כ Kuss to Kuss Roadtrip - סקס אדיר

Kuss to Kuss Roadtrip

1
היי חבר'ה
עשיתי טיול משוגע בחיפה, עברתי מכוס לכוס כמו דבורה שטועמת צוף.
נעשה זאת קצר ולעניין:
1) מתחילים את הטיול בלובה אליאב. יש שם פקיד שקורא לך אחי יותר מדי פעמים, ומנסה לחנטרש אותך יותר מדי פעמים (אמר ששתי הבנות חזרו לרוסיה, אאבל יש אחת חדשה - ואחרי כמה זמן אמר שבמקרה אחת הבנות חזרהלא טסה בכלל...... ענה שזה הדירה של נסטיה, ושהוא מבטיח לא לאכזב - אבל מה , אין שעה ב-500, רק 600... כועס) קיצקצ, סמכתי עליו והגעתי. לחצי שעה ב-300.
בניין מגניב לאללה (היה אימון של סטודנטיות בחניון ולא הבנתי בהתחלה מה כל הצרחות צחוק) נכנסתי לדירה 19 אם אני לא טועה, ופתחה מתוקה אמיתית. אמרה ששמה נסטיה, הסתובבה (וראיתי קעקועים סינים על הגב) והיה לה מבט מעט מאוכזב של "איך אתה לא זוכר אותי". מה שכן - וואללה לא בטוח אם זו באמת נסטיה האגדית (פתאום בלונדינית... אולי זאת אחותה המאוד דומה עם אותם קעקועים... חיוך גדול).

בכל אופן מדובר במישהי שלדעתי אם היתה יותר גבוהה היתה מתפרנסת מדוגמנות במקום. היא דקיקה (כמו שאני אוהב), רגליים ארוכות ועדינות (גם הכפות רגליים) ופני מלאך. היא עוד לא מישל אבל לא רחוק משם (וכן צעירה יותר עם בטן שטוחה יותר, אבל גם הציצים קטנים יותר והכוס פחות יפה - אז יש חסרונות ויתרונות לכל דבר בחיים...)
זיון נהדר. אתה מניף אותה ועושה ממנה בובת מין אישית מרוב שהיא קומפקטית. לא הסכימה להתנשק בהתחלה אבל אחרי זיון משוגע, היא התחילה לזיין אותי, גמרה כמו שרמוטה ואז התנשקה כאילו אני בעלה הטרי. היא מאוד מתוקה וחיננית (אחרי שמפשירים את הכוס) ואפילו עשתה לי מבט חצי שובב חצי כועס על זה שהשארתי לה היקי.

עד כה - הטיול התחיל ברגל ימין!
https://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=21557

2) משם אני ממשיך לאלינה - אין לי מה לדווח כי הפקידה זונה בת זונה (והיא זונה בדימוס) מדברת אליי כמו מפגר, והיא עם IQ חד ספרתי במקרה הטוב... ניסתה להסביר איך להגיע לשער הלבן מברזל, ואני בקושי רב בחושך הצלחתי למצוא שער לבן מעץ... התקדמתי שם לחצר והפחדתי סטודנט מסכן... לא היה פה זיון לדווח עליו, חוץ מהזיוני שכל של הפקידה הטיפשה.

https://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=21664

3) המשכתי לאופציה אחרת בבת גלים, שהומלצה. מה אגיד ומה אומר. *א - ל* פשוט *א - ל* תלכו. בגלל שהייתי במוד טיול נכנסתי בכל מקרה... מדובר בדודה מכוערת ושמנה, זקנה. היא משחקת אותה קוסמת (וואו, היא הלבישה קונדום בלי ששמתי לב) , כוס ברוחב הטיטניק ומקצועניות של זונה מימי המסבאות במערב הפרוע (היא נראית גם בגיל).
רציתי להקיא כשהיא ליקלקה אותי באוזן כמו כלב בוקסר מחורמן.
זה כמו לזיין את צ'יקו ודיקו. לא מומלץ(!)

