26
על ידי dodo79
הייתי, ביקרתי, עשיתי V.
גברת נחמדה מאוד, שרותית, אדיבה, מנסה ליצור כימיה כמעט בכוח.
לא ידעתי למה לצפות במראה החיצוני, אבל זה חלק מהעניין. סוג בליינד דייט עם גברת עובדת. כשהבנתי שהיא בסביבות גיל 50, חשבתי על ויקי מגבעת אולגה שהיא גם בת 50+. לדעתי אורה נראית טוב יותר ולא פחות נחמדה ואדיבה ממנה.
היא קיבלה אותי עם בגדים תחתונים וחזייה בלבד. בהתחלה נפתחה הדלת טיפה ואז הזמינה אותי פנימה כאילו אני ביישן שמתבייש להיכנס. נגלתה לי אישה בשלה בת 50 עם שיער צבוע לבלונד (ונראה לי שהיא בלונד בכל מקרה), חזה יפה לגיל 50 וגוף של בת 50.. קצת בטן וירכיים עבות בשר. לדעתי הבטן קטנה מזו של ויקי מגבעת אולגה.
ישר הציעה לי להתרווח בכורסא, שאלה מה אני רוצה, פינוק או מסג'. העדפתי מסג' היא הורתה לי להתפשט, יצאה אחרי ששילמתי לה 100 ש"ח וחזרה לבושה.. נשכבתי עירום על המיטה והיא הסירה את מה שרק לבשה.. נשארה עם חזייה ותחתון. החלה לעסות את הגב בעזרת שמן. העיסוי דווקא היה נעים וחצי מקצועי, לא יותר. בשלב כלשהו התחלתי ללטף לה את הירכיים והיא אמרה שעכשיו עוברים למיטה. עברנו לשם.
אורה הסירה את החזייה והתחתונים. שדיים לא רעים בכלל ניגלו לי עם פיטמות כמו שאני אוהב. החלה במציצה דווקא נעימה, הלשון שלה עינגה את השמוליקסון שלי, ובשלב מסויים ודי מהיר החלה לדחוף לכיוון של סקס. ביקשתי שתמשיך והיא המשיכה במציצה עוד מספר דקות. בשלב מסוים הרגשתי את השיניים עם תנועות הראש שלה ולמען האמת זה כבר היה פחות נעים וסימנתי לה שאפשר לעבור לסקס אחרי שזה כבר נהיה לא נעים. הביאה קונדום, הלבישה נשכבה על הגב ואני עליה. מעסה לה שוב את השדיים ושואב את הפיטמות שלה. פימפמתי כמה דקות וגמרתי. וזהו.
התלבשתי, ובירכנו זה את זו לשלום. עוד חודש וחצי היא שוב נוסעת לחו"ל, לפני חודש היא הייתה בחו"ל.. כל כמה חודשים היא בחו"ל. קחו את זה לתשומת ליבכם.
בשביל 100 שקלים חדשים, זו הייתה חוויה די נחמדה. אומנם על השעון 20-25 דקות. אבל אני אישית לא צריך יותר מזה. כשהייתי מבקר נשים מהאתר הכתום ומשלם להן 500-600 ש"ח לשעה והיום זה כבר 40 דקות אצלן. אחרי הגמירה הראשונה תהיתי מה אני עושה שם, למה אני איתן, ועוד כמה זמן נשאר לי עד שזה יגמר. אני לא מאלו שיכולים לקום וללכת.. הפסדתי מחצית שלימה של משחק כדורגל בגלל זה :)