עם עגיל בטבור ואחת בלי)
לא נשיקות, לא לגעת בשדיים בקיצור, לא להרבה דברים שאמורים להיות במפגש כזה.
בהחלט המראה ששתיהן מתמזמזות והזין שלך בין שתי הפיות הוא על גבול האלוהי, אבל שוב מעבר לזה, הייתי מוותר.
כמה פעמים במהלך המפגש היה ניכר כי מפעילות כח על הידיים כדי להרחיק אותן מלגעת בהן.
באמת שזה הגיע למצב שהעפתי אחת מהן לקיר כי ממש לא התאים לי הריסון הזה.
אחזק את דברי ''anomalia'' לא צריך יותר ממפגש מקוצר בכדי לרשום לעצמכם וי על העסק הזה מי שלמרות האזהרות כן ירצה ללכת.
אלינה ומרינה, תאומות בתא
39תודה חח"ע על שיתוף המספר.
הלכתי לפגוש את התאומות, למרות הדיווחים הפושרים, לא רציתי לפספס חוויה שאליו לא תהיה הזדמנות חוזרת.
תאום קל שכלל התמקחות והפחתה במחיר.
מקבלות בבגד גוף ורוד תואם.
כבר תיארו אותן אז לא אחזור.
היה מדליק ששניהן מוצצות ביחד ואף מתפעלות אחת את השנייה.
אחת רוכבת והשנייה מתגרה בה ומעודדת אותה, מתחלפות, שוב מוצצות.
סימנתי ווי על המטרה.
הולך לישון בשקט
אלינה ומרינה, תאומות בתא
40חברים כאן תיארו אותן על גבול האנורקסיות ופה חברים מתארים אותן פצצות על, רזות על גבול השדופות עם חזה סיליקוני
קשה, זה לא בדיוק המושג פצצות על, אבל מהחברים כאן אפשר תיאור גוף קצת יותר מפורט
אהוב כל אדם באשר הוא