כ איפה הימים שהיה שירות ורמה - סקס אדיר

איפה הימים שהיה שירות ורמה

1
פעם ולא לפני הרבה זמן 3-4 היו אחלה בנות ב200 צעירות!! ושירות טוב, היום המחיר עלה היחס חרא מה גורם לזה. אני זוכר הרבה בנות שהיו אחלה בשירות ובמחיר היום אנחנו הולכים לעגלות ב200 שח מרוב היובש אנחנו אומרים על בת 35-40 צעירה

2
גם פעם הדלק היה 3 שקל, גם פעם ב-150 שקל היית מפוצץ עגלה בסופר וכו'.
נכון שהמחירים עלו ואין לי בעיה עם זה, יש לי בעיה עם השירות המסריח של רוב הבחורות.
פעם מהבחורה הכי מתקתקת בעולם היית מקבל שירות סבבה לגמרי ובקושי היו תלונות, פעם היה כבוד למקצוע אחיקריצה

3
הרבה מאוד מכל זה בעצם תלוי בנו הצרכנים. לא מעט דיונים התקיימו פה בנושא המחיר. אני, על עיקרון, לא משלם יותר מ200 למספר. כשאני שומע מחיר גבוה מזה, אני אומר בצורה הכי ברורה שזה יקר לי ואני לא משלם יותר מ200. אם יותר ויותר אנשים יעשו כמוני, אולי תהיה לזה משמעות. רוב נותנות השרות כאן הכי בלו הכי נותנות שירות בינוני מינוס. אז למה לשלם מראש 250 או יותר? אני מקבל את אותו הדבר (בד"כ) ב200 כמו שאחרים מקבלים בהרבה יותר.

5
גם אני איתכם
השירות גרוע, התמונות שקריות או עברו ליטוש
והמחירים רק עולים.
בגלל זה אני הולך לבנות רק לאחר שקראתי עליהם
פיבדק חיובי.
ומנגד שורף את אלו שיש עליהם פיבדק שלילי.
במידה וכולם ינהגו ככה
השירות והתחרות תשתפר
בגדול... תחשוב גדול, בקטן תיהיה לעניין !

6
long_il , אתה צודק , לא כדי לך לשלם 300 ואפילו 200 זה יותר מדי . יש אנשים עם סטנדרטים שונים . ראיתי דיווחים שלך , אתה חובב זונות רחוב ומכונים בדרום ת"א ב 100 ש"ח . אז אתה בר מזל , הסטנדרטים שלך בריצפה ובאמת אין שום צורך לשלם 300 לנערה אתה נהנה עם זונת דרום ת"א ב 100 שח הרבה יותר .
------------------------------

זונות באות והולכות , ואני בודד נשאר

8
סטלן יקר, מה שאתה מקבל ב300 ו400 אתה יכול עם ממש טיפת מאמץ לקבל בדיוק אותו דבר גם ב200 ולחסוך הרבה כסף וגם עוגמת נפש, כם אם נפלת ב200 זה לא נורא. אבל לשלם 300 ומעלה ולצפות לקבל יותר ולהרגיש שקיבלת פחות ויותר זה הרבה הרבה יותר כואב בכיס ובלב.

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”