כ הפתעת השנה בתיקתוקיה - דף 2 - סקס אדיר

הפתעת השנה בתיקתוקיה

11
אגב, אני מצטער אם פספסתי מישהו ראוי. זה באמת בלי כוונה. סלחו לי מראש אם הדבר יקרה אנסה לעבור על רשימת הבקשות כשיהיה קצת זמן פנוי ולשלוח את המספר לכל הרלוונטיים.
אין אנשים- אין בעיות.

הפתעת השנה בתיקתוקיה

13
רפיד תפסיק להיות שופט ולהחליט מי יזיין ומי לא. יש כאלו שלא מזיינים כל מה שזז, ויש כאלו שנשואים עם 17 ילדים ומפחדים לרשום דיווחים. ויש כאלו שמקבלים כיוונים של כונפות שמבטלים אותן בדלת כי יחצנו להן תתחת ורשמו שהן כוסיות על כשהן דומות לשק האשכים שלי לאחר אימון משקולותכועס.
הפואנטה תחלק אם מצאת מציאה כדי שמישהו יזכור אותך ביום מסריח שהוא באמת היה צריך את הזיון הזה.

החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים

הפתעת השנה בתיקתוקיה

14
מימיץ' יקר, אכן מלקקת ביצים. ועם כמות הבולבולים שעברו אצלה בפה, לא הייתי מציע לך להתנשק איתה. אבל אני בטוח שתזרום גם ללא קונדום למי שיוסיף כמה שצריך. אותי לא מעניין מגע איתה ללא חוצץ לכן לא שאלתי אך אני סבור שתיענה בחיוב.

בבוקר.זין.בערב.כוס- צר לי ששק האשכים שלך נראה רע לאחר אימון משקולות.
מעבר לזה- זו הדרך שראיתי לנכון לפעול בה לגבי פרטי הגברת הנ"ל. תחשוב מה שתחשוב.
ולדעתך, אני לא נשוי עם ילדים? לא נורא. אפשר להמציא כינוי ולרשום בדרך לא אופיינית לנו ובכך לא להשאיר חותם שיאפשר זיהוי שלנו.
מי שעושה מספיק מאמץ לבגוד באשתו שיעשה עוד קצת מאמץ כדי להסוות את עצמו גם כאן.
אין אנשים- אין בעיות.

הפתעת השנה בתיקתוקיה

17
סטלן חרמן תודה אחי. מחר נבדוק ונתחרה עליה מי יכניס יותר מהר את הזין לה לפהקריצה.
ותודה גם לך רפיד שדאגתה לשק האשכים שלי גם לו יש רגשות והוא מתחזק כשהוא יודע שיש אדם נשוי כמוך עם ילדים שדואג לו ולא משחרר מספרים.

הפתעת השנה בתיקתוקיה

18
אני לא דואג לו יקירי, צר לי עליו. יותר לכיוון של מרחם עליו מאשר דואג. אבל אל דאגה-כבר חלפה תחושת הרחמים ברגע שהבנתי מול מי אני מתייצב. עוקצנות היא לא תכונה יפה. והיא משקפת אופי לא טוב בכלל.
אה כן, המספר שוחרר למעל ל40 חברים שפנו אליי בהודעה פרטית.
תהנה מהזין בבוקר. וערב טוב
אין אנשים- אין בעיות.

הפתעת השנה בתיקתוקיה

19
האמת זה רק הכינוי כי דגמתי כמה ממין השלישי אבל תודה לך שאתה דואג גם להנאות שלי.
אני בספק ששחררת אותו ל40 חברים אבל לא אכפת לי. אכפת לי, שאתה קורא לאנשים עלוקות ולכן קיבלת מהעוקצנות שלי ולא מהנחמדות.
אני לא נהנה מזין בבוקר אבל אני נהנה מכוס ב200 שקל בתיקתוקיות במוצקין.הערב יהיה באמת טוב אם היא באמת כוסית.
ערב טוב לך גם

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”