רפיד אל תדאג הוותיקים יודעים מי אתה
חלק מהחדשים סתם ממורמרים..
הפתעת השנה בתיקתוקיה
52טוב אז קיבלתי את הטלפון ורצתי לבדוק והנה ההמימצאים
בחורה חמודה מינוס ,ממש לא כוסית
עור מתוח וטוסיק שובב , ופה נגמרו כל הסופרלטיבים
רוכבת קצת ומתעייפת , דוגי קצת ומתעייפת
אמרה לי "אני אעשה לך ביד" אמרתי "לא תודה" והלכתי משם , לא אחזור.
הפתעת השנה בתיקתוקיה
53שלום חברים , עדיין לא יצא לי חבקר את הגברת אבל אעשה את זה בימים הקרובים ואוליי עוד הערב , עוד לא בדקתי אם נמצאת .
לגבי הבלגן שעשו פה בדיווח ... רפיד מדווח ותיק ואמין שכותב בצורה עניינית מה שאי אפשר להגיד לגבי כול הבכיינים וקשיי הבנה שבגיע בכלל לכתובת אחרת ובחורות אחרות . לגבי משתמש - חיפה שלנו שכבר לא איתנו , אני מאמין שזהו אותו בן אדם גם מאחורי משתמש aviv123 ששניהם התחילו במסע "ה-200" משלימים אחד את השני גם פה וגפ בדיווחים אחרים . ב שעה 8 aviv123 ביקש טלפון פה וגם ממני בפרטי ולא קיבל . ובשעה 10 כבר שם פה דיווח , לדעתי שקרן שלא היה שם בכלל . אם אני טועה שיכיח , שאגיד מי נתן לו מספר ונבדוק ואז גם אתנצל .
------------------------------
זונות באות והולכות , ואני בודד נשאר
הפתעת השנה בתיקתוקיה
54סטלן - זה בדיוק מה שכתבתי לאדמין גם לגבי 2 הליצנים
Dirty Deeds Done Dirt Cheap
הפתעת השנה בתיקתוקיה
55חרמן מהקריות , תודה על הדיווח , חלקת איתנו את החוויה שלך . אני לא היתי אצלה עדיין אז אני לא יודע כלום אבל מה , מנסה להבין מהדיווחים .רשמת - חמודה , עור מתוח וטוסיק שובב , מבחינתי זאת הוכחה שהיא צעירה ונראת טוב . לגבי היחס , יכול להיות שבאתה לא בזמן טוב , היתה עייפה או כד' יכול להיות שלא היתה כימיה , זה קורה , היא גם בן אדם . כל אחד שונה ועם אותה בחורה יכולות להיות חוויות שונות . אבל מסך הדיווחים אני רואה שהיא שווה ביקור
הפתעת השנה בתיקתוקיה
56חייפאי , אני יודע , אני האדמין ... סתם בצחוק ... כתבתי לאדמין לגבי חיפה שלנו , לגבי aviv123 שמתי לב רק אחר כך . אנשים כל כך מטומטמים ולא מבינים כמה זה גלוי
הפתעת השנה בתיקתוקיה
57זה עניין של טעם , לדעתי היא לא כוסית אבל יש כאלו שיראו בה כוסית על
אני אישית לא הייתי מסובב את הראש אחריה ברחוב
לגבי הכימיה , בהחלט קורה שאין חיבור ואין לי שום בעיה עם זה
לא אחזור כי יש לי את ויקי ואת לנה ואת אנגל'ה שחולות בולבול ונימפומניות לא קטנות.
הפתעת השנה בתיקתוקיה
58למען המבקרים העתידיים- יש שם את אלה. שיער אדמוני לדעתי וציצים שקיות שוקו ריקות. לא שווה ביקור ושלא תתבלבלו בינה לבין קטיה. מי שביקר את קטיה שידע אם זו היא לפי קעקוע של תות על התחת הימיני. אם אין שם תות, זו לא קטיה
אין אנשים- אין בעיות.
הפתעת השנה בתיקתוקיה
59הערב אבקר ואדווח , יש שם מקלחת נורמלית ? מגיע מעבודה ?
הפתעת השנה בתיקתוקיה
60טוב , כנראה הכוכבים לא רצו שאדגום את הגברת . סיכמתי איתה או עם פקידה , לא יודע , נאמר לי עד 21:00 בעיה , אמרתי שאקח לי 20 דק והגעתי לאחר 23 ב 20:58 ולזכותה שענתה לי לטלפון ואמרה שנסגרו . כך נשארתי חרמן ומסטול ולאחר נטילת רבע ויאגרה 100 בשביל שיפור החוויה ואין לי כח ללכת ללא נודע , כל הבדוקות לאחרונה על ידי עזבו את ארץ הקודש ובמקום הישן והמנחם אצל מדאם ממחניים יש רק בחורה 1 לא רעה אבל לא טעם שלי והספיק לי פעם 1 . אם יש למישהו משהו טוב אשמח להמלצה בפרטי בשעה הקרובה