כ רותם - הרצל ברמת גן - סקס אדיר

רותם - הרצל ברמת גן

1
דירה מוכרת, בעבר כבר נתתי דיווח על בחורה אחרת בדירה...

לענייננו, רותם היא בחורה צעירה ישראלית, בת 25 גג, הכל מתוח ויפה, חזה קטן/בינוני חצוף וצעיר, שום דבר עוד לא נחרש
לא אחפור יותר מידי בתיאורים כי אני גם ככה לא טוב בזה.

מינוס עיקרי - נשארת עם תחתון שלא יורד לא משנה כמה כימיה יש לכם!! אין ידיים לכיוון המנוע.
פלוס עיקרי - מציצה רטובה ועמוקה עד הסוף, גרון עמוק עמוק, הייתי עם הרבה נשים שטענו לגרון עמוק ולא הצליחו להכניסו עד הסוף. היא דורשת על המציצה תוספת תשלום של 100/70 אם אינני טועה, אבל הכל פתוח למשא ומתן.

העיסוי שלה סביר +, יש לה כח בידיים אך לא בשביל זה התכנסו כאן.
זמן ברוטו מכניסה ליציאה על פי פנגו 47 דקות.

דיסקרטיות- כולם יודעים לאן אתה מגיע כשאתה עומד ברחוב או בכניסה לבניין.

יש עוד בנות בדירה שמתחלפות, הייתי עם רובן, יש טובות יותר וטובות פחות. רותם הכי צעירה שראיתי שם.

האם אחזור? למציצה כן, כל השאר ראיתי טובות יותר.

רותם - הרצל ברמת גן

2
תודה על הדיווח. אני מניח שאתה מתכוון להרצל 57/59 (יש עוד מקומות בהרצל - למשל הרצל 60).
2 שאלות: א. מה היה המחיר הכולל ששילמת?
ב. האם מאפשרת הרפיה שנייה?
47 דקות ברוטו זה מרשים מאד, בפרט לאור הדגימות האחרונות שלי. נראה לי שאין מנוס מלבקר את הגברת...

רותם - הרצל ברמת גן

7
ביקור לילי במקום. אזור 3 .נאמר כי שני בנות במקום. בפועל רק אחת. אתיופית אזור 23-4 נראית סבבה. דיי ליברלית רק מקפידה על חשיכה מוחלטת .100 שח לתוספות. לא אחזור אליה שוב אבל למי שאוהב את צבע הגוף זו מציאה סבבה. שבש חברים

רותם - הרצל ברמת גן

9
הייתי שם שבוע שעבר בצהרי היום. הייתה "הילה" - ישראלית עם מראה ממוצע כבת 35-40, שיער שחור ארוך. גוף מלא פלוס, חזה שנחזה כגדול. לא גבוהה (1.6 - 1.65) ולא נאה. פניםמישראליות חמוצות. הבטיחה פינוק מארץ הפינוקים אבל המראה לא עשה לי את זה ועשיתי פרסה.
יש שם עוד ממתקים עוד מרותם?

רותם - הרצל ברמת גן

10
[QUOTE=סליק ריק]הייתי שם שבוע שעבר בצהרי היום. הייתה "הילה" - ישראלית עם מראה ממוצע כבת 35-40, שיער שחור ארוך. גוף מלא פחוס, חזה שנחזה כגדול. לא גבוהה (1.6 - 1.65) ולא נאה. הבטיחה פינוק מארץ הפינוקים אבל המראה לא עשה לי את זה ועשיתי פרסה.
יש שם עוד ממתקים עוד מרותם?
[/QUOTE]

עשית בשכל, חסכת לעצמך תיקתוק

מלבד רותם אני יודע שיש שם גם בחורה בשם לילך - לא להיט

בעבר הייתה שם ג'ינג'ית צעירה ונפלאה בשם מישל אבל נעלמה - קיבלתי אצלה פינוק מהסרטים במחיר רגיל
לגבי שאר הבנות, לא יודע, לא בדקתי.

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”