ספא איילה מיישר קו עם התקתוקיות.
1ספא איילה רחובות, דווח כבר על המקום, גם אני דיווחתי, ואף החמאתי למקום. שמגיע אז מגיע. כעת ניראה לי יש מדיניות שם, לקיצוץ הזמן. ואני חייב לציין שאני לקוח קבוע שם, לא עוד. הכול התחיל עם ויקי, שדיווחתי עליה, ואף אמרתי שהיא קצת תקתקה, ובדרך כלל הם מקפידים לתת את הזמן המלא. שבוע שעבר נכנסתי עם עדן, והייתי איתה כבר המון פעמים, ובזמן ההרפייה אמר לי שאני צריך לגמור, כי הזמן הסתיים. ניראה לי קצת חשוד העניין, והחלטתי היום לבדוק לעמק את נושא הזמן. באתי נכנסתי עם לוריין, שבעבר הייתי איתה, לקחה את הכסף 220 שקל, ויצאה. ואז לקחתי זמנים, השעה הייתה בדיוק 20:55, התרחצתי התנגבתי וחיכיתי עוד מספר רגעים ללוריין. לוריין נכנסה, נשכבתי והתחילה בעיסוי, הייתי על הבטן, אחר כך על הגב, בודי קצרצר, והרפייה. וגם היא בזמן ההרפייה העירה לי שהזמן נגמר, ואני צריך לגמור. גמרתי. לוריין התרחצה אחר כך אני, נפרדנו לשלום ויצאתי. הגעתי לרכב, שחנה בקרבת מקום. ואז בדקתי מה השעה, 21:35 בדיוק. כלומר כעת ב 40 דקות לוקחים כניראה את ההליכה לרכב. תורידו את 2 המקלחות שלי, את המקלחת שלה, ההמתנה ללוריין וההליכה לרכב. מה קיבלנו? 20 דקות נטו עיסוי. זהו. עד לא מזמן הקפידו לתת קרוב ל 40 דקות עיסוי, אבל כעת ניראה לי, שיש מדיניות חדשה לקצוץ הזמן. חבל מאוד ספא איילה. ואני חייב לציין שלא היה לחץ של לקוחות. פשוט מדיניות חדשה. כניראה עשו רפורמה בתחום. וכמובן אנחנו האזרחים הפשוטים נדפקים.