כ סופי החזרזירה המגודלת - סקס אדיר

סופי החזרזירה המגודלת

1
מפרסמת בתמונות אמיתיות תחת השם סופי - https://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=21569 ובאתר הלבן עם טלפון שמסתיים ב-5707 - בעבר פרסמה תחת השם ויקטוריה.

יש ימים שהיצר בוער לנערה יפה ובובתית, ויש ימים עם חשק לפרת מין מפלצתית.
כאן סופי נכנסת לתמונה.
בחורה מגודלת, על עקבים קרובה ל-185 ס"מ, שמנה אבל לא obese (לא שמנה "נוזלת"), תחת גדול, ציצי גדול מלא וטבעי, בטן גדולה ועור קטיפה אמא-רוסיה.
התמונות אמיתיות ומעודכנות - במציאות נראית מעט יותר טוב, בהחלט לא מלכת יופי. להערכתי בת 35-40.
לחובבי הזאנר של האחות הרוסייה או נערת בירה באוקטוברפסט, לאלו שאוהבים להתפלש בערימת בשר לבן.
מקבלת בתחילת בן יהודה בבניין דירות מחולקות סטנדרטי - די דיסקרטי. דירה קטנה אך מסודרת, מקלחת נקייה וסבירה.
לוקחת 500 לשעה - 350 לחצי שעה, תקשורת דרך וואטס אפ. הלכתי על מסלול השעה לאור החרמנות הקשה.
הבחורה מקבלת בחיוך, לא מדברת מלה אנגלית או עברית. השהות איתה מאד נעימה ולא מעושה.
מטעמי בריאות אני לא יורד לזונות, לא מתנשק איתן ומציצות דורש עם קונדום. לכן גם לא שאלתי אותה על מציצה בלי, גמירה בפה או נשיקות. לכל אלו מכם בעלי מנגנון הגנה מפותח של הדחקה, יצר הרס עצמי, או סתם בורות רפואית - אתם מזומנים לברר את המסלולים הללו בעצמכם. אני גם פחות בעניין אנאלי, קצתי בניחוחות צואה במהלך זיונים, אז גם זאת לא בררתי. אבל אלוהים יודע שהתחת הענק הזה יכול לקבל זרגיג בכל עובי, אורך או זוית. הרושם הוא שמדובר במכונת מין ליברלית מאד ומלבד יחסים לא מוגנים - אני לא חושב שיש משהו שהיא לא תסכים אליו. היא שיתפה פעולה בהתלהבות עם כל מעללי.

מתאימה לקבלני הריסות כמו גם לעושי האהבה הרגישים.
אני אישית מהמפרקים - ובין הפינוי בינוי הראשון לשני, הבחורה מפנקת ב"מסאז" נחמד עד שהקומפרסור חוזר להפעיל את פטיש האוויר.

לסיכום - לחנזירים שמחפשים ערב מהנה עם חזרזירת מין רצינית - מומלצת בחום.
לכל השאר, עדיף להמשיך עם כל מיני נסטיה ואנה.

סופי החזרזירה המגודלת

5
[QUOTE=שמשון]
Zdk...
אתה יצור דוחה
תשאיר לבחור את הבחירה שלו.
אתה לא ראוי להיות באף צלחת - ישר לאשפה

[/QUOTE]

+ 1 Dead

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

סופי החזרזירה המגודלת

6

אז לאור הדיווח הראשון, התחשק לי גם לדווח על סופי/ויקטוריה שמפרסמת ,אם עדיין בדייט69 בכינוי ויקה.
לפני כחודש, חרמנות של לילה באיזור המרכז,אחת וחצי בלילה, מחפש בצד הדרך במאגר, ורואה שהגברת מחוברת.
לאחר ששלחה תמונות מחרמנות, ומשא ומתן קצר,באמצעות גוגל חברנו,שבסיכומו הגענו ל-350 על עיסוי ואוראלי.הגעתי לקצה דיזינגוף, ומלמטה התחילה שוב משא ומתן ,500 לשעה.התעקשתי וסוכם על 300 לחצי שעה.
עליתי ,בניין ישן, אך דירה קטנה ומטופחת, מחולקת אם אני זוכר נכון.הגברת נראית עסיסית וטעימה, ממש לא פרה,לאוהבי המלאות בינינו, חזה שופע ,ישבן עסיסי, ועור חלק,נראית יותר טוב מהתמונות.דוברת מעט מאוד אנגלית, רוסית הרבה, ועברית נאדה
אז מה היה לנו?עיסוי קצר, אוראלי הדדי, ולא רע, עד שהשפריצה טיפה, וסקס נחמד, ומהנה,בסופו גמרתי לגברת על הישבן המחרמן
מקלחת נעימה וקצרה, והבייתה עם חיוך.סך הכל שעה,למרות שכוונה לחצי:)
לסיכום,גברת מלאה במקומות הנכונים, חלקה, נקייה,מטופחת ומפנקת,ועירנית גם לעיתים בשעות מאוחרות ,לינשופים שבינינו.
עסקה די משתלמת ,לדעתי.
כנראה מחליפות דירות לעיתים, כי חברי חלב אריות היה בבן יהודה, ואני בדיזינגוף,אבל זאת אותה גברת
תיהנו

סופי החזרזירה המגודלת

8
היום ביקרתי אצל הגברת.
קבעתי מראש לחצי שעה, 350 ש"ח.
מוכרח לומר שהנ"ל עונה להגדרה "לחובבי הז'אנר".
היא שמנה, גדולה ודי מבוגרת (להערכתי מתקרבת ל50).
יש לה משקפיים מחרמנות (אל תשאלו אותי מה זה אומר... למי שראה סרטי פורנו יש כזה ז'אנר של נשים גדולות מלאות מבוגרות סקסיות ונשיות עם משקפיים).
הגוף שלה חלק ונעים. היא משתדלת לרצות אותך.
אחרי מקלחת נשכבתי והיא ניסתה את מזלה למצוץ עם גומי. כמובן שהזזתי אותו הצידה. והיא זרמה ולא ניסתה להתנגד.
היא מרבה לגנוח ולעשות קולות של שחקנית פורנו.
המציצה עצמה הייתה די סתמית אם כי היו רגעים שהיא שיחקה עם הפה והלשון, ביחד עם הגניחות והמבט שלה מבעד למשקפיים - הרגשתי שאני בסרט פורנו.
עד כאן בגדול.
כשיצאתי ממנה שאלתי את עצמי אם אחזור ועניתי - שלילי.
אבל ככל שעובר הזמן נראה לי שכן אחזור.
בסה"כ זו חוויה טובה ודי לא שגרתית.

מציצה 8
גמירה בפה - כן
GFE - סביר 8.5
גוף חלק ריחני ונעים - 9.5
לחובבי המילפיות השמנמנות -9
תמורה לאגרה - 8.5

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”