אחלה יום לכולם
הייתי לפני כמה ימים אצל הגברת . לא כתבתי דיווח מפני שלא שאפתי להעלות את הפוסט למעלה ( כבר הופיע בדף 2 ) . אולם מכיוון ששוב נסוב דיון על הגברת אשמח לשתף את החוויה במפגש .
מודה למאנצ' מן על המספר . . התיאום היה פשוט וקל . הגעתי לדירה בבת ים ומייד הבנתי שלמרות כל הקשקושים שהיא פרטית כנראה שעדיין שייכת לתאגיד מסוים כי כבר הייתי בדיוק באותה דירה עם שתי בנות תאגיד בעבר . הגעתי עם טון של ציפיות לאור הדיווחים בפוסט . בחרתי במסלול הקצר של 400 ל- 40 דקות .
נכנסתי לדירה ועמדה בחורה בעלת מראה סלאבי רגיל . לא נפלתי , לא קפצתי ולא הזמנתי חברים לרקוד ולמחוא כפיים
תווי פנים : בהירת עור , תווי פנים רחבים , עיניים בצבע תכלת-אפור , שיער שטני . חמודה מאוד , אך לא כוסית שתסובב מבטם של גברים ברחוב . מבחינת גיל 23-25 בערך .
מבנה גוף : נמוכת קומה . הגובה שלה אינו עולה על 155 . בחורה חסרת נוכחות לחלוטין . גוף מתוחזק כהלכה , אין טיפת שומן , הכל מתוח , עור לבן חלק .
בגדול , התאכזבתי מהמראה החיצוני כי ציפיתי ליותר . אולי העובדה שהייתי ברוסיה ואוקראינה מנעו ממני את האפשרות להתלהב כי שם המראה שלה שכיח . עובדת תאגיד חמודה , אך לפני שנתיים-שלוש היו הרבה בנות תאגיד כמוה פה . אם היא הבת של השכן אז אני הבן של השכנה

.
מבחינת תקשורת יודעת מעט אנגלית , אבל הרבה רוסית . כספים הועברו ונשלחתי למקלחת לא לפני שהבנתי שאינה מתנשקת במסירות או בקיצור עושה טובה . לאחר המקלחת התפשטה ואז נגלה גוף יפה ושווה . הבעיה שהיא לא נלהבת שנוגעים בה , דבר שמוריד את החשק . נשכבתי על המיטה , קצת נגיעות ומיד התחילה במלאכת המציצה . מנסה לרצות ולהשקיע ( ואפילו דובר כאן בפוסט על טכניקה טובה שלה במציצה ) , אך אין מה להתפעל . מציצה סבירה המתאימה ל- semi pro ( חובבנית ) . עברנו לסקס . אוהבת תנוחת דוגי וכאשר היא על הבטן . בתנוחות האלה אפשר ליהנות מהתחת העסיסי והמתוח שלה . נראה שנהנית בזמן הסקס , אבל משהו שם לא זורם . ( לדעתי יש לה יותר מדי מחשבות ) . החלפנו כמה תנוחות ובדיוק שהתחלתי להרגיש כיף ( 20 דקות של זיון ) ולגמור החל השעון בנייד שלה לצלצל ולהוציא אותי מריכוז . אמרתי לה להפסיק את הצלצול וחזרנו לפעילות שבמהלכה כל הזמן זירזה אותי לגמור . לאחר מספר דקות גמרתי . הלכתי להתקלח והתחלתי להתלבש . ראיתי שסך הכל לא עברו 40 דקות מאז שהגעתי .
לסיכום : בחורה נחמדה , משתדלת לרצות , גוף יפה אבל מכנית ולא מקצועית . לא שווה יותר מ-500 לשעה . תנו לי סיבה אחת שכן . לא אחזור כי אני מעדיף בחורה זורמת ומשתפת פעולה ( כמו מישל ) או כוסית אמיתית ולא מטר וחצי .
אין טעם לדון בכימיה עם הבחורה במקרה הנוכחי , מפני שאני מספיק מנוסה להבין שהגברת עובדת לפי שיטה ולפי תכנון מראש ולא זורמת לפי הגבר שמולה . העובדה שמשתמשת בשעון ( במידה והיא פרטית ) מעידה שהיא באה עם תכנית מסודרת מראש ואין לה כוונה לזרום מעבר לכך .