כ בעיה יוצאת דופן בטיפשותה - סקס אדיר

בעיה יוצאת דופן בטיפשותה

1
שלום לכולם וסליחה מראש על העדר תוכן מועיל.

יש לי איזו בעיה קטנה ומטופשת שאני לא ממש יכול לחלוק מחוץ לפורום הזה.

אני מניח שאצל רבים כמו אצלי העניין הוא לא רק הסקס אלא גם החיבור והצחוק והכיף עם בחורה. אז אני נוטה ליצור דיאלוג עם מי שמוצאת חן בעיניי.

אנסה לקצר- יש בחורה עובדת שלקחתי ממנה את המספר ויוצא לנו לדבר מידי פעם.

לפני כמה ימים אנחנו מסתמסים ונורא רציתי שתשלח לי איזו תמונה שלה. עלה בראשי הרעיון הגאוני לומר לה שאני בניו יורק לשבוע וחושב עליה מרחוק. זה עבד והיא נענתה בשמחה.

שלחה כמה תמונות (לא חושפניות במיוחד אבל מקסימות) ואמרה שהיא מאוד מצפה למפגש הבא שלנו ו...

שאביא לה כמה מגנטים של ניו יורק לכשאשוב.

אז אחרי שחפשתי בדיזינגוף סנטר, ובחנות המזכרות הותיקה ליד ככר דיזינגוף ובשוק הכרמל- יוק! אני פונה פה בשאלה פתוחה אליכם. למישהו יש איזה פסל חירות מושלג/ מגנט של I love new york או לחילופין יודע היכן אפשר להשיג פה דבר כזה?

כן. מוזר ומטופש. אני יודע. אבל כל הסיטואציה די משעשעת אותי ואני נהנה מהאירוניה שבדבר אז אני רואה בזה אתגר.

סליחה מראש על השימוש לרעה בפלטפורמה ומבטיח שהפוסט הבא יהיה יותר מועיל עבור החברים.

בעיה יוצאת דופן בטיפשותה

8
ג'יימס לי היקר, בתור חבר מכובד ומדורג בפורום אתה בוודאי מודע לעובדה שהנערות העובדות השתכללו וחלקן מודעות גם מודעות לפורום זה... ובכל מקרה הייתי נזהר מאוד מלהיכנס לקשר עם בחורה עובדת. אל תאמין להן! חלקן מקצועניות שיודעות היטב כיצד לסובב גבר ולהוציא ממנו כמה שיותר כספים
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”