(לא מוצא את ההודעה, כנראה ירדה וטוב שכך!!! היה עליה פוסט "חדשה" אם אני לא טועה)

4) ממשיכים לטלי. גם היא הומלצה, ואני לא יודע מהלמהאיךכמה. אסון מהלך. היא נראית כמו הצרות שלכם (והשיניים רקובות כמו האופי שלה).פנים מכוערות. מישהו כתב שהיא נורא רזה וזה.. אולי אחרי דיאטה כסחנית (כי רואים את כל הקפלי עור והגועל בבטן). אין לה ציצי, אין לה תחת, יש לה רק אופי מחורבן ופוקד הוראות ומזיין בשכל.
גם נשארתי רק בגלל הטיול. השאירה אותי מלא זמן בחדר מואר בכחול מגעיל וביזבזה מלא זמן. לא הייתה מוכנה לשום תנוחה כמעט, עשתה לי חתכים בזין מרוב שהיא מוצצת עם שיני תנין, לא הסכימה שאגע בכלום ורק פקדה ופקדה ופקדה ותיקתקה.
איכסה וגועל נפש.
מבחינתי אמנם היא עלתה "רק" 200, אבל היא בזבוז מוחלט כמו שהקודמת שעלתה 300 הייתה. בקיצור - בזבוז זה בזבוז והבעיה שלנו היא בעיה אמיתית.

https://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=5642

מסקנות:
1)חיפה יבשה. יקרה, מאכזבת ולא מומלצת.
2)עדיף ללכת על המוכר והטוב מאשר לנסות חדש בכוח
3) 300 ו-200 - תגיד לי ותאמר לי, זה היינו הך או אותו דבר?
4) כולנו בבעיה :

Kuss to Kuss Roadtrip

6
ערב טוב חברים
לצערי הגדול לאחרונה יש יותר מידי דיווחים "טובים" כנראה מיחצנים או מפעילי הדירות
כל מטרת הפורום היא לעזור אחד לשני לא להתרסק אצל דודות מכוערות וליפול
בטח לא להפיל
היום לאחר שניסיתי לבקר את אנג'לה מבת גלים ללא הצלחה (עובדת בתל אביב עד יום ה)
קראתי את ההמלצה הראשונה כאן על רח לובה אליאב
התקשרתי - ענה פקיד חמוד מאד והמון שקרן אומר שתי בנות 21 בדירה
הגעתי - 2 בנות כן ..21 היה מזמן מזמן ...אולי לפני 21 שנה
אחת גבוהה ברונטית עם עודף משקל +++
השניה נמוכה שילוב של אירנית ורוסיה,עודף משקל סביר לגילה (45+++)
שילוב של חרמנות יתר וטמטום השאיר אותי עם זו שנראתה סביר עם תחת חמוד
רצתה 600 לשעה ,קבלה 400 וגם על זה התחרטתי
הלכתי למקלחת זריזה ובזמן הזה תאמינו או לא הבחורה השניה זו שלא רציתי נאלצה לצאת החוצה למרפסת
ולהנעל בחוץ עד שאסיים - קטע לא פחות מקורעעע
זו שנשארה איתי כנראה מוכרת מיומנת בפיצוציה הסמוכה
מציצה בלי +50,מסג אחרי המס הראשון +100 וככה הלאה
עניתי לה קבלת 400..יכולה להחזיר אני זז
מציצה מושקעת..מדברת המון תוך כדי..אבל היה לא רע
ביקשתי דוגי ,העדיפה להשאר על הגב..פמפום קצר גול ראשון
מסג בן בן זונה מכל הנשמה ...פירקה לי את הגב
חשבתי לעצמי באותן דקות - אני מזיין אותה שוב? או מסתפק בזה?
את הגוף אי אפשר כנראה לשקר..ניסתה להעמיד לי בכל דרך אפשרית
ממש אבל ממש לא בא לי
מקלחת שניה...וטסתי משם
לסיכום
מראה פח של שתיהן המרחק בין התמונות למציאות הוא כמו לזיין את דובי גל ולחשוב על גל גדות
שירות ונקיון הכי טובים שפגשתי - מאד נקייה וזהירה - אפילו החליפה סדינים אחרי שסיימנו ,בחיים לא ראיתי כזה דבר

אחזור? לעולם לא ובטח בגללה אכנס לגמילה של כמה שבועות רק מהגועל על עצמי

ושוב אני שואל - למה כם הנשים הנשואות בעולם הזה,נרדמות 6 ימים בשבוע
ואנו נאלצים להגיע לחורי זין כאלה
ולהרגיש כל כך אבל כל כך מטומטמים

אין לי תשובה
נמשיך להתגלגל...על לליקהאווהיוליה הבאה שתרעיד לי שוב את הביצים

שבוע טוב לכולם

מה לעשות? לעסות

Kuss to Kuss Roadtrip

7
אני הייתי אצל טלי ונהנתי
שאלה איך זורמים בסיטואציה, אני לא נתתי לה לנהל את העניינים והיא זרמה איתי