כ הפתעת השנה בתיקתוקיה - דף 4 - סקס אדיר

הפתעת השנה בתיקתוקיה

31
לאחר ביקור אצל העלמה תודות לחברי הפורום נפגשתי איתה מראה בינוני מינוס חבל שלא עשיתי אחורה פנה מציצה עם חציצה בלבד של 2 דק לא הסכימה להמשיך, אל תגע פה וזה לא נעים לי רק תלונות 3 דקות שואלת נו מה זהו זהו , הורידה את הגומי ואמרה לי תעשה לבד. ברחתי משם תוקתקתי ברמות. התקשרתי לפקידה אמרה יש עוד בנות . ביזיון!!!!!

הפתעת השנה בתיקתוקיה

37
התקשרתי לפני מספר שבועות לבחורה שמפנה לגושן 2, מאחורי החנויות, קומת קרקע - דלת כחולה.
נכנסים לדירה שמוארת באור אדום חלש, מכניסה אותך לפרוזדור שלא נגמר.
רק אחרי שנכנסתי לחדר הצלחתי קצת לראות אותה דרך התאורה החלשה, מדובר באישה כבת 50, רעמה
שצבועה בצבע אדום חזק. בגלל שלא ראיתי אותה ערומה אז לא יודע בדיוק מבנה גוף, אבל היא לכל הפחות מלאה,
ויש מצב ששמנה. דורשת 250 ש"ח!!!!!!!!
היא מאוד נעלבה כשאמרתי לה שאני אוותר על שירותיה.
ולפותח השרשור - rapid - אני מודה לך על ההתעלמות מההודעה שלי כשביקשתי את הטלפון שלה.

הפתעת השנה בתיקתוקיה

38
[QUOTE=aviv123]לאחר ביקור אצל העלמה תודות לחברי הפורום נפגשתי איתה מראה בינוני מינוס חבל שלא עשיתי אחורה פנה מציצה עם חציצה בלבד של 2 דק לא הסכימה להמשיך, אל תגע פה וזה לא נעים לי רק תלונות 3 דקות שואלת נו מה זהו זהו , הורידה את הגומי ואמרה לי תעשה לבד. ברחתי משם תוקתקתי ברמות. התקשרתי לפקידה אמרה יש עוד בנות . ביזיון!!!!![/QUOTE]

לא ציפיתי אחרתכועסCensored
החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים

הפתעת השנה בתיקתוקיה

39
חברים רציתי לכתוב לכם מקודם אבל לא היה לי כוח המראה באמת בינוני כזה לא כוכבת פורנו ולא נעליים לא יודע איזה סרטי פורנו כותב הפוסט צופה אבל הייתה נחמדה ואמרה שיהיה כיף וזה קרה מהר אז שילמתי , מציצה עם חציצה לא משהו , לא יודעת לעשות נישוקי גוף , קורס דחוף אצל ויקי צריכה לקחת, שמה קרם לפני החדירה מה שלא עוזר להאריך את הגמירה , ובדקות האחרונות עשתה מסא'ג .
לא נפילה מטורפת אבל גם לא הצלחה. אין לי טענות לרפיד אבל לא יודע אולי הוא תפס אותה ביום טוב.
יש שם דווקא מישהי אחרת בשם יאנה היא כן די יפה אבל קשה לי להאמין שתיתן שירות טוב , אם יש למישהו פרטים עליה מוזמן לספר לנו.

הפתעת השנה בתיקתוקיה

40
הכל טוב איתכם? השם הוא קטיה. אני לא יודע מי עוד עובדת שם ועבדה עליכם. אבל קטיה בת 25 בערך, מקועקעת ונראית מדהים ..מצטער אם מישהו נפל על שקרנית נוספת שעובדת שם אבל הכוונה שלי כמו שעניתי בהודעות הפרטיות היא לקטיה.אני מאמין שיש חברים שיעידו על אמינות.. ותעירים שקוראים לי יחצן, טוב זה פשוט צחוק מהעבודה. מישהו הצליח להגיע לקטיה הצעירה או שכולכם נפלתם בפח? שלחתי תיאור ומספר טלפון בהודעות פרטיות... מי שנפל בפח- צר לי אך הייתם צריכים ללכת לפי התיאור שלי
אין אנשים- אין בעיות.

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”