כ אנה 2 = ילדה בובתית - דף 5 - סקס אדיר

אנה 2 = ילדה בובתית

41
זה ויכוח ישן נושן. בגלל שאתה חושב ש 600 זה ראוי אני נאלץ לטוס כל חודש לאוקראינה וגרמניה כי הזבל שאתה משלם לו פה 600 זה ברמה של זונות רחוב שם. להגיד אני אחד מהרבה ואני לא משפיע זה קל...יותר קשה זה לשנות מציאות. מבחינתי תעשה מה שאתה רוצה ען הכסף שלך אבל תדע שאתה בתוך קבוצה של ישראלים פראיירים שגרמו לישראל להיות כמו ארהב מבחינת מחיר והרבה פחות טובה מבחינת שירות. האוקראיניות פח שבאות הנה שהן זונות מקצועיות ששומעות מחברות על הפראיירים פה פשוט צוחקות עליכם.

אנה 2 = ילדה בובתית

42
[QUOTE=אקסקליבר]זה ויכוח ישן נושן. בגלל שאתה חושב ש 600 זה ראוי אני נאלץ לטוס כל חודש לאוקראינה וגרמניה כי הזבל שאתה משלם לו פה 600 זה ברמה של זונות רחוב שם. להגיד אני אחד מהרבה ואני לא משפיע זה קל...יותר קשה זה לשנות מציאות. מבחינתי תעשה מה שאתה רוצה ען הכסף שלך אבל תדע שאתה בתוך קבוצה של ישראלים פראיירים שגרמו לישראל להיות כמו ארהב מבחינת מחיר והרבה פחות טובה מבחינת שירות. האוקראיניות פח שבאות הנה שהן זונות מקצועיות ששומעות מחברות על הפראיירים פה פשוט צוחקות עליכם.[/QUOTE]
אח יקר בוודאי שאתה צודק אבל שוב זאת המציאות שנכפתה עלינו, לא אנחנו כפינו את זה על עצמינו? תעשה חרם אז מה?
כמה יבואו איתך ביחד עוד 50? נו הנה עשית משהו ובעצם פיספסת סחורה טובה בשוק בגלל החרם שלך אחי, זאת הנקודה שאני רוצה להגיע אליה.
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

אנה 2 = ילדה בובתית

43
אני מבין את הנקודה שלך אבל לפי דעתי אם אנשים פה לא היו אגואיסטים היה אפשר לעשות משהו. במצב היום שכל אחד דואג לתחת שלו אי אפשר. אבל בינינו מה איכפת לי...גם אני אהיה אגואי סט. עוד שנה המחיר יהיה 700 ועוד שנה וחצי 800. אתם תיחנקו עם המחיר הזה ואני אהנה לי בחול כי העבודה שלי היא כל הזמן טיסות וזה מעולה מול האישה.

אנה 2 = ילדה בובתית

44
[QUOTE=אקסקליבר]אני מבין את הנקודה שלך אבל לפי דעתי אם אנשים פה לא היו אגואיסטים היה אפשר לעשות משהו. במצב היום שכל אחד דואג לתחת שלו אי אפשר. אבל בינינו מה איכפת לי...גם אני אהיה אגואי סט. עוד שנה המחיר יהיה 700 ועוד שנה וחצי 800. אתם תיחנקו עם המחיר הזה ואני אהנה לי בחול כי העבודה שלי היא כל הזמן טיסות וזה מעולה מול האישה.[/QUOTE]
בהצלחה בנסיעות, הנקודה הובהרה כמו שצריך, ואני שמח על כך שבת שלום ומבורך.
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

אנה 2 = ילדה בובתית

45
חזרתי אל הבחורה בשנית
עברה דירה למקום יותר טוב
גם ירדה במחיר

השירות השתפר וממש נהנתי
נותנת תחושת gfe מלאה ונשארתי מעבר לשעה
ציצים שכיף לאכול וטוסיק שכיף לזיין מול המראה
נראה לי אחזור שוב
מזיין והולך