הייתי עם מס' חברים במהלך החודש האחרון באוסטריה וינה. אשמח לשתף ולדווח לכל המעוניינים.
ביום הראשון שהגענו החלטנו ללכת בצהריים לחימום למסאג' אירוטי. לפי בדיקה ושיעורי בית - מכון MALISHA הוא המומלץ, דרך הגוגל אפשר להכנס לראות באתר שמדובר במקום איכותי, מופיעות שם הבנות וסוגי המסאגים והמחירים. הליכה של כ 15-20 דקות ברגל ממרכז וינה. המקום מבחוץ נמצא ליד מבני עירייה ולא באזור תעשייתי. דלת, אינטרקום ונכנסים.
בכניסה המארחת לוקחת לספה, נכנסות אחת אחת וצריך לבחור. יש שלושה סוגי מסאג. בין 160 ל 200 יורו, מסתבר שכולם די אותו דבר ולכן מומלץ לבחור ברגיל ופשוט בחדר לתת לבחורה את ההפרש כטיפ או אקסטרה (אם רוצים).
המקום מרשים, ריק מאדם, חדרים גדולים יפים, מקלחות חדשות, הכל מתוקתק. המסאג איכותי, מלא שמן, הבחורה עירומה לגמרי מורחת את עצמה גם בשמן, מראש המסא'ג מוגדר עם הפי-אנד! הבחורה שאיתה הייתי מראש אמרה שלא עושה סקס והציעה אקסטרא מציצה שלא הרגשתי צורך באותו רגע. סה"כ חוויה שונה ומיוחדת.
בערב הגענו למועדון לילה - MAXIM הוא ו GOLDEN TIME הכי מפורסמים בוינה למרות שהוא לא FKK. המועדון הוא בעצם יותר כמו פאב עם כעשרים בחורות לפחות, גם כאן באתר אינטרנט אפשר לראות אילו בחורות עובדות בכל ערב. הכניסה החינם (אבל היציאה בתשלום חחחח) מפנים את כולם לבר להזמין לשתות. אם לא רוצים להזמין אז יבקשו ממכם יפה לצאת. השתיה עולה 10 יורו לבירה. זה מה יש. תשלמו. הבנות מגיעות לאט לאט מציגות את עצמן תוך כדי שיושבים בפאב. אני כבר ידעתי את מי אני רוצה (מהתמונה באתר) ואיתה נכנסתי. התשלום מראש בבר 200 יורו. עולים לחדר, המקלחת בתוך החדר. ויש שעה שלמה. החמודה לא מלחיצה והיה ממש טוב, אפשר להגיד שניצלתי כמעט את כל השעה והיה מצוין.
ביום למחרת, הגענו לגולדן טיים. הגענו סביב השעה 19:00 והמקום מלא. מלא בנות, מלא גברים. היו בנות מכל הסוגים שרק אפשר לדמיין, אני מעריך משהו כמו 60-70 בנות (אין תמונות של הבנות באתר). המתחם מרשים קומה אחת כמו מועדון אחד גדול. בחרתי את הראשונה - ג'סיקה (הודיעה לי שכל הישראלים אמרו לה שיש שיר עליה) אהלן לכולם. וואלה ג'סיקה דוגמנית גבוהה יפייפיה אבל לא הייתה לי איתה כימיה כזאת טובה, לא יודע משהו בגישה שלה לא בא לי טוב, עשיתי גמרתי ויצאתי.
הכניסה ל GT עולה 90 יורו, כל בחורה 60 יורו אבל מראש אם תרצה להנות מראש צריך לסגור על 100 יורו לחצי שעה. מומלץ עם הבנות שם - לסגור איתן מראש לפני מה רוצים. קיימים חדרים בקומה למטה, במתחם המרכזי ובחוץ קונכיות / בונגלו חצי פתוחים למי שבקטע לעשות סקס באויר החופשי. אחרי סיבוב ראשון ומנוחה קצרה קפצה עליי אמה, יפייפיה עם שיער שחור שהתיישבה עליי וניסתה לשכנע אותי לבוא לסיבוב שני ולמרות שכמה בנות לפניה גם ניגשו היא פשוט הצליחה, נכנסו לחדרים למטה ופשוט הכימיה עבדה - אחלה סשן של עבודה משותפת - יצאתי מרוצה לאחר הסיבוב הראשון הלא מוצלח.
יצאנו מהמקום - סמוך למתחם יש קזינו - שולחנות בלבד ללא מכונות, שולחנות פוקר בלי סוף אז פשוט ממשיכים של את הערב בכייף.
יום למחרת בערב הגעתי שוב ל MAXIM המקום שלו מרכזי מאוד ליד הרחוב הקניות הראשי, ממש 5 דקות הליכה מהקזינו הראשי. נכנסתי שוב עם אותה אחת מהפעם הראשונה, היה מעולה למשך שעה, היה לנו הפעם מקלחת גדולה יותר ובסוף התקלחנו ביחד.
ביום האחרון, בגלל שהטיסה הייתה בערב הגענו חזרה לגולדן טיים כבר בשעה 13:00 בצהריים. המקום אומנם רושם שנפתח כבר ב 11 בבוקר אבל גם ב 13:00 בצהריים היו ממש מעט בנות אולי 15 ומעט גברים. ולמרות זאת, מצאנו את עצמנו ביום שמש נדיר, מתחם הבריכה פתוח, קבוצה של רומניות יפייפיות החליטו להכנס לבריכה - כמובן מיותר לציין שכל הבנות שם בלי בגדי ים. עולות אחת על השנייה, עולות על פלמנגו ורוד מתנפח, מלחמות מים, מצטלמות בבריכה - ואנחנו החברים עם חלוקים על הכסאות בבר בבריכה בחוץ לא מבינים איפה אנחנו בכלל
, לרגע הרגשתי ב"אח הגדול" גרסת הפורנו....

ככל שעובר הזמן נכנסות עוד בנות למתחם, מסתבר שחלקן בכלל ישנות עוד מהלילה בחדרים בקומה למטה, בכל מקרה כמעט ולא היה מבחר איכותי, התייאשתי ונכנסתי עם אחת שלמרות שאמרה לי שקמה עם אנרגיות חיוביות, מסתבר שלא - רצתה לעשות מה שנוח לה ועוד ביקשה טיפ שכמובן לא קיבלה. לאחר כשלוש שעות במתחם ולפני שיצאנו החלטתי לאחר התלבטות להכנס שוב לתיקון החוויה של היום הזה - ולקחת את פאריס (בולגרייה) יפייפיה, ברונטית עם שפתיים מדהימות, גוף מהפנט - הימרתי עליה וזה השתלם, נתנה אחלה עבודה ברמה גבוהה ויצאתי שמח ומאושר 

סיכום:
וינה אחלה עיר. שווה, צריך וכדאי להעביר שם סופ"ש ואף לחזור. אומנם הביקורים שהייתי יקרים. ובטוח שאפשר למצוא ברחוב או בבתי דירות בזול יותר אבל בשביל איכות צריך לשלם. מה לעשות הבנות שרשמתי שהייתי איתן - דוגמניות של קמפיינים, לא פחות. השירות של הבנות הוא מאוד תלוי בכימיה - זה לא ה"גלוב" בשוויץ מבחינת השירות אבל המבחר בגולדן טיים של וינה גדול יותר בשעות השיא (לא בצהריים המוקדמים) בהרבה ושווה להיות שם.
אשמח לסייע לכל מי שיש לו שאלות.