כ זוועה באתר הלבן - דף 2 - סקס אדיר

זוועה באתר הלבן

11
[QUOTE=gta3]ובדרך כלל שעושים אנאלי הקונדום יוצא עם חרא?
מעולם לא ניסיתי אז אני לא יודע
[/QUOTE]
מה פתאום אחי, עושים חוקן לפני, אין דבר כזה שיוצא חרא בסקס אנאלי, זה רק בחורה לא נקיה ולא אסתטית,
או אחת שלא עושה אנאלי באופן קבוע.
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

זוועה באתר הלבן

14
גם לי זה קרה עם אחת בשם TORY , לפני שנתיים, שולף את הקונדום ויש פאקינג גוש חרא בקצה.
שמתי לב שהיא חזרה לבקר, אנחנו מדברים על אותה אחת? (אז היא היתה עם שיער גינגי כזה, )

מאז נתתי בתחת רק פעם אחת וזה היה לאליסיה ,

זוועה באתר הלבן

18
מי שמפחד מתאונות שלא ינהג ברוורס.אין כאן שום דבר חדש...לפעמים גם אחרי ניקיון וחירבון פעולות חזקות של הזין מניעות את מעיים ושואבותאת הזין לכיוון החוץ...ואז קורות תאונות.מי שמפריע ונגעל שלא ישחק בחור של חרא.

זוועה באתר הלבן

19
לפותח השירשור :
אם ה"תאונה" תגרום לך לצאת מהמשחק (אפילו לתקופה מסויימת) הריי שאין מדובר במכה אלא בזכיה של ממש. בכך אני חולק על חח"ע שאחרי נפילה מסוס עליך לחזור ולרכב מייד. יש לך פה הזדמנות אמיתית לחיים טובים יותר. בלי זונות יקרות, בלי נקיפות מצפון ובלי חרא על הזין.

אוסיף ואומר שכחובב אנאלי מושבע נפל בחלקי להוציא את הזין עם ציפוי פררו-רושה פעם ב25-20 זיונים. זה הסיכון המקצועי שאנו לוקחים בבואנו לפעור מרעומים.

מנסיוני בחורות שמוכרות את המרעום לכל מתדלק אמורות להכין את עצמן ולהתנקות עם חוקן לפני יום עבודה. מי שלא עושה זאת לא מודעת לנושא או שיודעת שבכך יגמר התיקתוק מהר ומשאירה מערה עמוסה כל-טוב בכוונה.

יצא לי לפקוד מישהי שמרעומה פעור כמה פעמים ובימים שבהם לא הכינה את עצמה אמרה לי שלדעתה היום לא כדאי כי "לא הכנתי את עצמי".

אם קרה פעם אחת בד"כ יחזור ויקרה שוב עם אותה בחורה.
תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...

זוועה באתר הלבן

20
גבר אני מסכים עם כל מילה שלך, כל מה שאני הסברתי לו, הייתה מתוך כוונת עידוד בלבד, בוודאי שאם זה יגרום לו
לעזוב את עולם הזנות, אז כמו שאומרים עדיף לאכול חרא, אבל בשביל לא לפגוע עדיף לפעמים מילה טובה על פני ריסון מקצועי
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”